Lokalizácia
Formulár sa odosiela
neviete prosim preco sa neda citovat ten prispevok v strede?
dakujem

Prílohy:

Capture.JPG
Capture.JPG 59.54 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.01.2015 - 17:18:11
00
Neviem, mne to ide. Nepomaha refresh alebo iny browser?
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 17:23:08
00
hmm zvlastne nevidim to na pc v robote, doma ani na zeninom ani na tablete. skusane iba chrome a IE
Zobraziť komentár 12.01.2015 - 18:11:12
00
Mne zas zväčšuje text

Prílohy:

Bez názvu.png
Bez názvu.png 1.59 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.01.2015 - 21:20:12
00
To mam stale v bazari mat menu nalavo? To je ako islamizacia mtbiker fora ? Lebo arabstina sa cita zprava dolava. Kto to dizajnoval .. lave menu ala tablet a hned nalepene fotky veci z bazaru a potom text. S CSS stylmi snad sa da nadefinovat, nech si to kazdy zvoli v profile ako mu vyhovuje, nie kazdy tyzden si lamat oci, lebo sa nieco meni :fubar:
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 20:43:16
01
Mne sa nahodu novy desing paci ;)
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 21:20:56
00
veru aj mne :) ale je tu zopar starsich ludi, ktori uz dospeli do veku ked sa na vsetko nove frfle :lol:
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 21:23:33
01
Nie, mne len staci frflat na UX preslapy, ktore mi biju do oci.
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 23:08:39
00
Na tablete vyzera bazar perfektne. No na pc je to uz horsie teda. Ale nic naco si nezvyknem(e) asi mam este malo rokov ked mi to nevadi :-P
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 23:13:14
00
martink et all - este raz prosim vymenovat UX preslapy. Skonsolidovalo sa navigacne menu nalavo, obrazky nalavo, je to konzistentne po celom webe teraz. O stranu dozadu tu boli komentare ze musia oci lietat zlava doprava ak su obrazky napravo, tak sa to upravilo.

petrik mozes byt konkretnejsi, co je horsie na PC?
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 23:41:04
01
Podla mna malo byt menu v bazari vpravo. To je podla mna aktualny preslap, ked pouzitelnost by nemala ist na ukor konzistencie. Na uvodnej stranke a inych kategoriach je to fajn, ked je to pre navigaciu. No na uvodnej stranke bazaru mi menu udrie do oci ako prve, pricom priznam sa, v 1% pripadov ma vobec nezaujima, mozno aj menej.. Pre navigaciu v bazari nepotrebujem roletku vlavo, kliknem rovno na kategoriu (navigaciu, nie filtrovanie), co je rychlejsie (menej klikov) a prehladnejsie (obrazky, umiestnenie). Filtrovanie ma trapi az v danej kategorii, nie pre cely bazar.

Pisem to za seba, ale snazim sa na to pozerat aj so zjednodusenim prace pre inych. UX faily sa najdu aj tam, ked sa snazime zlepsit UX, napr. Microsoft, Google, Apple, ci aj Facebook a najradsej YouTube. Ale ludia to pouzivaju aj tak, takze zvyknutie si nie je pre mna argument ;)

Menu vlavo v bazari sposobilo aj presunutie dalsich inzeratov na lavu stranu v detaile inzeratu. Ani Facebook mi neodporuca stranky (fb skupiny), ktore by ma mohli zaujimat na lavej strane (kde je menu pre navigaciu), ale na pravej strane. Pretoze to je posledna cast obrazovky, ktoru si clovek citajuci zlava doprava vsimne. Aspon tak to vnimam ja a stale ma tu trapi len bazar vs zvysok webu :)

Mozno by este pomohlo zuzit menu, aj na 2/3 terajsej sirky.
Zobraziť komentár 13.01.2015 - 23:56:40
01
Na ten bazar sa planujem este pozriet, tam suhlasim. Zuzenie teoreticky, ale je to limitovane urcitymi elementami. Navigacia a filtrovanie vlavo je konsenzus na webe a viacere studie ho odporucaju (iked viacere tvrdia ze je to jedno). Kuk napr. ebay - je pravda ze detail inzeratu menu nema a, opat, suhlasim ze tam to treba doladit.

A dakujem za kvalitny prispevok, lebo povacsine je to tu v style 'kto mi presunul zubnu kefku?'.
Zobraziť komentár 14.01.2015 - 00:01:34
01
Tiez som si spomenul na eBay, ktory ma prave filtrovanie vlavo a rozmyslam preco mi to tam neprekaza. Mozno je to tym, ze obsah (zoznam vysledkov) je v strede obrazovky. Pricom tu je vycentrovana cela stranka (menu a zoznam spolu), a tak moj pohlad zacina niekde v polovicke sirky menu, kym obsah konci az na pravom okraji. Rozlisenie mam 1600x900.
Zobraziť komentár 14.01.2015 - 00:13:38
00
Tak som sa s tym pohral (bazar), ocenim feedback. Ale dajte tomu minutku - dve, nech si oko navykne. Plus je kompletne prerobene filtrovanie a vyhladavanie cez lave menu a riesi problemy, ktore tam doteraz boli. Ak som nejake nove vytvoril, dajte mi vediet.
Zobraziť komentár 15.01.2015 - 02:12:16
00
zmenil sa font ze?
Zobraziť komentár 15.01.2015 - 13:46:27
00
keyboard_arrow_up