to je problem iba na srame? ja som kedysi davnejsie jazdieval na jednom bic 8-sp kazetu s deore prehadzovackou na 9-sp, na druhom 9-sp kazetu s alivio prehadzovackou na 8-sp a islo to v pohode... ked som zistil, ze to je takto na kriz, tak som to prehodil uz len z pripncipu
inak takto zostavene bic som kupil priamo od vyrobcu
Hm čiže takto sa spytam nebude sa dat doladit prehazdovačka tak,aby tych 8stupnov islo pekne?Ak nie tak radenie pošlem do preč..
Takže ty neveríš, že na 8-pastorkovú kazetu musí byť aj radenie s 8-mimi stupňami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rob si, ako chceš. Človek sa učí na vlastných chybách. Skombinuj to! Pár rýchlostí ti radiť nebude vôbec a za oveľa oveľa kratšiu dobu si zlikviduješ pastorky na kazete a súčasne aj reťaz. GOOD LUCK.
laco ja ani nie že neverím,ale vobec neviem ako sa to bude chovat preto sa pytam či to má aspon zmysel to skusat,alebo radenie predat a kupit niečo 8stupnové..
Deväťstupňové radenie nemá zmysel skúšať s osempastorkovou kazetou. Naozaj. Ver mi. Osempastorková kazeta musí mať osemstupňové radenie, podobne ako deväťpastorková kazeta musí mať deväťstupňové radenie. No a takisto desaťpastorková kazeta musí mať desaťstupňové radenie. Všetky tieto tri kazety majú rovnakú celkovú šírku. Vyššie bolo napísané, že prečo to tak všetko je. Na výpočet, že prečo je to tak, ani netreba mať vysokú školu. Je to obyčajná trojčlenka, ktorá sa učí na základke.
Opakujem. Nemá zmysel to skúšať, iba by si si mohol dodrbať komponenty.
Mne teta za prepážkou zahlásila, že mi balík neprišiel, lebo som nebol doma a stratil som dva žlté papieriky - na mieste doručenia kde je od 6 rána do 23 večera nepretržitá recepčná služba a k tomu že balík je už na ceste do Nemecka, ale keď prinesiem orieškovú čokoládu,tak ho ešte nájdu....
Táto sranda ma vyšla na 50€ a nikto ani nebol schopný prebrať reklamáciu. Nemci,lebo oni nepochybili A Slováci, lebo som si u nich žiadnu službu neobjednal.
„To, či sa absolventi vysokých škôl rozhodnú po skončení štúdia zostať na Slovensku alebo odísť pracovať do zahraničia, je skôr otázkou kvality života, pracovných príležitostí a iných faktorov, na ktoré nemá vplyv politika,“ uviedla hovorkyňa rezortu školstva Beáta Dupaľová Ksenzsighová
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak takto zostavene bic som kupil priamo od vyrobcu
Takže ty neveríš, že na 8-pastorkovú kazetu musí byť aj radenie s 8-mimi stupňami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rob si, ako chceš. Človek sa učí na vlastných chybách. Skombinuj to! Pár rýchlostí ti radiť nebude vôbec a za oveľa oveľa kratšiu dobu si zlikviduješ pastorky na kazete a súčasne aj reťaz. GOOD LUCK.
Ja som zas pil borovičku s pivom. Tiež bez problémov.
Najprv si prečítaj, o čom to je, tá diskusia, a potom až ... Prepáč.
Opakujem. Nemá zmysel to skúšať, iba by si si mohol dodrbať komponenty.
Táto sranda ma vyšla na 50€ a nikto ani nebol schopný prebrať reklamáciu. Nemci,lebo oni nepochybili A Slováci, lebo som si u nich žiadnu službu neobjednal.
„To, či sa absolventi vysokých škôl rozhodnú po skončení štúdia zostať na Slovensku alebo odísť pracovať do zahraničia, je skôr otázkou kvality života, pracovných príležitostí a iných faktorov, na ktoré nemá vplyv politika,“ uviedla hovorkyňa rezortu školstva Beáta Dupaľová Ksenzsighová
https://www.facebook.com/video.php?v=10152442734187636&set=vb.122564417635&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=10152442734187636&set=vb.122564417635&type=2&theater
Už si to mohol dohrať do konca kvoli hudbe