Nieco strasne, prechadzall som si topic, pekne fotky, aj diskusia, podozvedal som sa zaujimve a uztocne veci, pokial sem nezacal prispievat ten misopetrovic, dodrbal cely topic. Vsetko je tu len o nom a jeho tuzbe byt zaujimavy, s kazddou prkotinou sa musi delit s celym mtbikerom. Posledny mesiac tohto topicu je strasny balast a odpad, ( cest vynimkam ) Sa to uz neda citat
carlosx Nefunguje tu ignore list? Aby som si nastavil od akych uzivatelov nechcem vidiet prispevky? lebo toto sa vazne neda, strasny spamer
na to ze mas 41 rokov je dost smutne ze si tu musis lestit ego osocovanim druhych
co som ja dodrbal? cim konkretne? a co je len o mne? je to hadam tema o fotografovani..tak to ze sem nieco dam..aby mi ludia poradili.popripade sa na nieco opytam je podla mna uplne v pohode...
ja viem ze ty si spadol z neba a hned si vsetko vedel..ale prepac nie vsetci mali tolko stastia...a neviem ako ty...ale podla mna ak sa neopytam tak sa nedozviem...

ja mam tuzbu byt zaujimavy? a to si uz odkial zobral? a ignore list funguje mam taky pocit tak si ho kludne zapni

a lesti si ego nadalej