Lokalizácia
Formulár sa odosiela
inak ja neviem ci je to len tu v Blave (som zo Ziliny, v BA studujem), ale tu ked stretnem nejakeho bikera hore v Karpatoch, tak akonahle ma nad 30rokov a bike nad 30patykov tak ani nezmurkne...skratka namysleny curak co si kupil prvy bike aby sa mohol vozit po lesoparku ked ma zena kramy a nezazil dobu ked jazdil na biku za 5litrov a nikto mu neodzdravil, lebo nebol povazovany za bikera :) .... skor pozdravia typci ktorych stretnem v lese ako ti co stretnem na asfalte....a to s tym nestihanim je volovina...som si to minule supal z Pajstuna a stihal som zdravit aj na tych korenoch a tie su teda dobre divoke...

a k topicu: prilba je nutnost, nemusis z biku ani spadnut, aby sa ti zisla, mi raz pri jednom zjazde smyklo predne, potom som hned plecom zavadil o strom a uz som zastavil az hlavou o dalsi aj ked som v podstate este stal na biku :) .... som spravil chybu a kupil som ju dost narychlo pred jednym viacdnovym vyjazdom a nie to to prave, tak cakam ci sa ju podari kdesi rozbit, ale to nepredpokladam alebo skratka kupim druhu, ked budu prachy navyse...
Zobraziť komentár 09.11.2005 - 09:13:04
00
to :speedo
sak nemuss hned dvihat ruku ,ked potrebujes mat ruky na gripoch.staci aj zahulakat:-)musim sa priznat,ze dakedy ,hlavne na ceste sa mi stane ze som zamysleny a ani nezaregistrujem oproticyklistu.v lese je to ine,dakedy stretnut cloveka je priam zazrak a ked prejde okolo ako mumak....
Zobraziť komentár 09.11.2005 - 11:34:58
00
to bulf: jj, co uz. a preboha ziveho VIKEND, nie vykend! a mozno aj trapni nie? :)

to bobo: niekto je sikovnejsi viac niekto menej :) inu, podla mna je to jedno ci je to asfalt alebo nie, furt ide o ludi...

to roman 01: ja som nepovedal za ani okom necuknem. proste pozdravim, i ked mi asi niekedy prt rozumiet ale aspon ostatni vedie ze som aspon cosi zamrmlal... :)
Zobraziť komentár 09.11.2005 - 20:35:43
00
Spolujazdec sa mi vytrieskal a urobil slusnu dieru do prilby. Predstava, ze by nemal prilbu a ta diera by bola v hlave a ako by som mu mohol pomoct, mi pripomenula ako raz niekto na ceskom fore vyhlasil, ze neberu zo sebou bikera bez prilby, pretoze moze byt zdrojom vaznych problemov. Mozno by stalo za uvahu uviest to do zivota aj tu.
Zobraziť komentár 09.11.2005 - 21:35:41
00
to speedo: nevravim, ze som sikovnejsi, len vravim, ze periferne sa da vzdy nejaky ten biker zahliadnut a zahulakat pozdrav sa da aj bez odtrhnutia oci z trate :)
Zobraziť komentár 09.11.2005 - 22:48:31
00
to bobo: no, to je pravda...
Zobraziť komentár 10.11.2005 - 21:38:15
00
Ta prilba je vazne nutnost. Sice, ked som ju mal prvy krat na hlave, tak sa mi zdalo , ze som vsetkym na smiech. Je pravda aj to, ze skor sa vam stane nieco stane niekde kde ste isli uz milionkrat a poznate tam kazdy meter. Vzdy som si myslel, ze prilba sa mi zide vtedy ked niekde tresknem vo vysokej rychlosti. Ale raz si tak kludne slapem a ani neviem kedy som prehlidol to auto, ktore do mna narazilo. Bol z toho vdaka bohu iba slaby otras mozgu a neake odreniny. Ked som potom videl prasknutu prilbu pochopil som co sa mohlo stat.
Treba si hlavne vybrat prilbu, dobre padnucu s nastavitelnym obvodom hlavy, co ma uz dnes kazda kvalitnejsia. Osobne som mal Mango endurance, ktora aj dobre vetrala, ak ked mala iba 13 otvorov, ale boli zato dost velke. Stitok je celkom dobra vec,hlavne v terene a naviac sa mi paci aj imidzovo, ale osobne som ho dal dole pretoze sa mi zlomil v upinani na prilbu.
Zobraziť komentár 11.11.2005 - 16:58:41
00
ja patrim medzi mladsich bikerov a trosku ma stve ze moji rovesnici na mna divne pozeraju ked si po zjazde zabudnem dat dole prilbu, ale zase ju mat radsej na hlave ako mat mozog dakde na strome alebo na chodniku.myslim, ze prilba by mala byt na kazdej hlave tak, ako napr. cyklisticke rukavice na rukach.ked si ju vezmem so sebou tak sa ju snazim nosit na hlave aj keby ma to malo stat daky ten vysmech alebo uskrn od okoloiducich.
Zobraziť komentár 11.11.2005 - 22:53:36
00
Ja len k tym pozdravom.

