misopetrovicty si vyrastal v decaku ze vies co je pre to decko lepsie ,ci vyrastat s chlapmi alebo zenami ? No mne to preide na hlavu padnute ti poviem rovno lebo to dieta bude stoho tak zmetene ze niekde skonci pod odbornym dohladom to je moj nazor
Podla mojej skusenosti su DECAKY velke zlo pre deti. Nenaucia sa tam zodpovednosti, povinnostiam, respektu...nicomu normalnemu, co by vedeli vyuzit v dospelosti...Vsetci len lutuju tieto deti ( sice je to smutne, to je fakt ), ale to nie je na prospech tych deti. Moji rodicia robili 7-8 rokov profesionalnych rodicov, resp pestunov a dost deti sa u nas otocilo z decaku. .A tie deti nemali vobec ziadnu chut podielat sa na chode domacnosti, nepomahali, dokonca ani vlastnu izbu si nechceli upratovat, lenive, niektori kradli mojim rodicom peniaze a ine veci a potom ich predavali v skole, niektori si skryvali jedlo pod matrac do postele....potom na to zabudli a tam to zhnilo...atd...Robili veci, co normalnemu decku, co vyrasta v rodine, ani len nenapadne. A nemyslim, ze zalezi, ake pohlavie ta vychova..dolezite je, aby ta vychoval. Male deti..tak 3-6 rokov este clovek prevychoval...ale 10+ uz len velmi tazko...V podstate mojim rodicom sa nepodarilo prevychovat ziadne dieta, ktore mali. Vsetky vratili do decaku, lebo na to uz nemali nervy-za tie prachy to nestalo. Jedina nadej ich bola dve male ciganky-sestry, 2 a 3-rocne. Avsak tie sa museli vratit k rodicom po asi roku, lebo sa im otec vratil z basy....To ze ho potom po case opat zavreli do basy je vedlajsie ( mimochodom za zneuzivanie tychto dvoch malych )...Teraz uz maju obe cez 10 rokov, ziju v osade klasickym ciganskym zivotom. Sancu na normalny zivot stratili v momente, ked ich nase urady vratili vtedy naspat k ich biologickym rodicom. A vidite...rodina to bola muz a zena...a nepomohlo...hmm..Ani neviem co som chcel tym vsetkym povedat, len ma to vzdy tak nasere, ked si na to spomeniem
Mam otazku.
Co konkretne spravilo KDH, KBS, vsetky tie "aliancie za rodinu" a podobni fundamentalisti na PODPORU rodiny za poslednych 20 rokov ??
Vsade je nedostatok skolok a jasliciek, alternativne sposoby zamestnania pre mamicky u nas nikto nepodporuje, byvanie je pre mlade rodiny absolutne nedostupne a vdaka nizkej porodnosti Slovaci vymieraju.
Nič nové od roku 1762. Vtedy napísal Jean-Jacques Rousseau knihu Emile. Záver: zver mi do starostlivosti dieťa a ja z neho vychovám čo len chceš, diplomata alebo naničhodníka...
mno, nechcel som už, ale musím
ak by sa každý naozaj postaral o seba ... nač by komu bol boh a inštitúcie v jeho alebo mene? alebo proti nemu
takže to by bola nočná mora kompletne vládnucej vrstve jedno v akom smere vládne a preto to nikdá nedovolí
Pozeral sa niekto na prvu otazku aj napr. z pohladu islamu a polygamie/mnohozenstva, pristahovalectva a "fiktivnych" polygamnych svatieb za ucelom ziskania obcianstva?
1. Súhlasíte s tým, aby sa manželstvom nemohlo nazývať žiadne iné spolužitie osôb okrem zväzku medzi jedným mužom a jednou ženou?
A o registrovanom partnerstve tam preco nic neni??....Take otazky su tam, ze nemam problem na prvu otazku odpovedat ano, keby tam bola aj stvrta otazka o registrovanom partnerstve. Na druhu a tretiu otazku by som dal NIE....
