Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Do 17 15 robota o 18 30 som sa rozhodol o 19 00 som bol na bajku a o 21 30 v Múzeu na "iontovom" nápoji.
Ani to nebola jazda len také motanie sa po lese a sledovanie vysokej a využitie jasnej noci.
PS Dajte si pozor to vyzera na infekciu, pred dvoma tyzdnami som stratil ja, minuly tyzden Dezko a vcera Peter ...
http://www.wolf.sk/files/dokumenty/Polovacky/2013/Plan_SP_2013_OLU_Kosice.pdf
Mladí by mali založiť tradíciu nočných výjazdov.
Dochodca: je to muz na bicykli v najlepsich rokoch. Jazdi po lese so sirokym usmevom a pri pivku sa pozdravi a pokeca.
Dochodkyna: Je zvacsa pesi turista vyskytujuci sa vylucne na cyklochodnikoch v hufe. Ma vlasy jednej z farieb duhy (zvacsa cervena alebo fialova). Zvacsa sa vyskytuju v hufoch a snazia sa co najefektivnejsie zabrat cely chodnik. Na prosenie (aj hlasne) vylucne nereaguje a na zvoncek reaguje maximalne podrazdene.
Okrem toho bol dnes krasny den. Slnko, vela vela bikerov (aj chodcov) a vseobecna pohoda.
Zajtra sa tam pojdem este raz pozriet ... keby si este vedel upresnit v ktorej casti to bolo, lebo dnes som to prechadzal po 12:00 a nic som nevidel. Aj ked je pravda, ze dnes bolo cyklistov celkom dost, aj na Hupikoch som stretol jednu dvojicu. Skoda, ze mi nenapadlo spytat sa aj ich
https://www.facebook.com/events/1511082059148239/?ref_dashboard_filter=upcoming
nabudúce sa určite pridám, neskoro som si všimol