Vzdy sa da, ked clovek chce, aspon kyvnut hlavou alebo nieco zahucat.

Mam celkom dobre skusenosti, v karpatach, dalej v lese (tam kam uz ti najtvrdsi bajkeri bez helmy nechodia) sa zdravi o sto sest... predsalen sme na jednej lodi :) vsetci xc-ckari, freeridery, alebo zjazdari, ci uz mame bike za 10 alebo 100 tisic, no a ten kto to nepochopil tak neviem co je to za cloveka.

Ale nikdy mi este neodzdravil ziaden ziletkar, to ani bohovi. MTB je pre nich asi triedny nepriatel alebo co :) ale zas ja moc po ich cestach nechodim, takze mam len malo skusenosti, asi taki niesu vsetci, tak ich nebudem hadzat do jedneho vreca.
Zobraziť komentár 12.11.2005 - 00:42:15
00
K tomu zdraveniu. Niekedy sa mi zda, ze sme ako neviditelni. Ja sa snazim pozdravit kazdeho cyklistu bez rozdielu ci ja biku alebo cestaku. Je vsak pravda, ze bikeri odzdravia skoro vsetci, ale cestaci len maloktori, aj to niekedy vyzera akoby sa museli premahat.
Zobraziť komentár 12.11.2005 - 16:30:11
00
cestaci su asi podla bio-predpovede alebo co. :) jeden den sa mi stalo ze som stretol 4 a vsetci styria ma zdravili prvy a uz z dialky. inokedy zas nic... budem sa opakovat, ale furt ide len a len o ludi.
Zobraziť komentár 14.11.2005 - 20:03:06
00
Ani mna moc cestaci nemaju radi- ale ani neviem ci ma zdravia ked ich predbieham:)
ale nie su vazne rôzne druhy ludi. a k tym prilbam. Viem ze ma kazdy asi odsudi ale s prilbou som jazdil asi 2x. Po dost skaredom pade, po ktorom kamos rozbil hlavu a zvysok tela vsak Jezisko asi nejaku prinesie. tak asi tolko...
Zobraziť komentár 16.11.2005 - 15:31:42
00
2Bôbche:to vietor nevie co ho trafilo ked okolo dajakeho cestara preletis...potom ma zavolaj ked budes mat chut poprehanat dakoho na cestaku...:):):)
Zobraziť komentár 16.11.2005 - 23:05:34
00
on isiel autom :-)
Zobraziť komentár 17.11.2005 - 07:22:33
00
ja zdravim bikerov...okrem toho pozdravim aj pesich turistov, ktori sa mi ustupia z chodnika...niekedy aj stihnem podakovat...
Zobraziť komentár 17.11.2005 - 11:34:45
00
keyboard_arrow_up