Podla mna malo byt menu v bazari vpravo. To je podla mna aktualny preslap, ked pouzitelnost by nemala ist na ukor konzistencie. Na uvodnej stranke a inych kategoriach je to fajn, ked je to pre navigaciu. No na uvodnej stranke bazaru mi menu udrie do oci ako prve, pricom priznam sa, v 1% pripadov ma vobec nezaujima, mozno aj menej.. Pre navigaciu v bazari nepotrebujem roletku vlavo, kliknem rovno na kategoriu (navigaciu, nie filtrovanie), co je rychlejsie (menej klikov) a prehladnejsie (obrazky, umiestnenie). Filtrovanie ma trapi az v danej kategorii, nie pre cely bazar.
Pisem to za seba, ale snazim sa na to pozerat aj so zjednodusenim prace pre inych. UX faily sa najdu aj tam, ked sa snazime zlepsit UX, napr. Microsoft, Google, Apple, ci aj Facebook a najradsej YouTube. Ale ludia to pouzivaju aj tak, takze zvyknutie si nie je pre mna argument
Menu vlavo v bazari sposobilo aj presunutie dalsich inzeratov na lavu stranu v detaile inzeratu. Ani Facebook mi neodporuca stranky (fb skupiny), ktore by ma mohli zaujimat na lavej strane (kde je menu pre
navigaciu), ale na pravej strane. Pretoze to je posledna cast obrazovky, ktoru si clovek citajuci zlava doprava vsimne. Aspon tak to vnimam ja a stale ma tu trapi len bazar vs zvysok webu

Mozno by este pomohlo zuzit menu, aj na 2/3 terajsej sirky.