uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Ja mam tiez jednu nedoriesenu objednavku z 27.6. z dovodu cakania na tovar...ten som si zadovazil nakoniec sam, cize pohoda, ale horsie je, ze na mail nikto neodpoveda...snad sa to vylepsi, doteraz same pozitivne skusenosti....mozno nastali nejake neocakavane komplikacie, cokolvek sa moze stat...tak dufam ze su tam vsetci v poriadku
Neviem či len ja mam takúto smolu alebo tu píšu len tí ľudia čo su spokojný zo službami cycle.sk... a ľudia v 2 skupine do ktorej patrím aj ja sú pri zlých skúsenostiach ticho .
Už od 22.augusta riešim súčastku na bike, ktorú síce skladom nemali ale je možné ju objednať cez dovozcu .To ma vcelku potešilo, nakoľko som to nemusel objednávať zo zahraničia. Avšak od vtedy ubehol už nejaký čas no ja ja stále čakám a čakám, bez odpovede na dodanie - stav objednávky.....
Takže som z obchodu vcelku sklamaný a pritom stačí napísať mail, že sa to kdesi zdržalo alebo nieje to možné objednať, aby bol človek v obraze....
Ja za seba mozem hodnotit len kladne. Zatial len jedna objednavka (retaz Sram), ale do 4.pracovnych dni bola doma...
Takze u mna palec, resp. vsetky 4 hore
to mu ale pisem o kadecom co sa tyka buducej objednavky, akonahle objednam tovar uz len cakam a vzdy sa do par dni dockam. a to ze objedna aj tovar ktory nema v ponuke uz ani snad pisat nemusim, to je velke plus samozrejme
Vážení zákazníci, milí priatelia. Týmto by sme vás chceli už vopred informovať že od štvrtku 16.10. do nedele 26.10. si dovolujeme "vybrať" dovolenku a načerpať nové sily. Posledné objednávky teda budeme vybavovať v stredu 15.10. a ďalšie následne až od pondelka 27.10. Tak ak potrebujete súrne nejaký tovar, je najvyšší čas objednať aby sme Vám ho vedeli zaslať ešte pred 16.10.
Ja som vlastne úplne zabudol napísať moju skúsenosť s objednávkou zo začiatku augusta, ktorá bola vybavená v druhej polovici septembra kvôli čakaniu na ráf DT SWISS X-430 26", ktorý nebolo možné zohnať. Čakanie som nevydržal a tak prišla objednávka nakoniec bez ráfu a ako odškodnenie za čakanie som dostal miesto drôtenej verzie plášťov Schwalbe Nobby Nic 2,25 kevlarovú verziu NN (dokopy o 16 eur drahšie). BTW. za ten ráf som písal aj oficiálnemu dodávateľovi DT SWISS pre ČR a ani on ho nemal.
tak ja sa pridam k skupine spokonych zakaznikov
zatial objednavane 7x spolu za cca 650,-eury
zasadny problem nebol ani raz - vsetko sa dalo vykomunikovat ...
Caute bikeri,mam otazku,chcel by som si obj.tiez cez tento obchod nove tretry na MTB...mam velkost nohy 9(43)poradili by ste mi ci treba na bikovanie vacsie tretry o cislo alebo aku velkost treba kupit aby dobre bolo:-) dakujem za odpoved
Caute bikeri,mam otazku,chcel by som si obj.tiez cez tento obchod nove tretry na MTB...mam velkost nohy 9(43)poradili by ste mi ci treba na bikovanie vacsie tretry o cislo alebo aku velkost treba kupit aby dobre bolo:-) dakujem za odpoved
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už od 22.augusta riešim súčastku na bike, ktorú síce skladom nemali ale je možné ju objednať cez dovozcu .To ma vcelku potešilo, nakoľko som to nemusel objednávať zo zahraničia. Avšak od vtedy ubehol už nejaký čas no ja ja stále čakám a čakám, bez odpovede na dodanie - stav objednávky.....
Takže som z obchodu vcelku sklamaný a pritom stačí napísať mail, že sa to kdesi zdržalo alebo nieje to možné objednať, aby bol človek v obraze....
edit. : poriešené...
Takze u mna palec, resp. vsetky 4 hore
Mal by teda rýchlo objednať ak už neobjednal
zatial objednavane 7x spolu za cca 650,-eury
zasadny problem nebol ani raz - vsetko sa dalo vykomunikovat ...
Galuska Tufo S24 kupovana toto leto
na oblecenie je zvlast sekcia (iba ak by si chcel tretry vyslovene od matta
http://www.mtbiker.sk/forum/oblecenie-doplnky-prislusenstvo/ake-tretry-kupit-t30541.html?hilit=ake+tretry
Diki Hack3r,forum prejdene,aj s odpoveďou:-)