Čaute.Chcel by som kúpiť nejaký bike čo znesie mtb a nejaký ten dirt.Mám tak 15000,-sk.Ale nechcem kupovať z obchodu,lebo sa to veľmi neoplatí.Keďže predávajú na inzerciách občas aj dosť málo a dobré bicykle.Rozmýšľal som nad LF Dragstar,LF Cocaine,Scott YZ1...a ešte zopár iných.Neviem si vybrať a veľmi sa do ýchto vecí nevyznám.Preto hľadám nejakú slušnú odpoveď,ktorá by ma mohla nasmerovať správnym smerom.Prosím helfnite mi.
raptora by si nebral radsej?
dost rychlo menis nazory
no a k teme: v podstate aj zoom je znacka, ked uz ide o to a take bajky, ze sedlo a predstavec za 1500, to nech si necha, keby som mal kupovat ja, tak toto by bol asi posledny faktor, ktory by ovplyvnil moje rozhodnutie... radenie, prehadzovacku, plaste, brzdy nespominal?
ale skus s nim nejako dojednat cenu bez tej RST-cky /ved ked uz je to taky perfektny model, urcite si ju s radostou necha /
CO HOVORITE NA TENTO BIKE ZA 33 000KC???________Norco Shore 3 2007. Tlumič DHX.3, vidlice drop off triple 20 mm osa, zadni naboj novatec na 12 mm osu, rafky DM 24, brzdy avid Juici Five na fotce este stara brzda, predni 203 a zadni 160, sedlo brave, kliky CMP dirt, napinak shaman, řidítka a představec husefelt dh.
http://the.mtbiker.sk/picture.php?picture=http://the.mtbiker.sk/bfoto/IMG_1421_58181.jpg to je ten oranzovi prestriekany vidla marzochi drop off
Radenie:Shimano deore
Brzdy :avid bb7 (perfektny brzdny ucinok)
Vpredu rafik Ditchwitch
Vzadu: mavic
a te brzdy su velmo dobre na to ze su to mechaniky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale kostra moze byt
dost rychlo menis nazory
no a k teme: v podstate aj zoom je znacka, ked uz ide o to
ale skus s nim nejako dojednat cenu bez tej RST-cky /ved ked uz je to taky perfektny model, urcite si ju s radostou necha
vidla marzochi drop off
Radenie:Shimano deore
Brzdy :avid bb7 (perfektny brzdny ucinok)
Vpredu rafik Ditchwitch
Vzadu: mavic
a te brzdy su velmo dobre na to ze su to mechaniky
no ten bike vyzera byt slušny....
a čo tak toto?
http://mojekolo.cz/index.php?goto=detail&id=1542
alebo si dačo pozri ešte na tej stranke,aspon by si mal dačo čo nema každy 2. človek na svete