mam 189cm a 105kg, jazdim vacsinou Male Karpaty - lesne cesty, zvaznice, turisticke trasy sem tam asfaltove lesne cesty.
teraz mam hardtail Ghost SE2000 a som s nim velmi spokojny. aj preto by som rad ostal pri tej znacke ale nebranim sa ani inej znacke. nerozumiem sa moc tym vybavam a preto si pytam radu. potesilo by zamykanie tlmicov na riadidlach a teleskopicka sedlovka ale nieje to podmienka.
vopred dakujem za rady
PS: pre mna bol rekorder za patku Intense M3 kedze je spojena s dropoutom to boli koruny a bolo to krasnych 6000 sk
K bajku samozrejme pedale patria. Alebo vies jazdis bez nich ?
Brain- dezinformacia v tvojom pripade, spesl nevyraba brain, vyraba to pre nich fox, spesl to len vyvíjal v spolupraci s foxom a neviem kolko speslov mas odjazdenych ked hovoris ze je brain zly
A ktomu SPV co bol na starych manitou tlmicoch ti teraz spravi kazde taiwanske decko to je technologia stara ako sam full bike, jazdil som manitou swinger aj metel a to bola fakt katastrofa. Brain funguje na absolutne inom systeme ako zastarale spv kde slo o pretlacanie planzety olejom kde bolo jedno ci tlacis na bike zvrchu alebo dostavas ranu zospodu do kolies. Treba dostudovat...
Pedale gripy sedlo velmi podstatne a často podcenovane casti bikeu, boty takties velmi dolezita volba. Su to časti kde je jazdec v kontakte s bikeom netreba to podcenovat. XTR som nejazdil neviem sa k tomu vyjadrit...(len sa mi nezda ze by boli spatne kedze je to top sada od shimana)
vydrz tesnenia v braine prvy rok po kupe asi tak 5 az 6 tisic km, tuto sezonu ma 7 tisic este funguje, manzelov vydrzal zhruba tych 6 tisic aj tento rok, tesnenie uz je prerazene
to zmamena tlmic je v mode otvorenom neda da uzavriet.
Co sa tyka speslu ja som spokojna, mozem doporucit z hladiska geometrie urcite. Co sa tyka brainu to je individualne nie kazdy najazdi 7tisic rocne
co sa tyka lozisk, pri najazde 9 tisic boli na vymenu ( umyvam bike hadicou pravidelne )
klzne puzdra gary fisher asi 25tisic km , potom som menil teflonove vlozky v sybillinku, hlavne nie, ovsem sa vydrela mosadzna trubka, kedze som to nevedel este ako nato
loziska na gary fisher caliber, po asi 10tisic som ich vycistil, potom dalsich asi 15tisic, nakoniec som ich vymenil, ale vydrzali by asi dalsie km
novy gf asi tolko uz nevydrzi .. ani tlmice na nom
loziska Merida LRS, neviem ..10tisic ? Su tam stale
tlmic german-a LRS, asi 2tisic km, potom vzdy nutny servis vidlica marzocchi mx, 10tisic?, 2xvymeneny olej inac nic
vidlica marzocchi maraton,hodne cez 10-15tisic, nakoniec zacala tiect, nutne vymenit gufera asi
mam jednu staru MZ, ta funguje aj ked miesto oleja je hocico
vidlica RS Reba, najazdenych asi 20tisic, 2x meneny olej, inak nic, akurat klasicky problem s ich motion patronou a uz treba vymenit o-kruzok na tlmiacej casti
vidlica RS Pike, dost dostala do noh, neviem kolko km, cez 10tisic urcite, ale iny teren ako Reba, nic jej nie je /ojazdena pruzina akurat/, akurat ten o-kruzok nutne vymenit.
tlmic Fox RP2, mal asi 2tisic km, potom vytiekol
tlmic Fox Vanilla coil, snad 7-8tisic urcite, nic mu nie je
giant reign, tam az tak moc loziska nevydrzi,ale tak snad tych 6tisic hej, odchadzaju hlavne horne, uvidime co na to vazelinovane kusky, zatial drzia po asi 3tisicoch
loziska nabojov DT 240 maju asi 30tisic a je v nich stale sulovske blato roku pana 2003
akceptovat 1x rocne vymenu lozisk sa da, tych 10t km, podobne vidlica , tlmic mozno 2x , teda mat nahradny. Ale ja takuto vydrz beriem ako normalnu, nie luxusnu. Si neviem predstavit, ze by som mal servisovat taketo veci kazdy stvrtrok
otazka je, ako tieto skusenosti suvisia s temou
ps: za poslednych 13 rokov aktivneho jazdenia, mam najazdene cez 80tisic km a cez milion vyskovych metrov, vsetko mtb. Nie je to vela, nie je to zavodne jazdenie, ani ziadne ine, extremne, len cisto pohyb mimo dosah notebooku, tak si myslim, ze ti do toho mozem trochu kecat
A hlavne strasne krucialna vec .. vaha. Ak ma niekto 70kg aj s batohom, tak to mu vydrzi vsetko asi naveky. To bol aj moj pripad. Aaaale staci, ze clovek zacne starnut a obcas sa zastavit napr. vo Vceline
edit: myslim,ze by ma mal niekto zastrelit aspon na 2 dni
Veru nie moc chapem, preco niekto odsudzuje Shimano pedale s najlepsim pomerom cena/vykon (520), ale k veci:
Tip od laco je zaujmavy, je vhodne ho zaradit do vyberu, tusim aj zaruku ma hai 5 rokov.
Inak pozor na rozdiel v geometrii tych haibikov - bolo by vhodne si vyskusat, co komu sadne.
Sleek 2014 vyzera dost kratky (113cm), 2013 je 115cm - oba maju dost kolmu vidlu a pritom maju oba o 2 cm dlhsiu TT ako Heet, ktory je s polozenou vidlou (uhol 66.5) ale dlhy az 120cm.
Este k nadstandardnej zaruke: dlzka zaruky neznamena, ze jej poskytoval (spravidla vyrobca) bude ochotny veci v ramci zaruky riesit. Do toho este obcas sikovni predajcovia , ktorym sa to nechce s vyrobcom ani riesit a tak sa vyjadria za neho, ze sa na to zaruka nevztahuje
5 rocnu vnimam ako uplne postacujucu. Dava ju vacsina "nemeckych" znaciek a u nas tusim Kellys.
Dalsi vyrobcovia skusaju vlastny pristup: komponenty/rockmachine-5-rocna-zaruka-za-poplatok-t35261.html
Celozivotna je viacmenej marketing, lebo je to o zivotnosti biku, ktora moze byt velmi kratka
Spesl na jednej strane dozivotna zaruka na ram ,ale na zadnu stavbu len 2 roky. Nehovoriac o tom co boli schopni vytvori par rokov dozadu (***** http://www.bike-forum.cz/forum/zaruka-na-ram.html#comment1201122
No a Giant, je tiez teraz nejaky divny, volakedy daval 5 rokov a chvalil sa tym na webe, teraz sa horko-tazko niekde da dopatrat k tomu, ze okrem DH modelov je zaruka celozivotna, ale samozrejme ze u SK/CZ disributorov to klasicky neplati. Skoda reci.
Loziska tazko povedat ktore su lepsie a ktore horsie ak sa bavime o OEM loziskach v rame. Ine tlaky ine krutenie atd.. dalo by sa diskutovat ci je lepsie ked chodi lozisko kol dokola ako na kolese alebo iba cca 90 stupnov ako pri vahadne napriklad. Neskumal som to, neviem. A isto zalezi aj od kusi aky clovek trafi ale to je uz o nahode asi.
Ito: paci sa mi ze mas tolko najazdene, myslim ze je to viac nez dost ked sa bavime o jazde v terene
ps: moj nazor .. loziska na bajk nepatria /odpruzenie/. Je to omyl. Aspon take, ake sa davaju. Loziska su urcene na tocenie sa s malym silovym momentom a v cistom prostredi. Bajk ma lozisko, ktore je v spine, netoci sa skoro a posobia velke sily. Aj preto klzne lozisko ma svoj vyznam. Ale tiez ma svoje ale.
To su moje skusenosti napriklad a nikto si odomna ziadne servisy ani nic podobne nepytal, vsetko je to len o slusnej komunikacii s predajcom... Staci zarucak a blok.
Trailbike je odpruzenie dolezita vec, az priam uplne, jj. Len teraz neviem, ci Tesak nezmeni sport , ked to precita
Ten Glory, to je zaujimave, ze to buchalo do sedlovej trubky
edit: Tesak podla mna chce hlavne jazdit na bajku. Co obvykle znamena prave XC. Aspon tak to beriem. Krizom po krajine po cestickach
Trailbike je odpruzenie dolezita vec, az priam uplne, jj. Len teraz neviem, ci Tesak nezmeni sport , ked to precita
Ten Glory, to je zaujimave, ze to buchalo do sedlovej trubky
edit: Tesak podla mna chce hlavne jazdit na bajku. Co obvykle znamena prave XC. Aspon tak to beriem. Krizom po krajine po cestickach
presne si to dal
k tym loziskam a klznym puzdram..... keby taketo bajky vyrabali pred 50-70 rokmi, boli by tam bronzove puzdra, maznica kam by si obcas s dekalamitkou natlacil trocha vazeliny a verim ze by to bolo pop.ci riesenie
Treba si nájsť svoj stred v pomere funkcia-cena-životnosť....
som pri nájazde 5000km investoval cca 50+3x20+2x15+3x25-215e.. nerátam upgrade brzd, kolies, pohonu,volantu,
šialená debata sa tu spustila
vyjadrím sa teda k Brainu- funkcii: predtým som jazdila niekolko giant anthemov s fox RP23, pri zdvihu 100 mm a systeme maestro som nemusela nic zamykat, fungovalo to vyborne
pri stumjumperi som volila systém s brainom, lebo som sa ako bývala xc jazdkyňa obávala toho zdvihu 140 mm, aj zo začiatku som vozila brain dosť uzavretý, teda menej vnímavý na nerovnosti
teraz je zasa všetko inak, inak jazdím ako voľakedy, nezaujíma ma až tak výkon smerom do kopca, a teda jazdím výlučne s brainom v pozícii trail respektíve úplne otvorenom na určitých trailoch a terénoch
možno už by som brain teraz aj oželela
každopádne je to fajn neriešiť zatváranie tlmiča počas jazdy, neprepínať rôzne módy na horekopec dolekopec
len správne nastaviť presne podľa svojich predstáv o jazde
tento "luxus" je ale vykúpený drahším servisom než bežné tlmiče a zrejeme aj nižšou životnosťou tesnenia vnútri brainu ( 5-6 tisíc km)
ak vezmes napriklad camber, tam brain nie je, zdvih je tušim 110 mm, ak chces trail bike tak ten stumjumper, schválne si požičaj model bez brainu aj s brainom a pojazdi , uvidíš
edit: vidím že Kaktus ma model comp to je bez brainu, treba vyskúšať a pojazdiť
ja som ešte skúšala ten scott ale 27,5 nebolo to zle