Raver - dakujem ti velmi pekne, teraz mam pochybnosti o prvej otazke....spochybni mi este dalsie dve plsss..hmm
Raver ale ved ked sa odpovie nie tak sa nic nemeni a vsetko zostava tak ako bolo...v referende moze nastat zmena iba vacsinovou otazkou ano....
A btw..to ze chcu homosexuali regostrovane partneratvo sa da tiez pekne v zakone ustanovit ako partnerstvo dvoch osob tj. Polygamci mozu ist kurat tak handry fajcit
chcem si podať celoročný inzerát do inzertných novín v žilinskom regióne. Chlapi,najmä zo Žiliny a Bytče,ktoré sú u vás najrozšírenejšie? U nás v Tn je to poriešené Pardonom, ktorý však v Žiline a okolí nevychádza...a gúgeľ tiež nevie poradiť...
mal som namysli klasický inzertný týždenník pre oblasť/ predovšetkým / Bytča,Žilina,Rajec / Žilinský večerník a MY noviny však majú zdá sa malý náklad,čo je škoda:)
Na to by som sa prilis nespoliehal, slovencina ma vela zaludnosti a teda pri niektorych slovach automat nema sancu zistit, ci tam ma byt dlzen/mäkcen abo nie. A v podstate to iste Ti ponuka aj autocorrect vo Worde.
ved ok, ale keby taka stranka volakedy davno za mojich studentskych cias fungovala, tak si usetrim vela nervov a hlavne casu.
ale napriklad aj teraz nedavno, ked som pomahal prelozit par popisov do shopu tak by sa mi to hodilo.
tych par naslednych uprav pri dodatocnom precitani je uz najmenej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nechcem tým nič povedať ale právd je zas niekoľko....
Podla mojej skusenosti su DECAKY velke zlo pre deti. Nenaucia sa tam zodpovednosti, povinnostiam, respektu...nicomu normalnemu, co by vedeli vyuzit v dospelosti...Vsetci len lutuju tieto deti ( sice je to smutne, to je fakt ), ale to nie je na prospech tych deti. Moji rodicia robili 7-8 rokov profesionalnych rodicov, resp pestunov a dost deti sa u nas otocilo z decaku. .A tie deti nemali vobec ziadnu chut podielat sa na chode domacnosti, nepomahali, dokonca ani vlastnu izbu si nechceli upratovat, lenive, niektori kradli mojim rodicom peniaze a ine veci a potom ich predavali v skole, niektori si skryvali jedlo pod matrac do postele....potom na to zabudli a tam to zhnilo...atd...Robili veci, co normalnemu decku, co vyrasta v rodine, ani len nenapadne. A nemyslim, ze zalezi, ake pohlavie ta vychova..dolezite je, aby ta vychoval. Male deti..tak 3-6 rokov este clovek prevychoval...ale 10+ uz len velmi tazko...V podstate mojim rodicom sa nepodarilo prevychovat ziadne dieta, ktore mali. Vsetky vratili do decaku, lebo na to uz nemali nervy-za tie prachy to nestalo. Jedina nadej ich bola dve male ciganky-sestry, 2 a 3-rocne. Avsak tie sa museli vratit k rodicom po asi roku, lebo sa im otec vratil z basy....To ze ho potom po case opat zavreli do basy je vedlajsie ( mimochodom za zneuzivanie tychto dvoch malych )...Teraz uz maju obe cez 10 rokov, ziju v osade klasickym ciganskym zivotom. Sancu na normalny zivot stratili v momente, ked ich nase urady vratili vtedy naspat k ich biologickym rodicom. A vidite...rodina to bola muz a zena...a nepomohlo...hmm..Ani neviem co som chcel tym vsetkym povedat, len ma to vzdy tak nasere, ked si na to spomeniem
Co konkretne spravilo KDH, KBS, vsetky tie "aliancie za rodinu" a podobni fundamentalisti na PODPORU rodiny za poslednych 20 rokov ??
Vsade je nedostatok skolok a jasliciek, alternativne sposoby zamestnania pre mamicky u nas nikto nepodporuje, byvanie je pre mlade rodiny absolutne nedostupne a vdaka nizkej porodnosti Slovaci vymieraju.
Ale katoliban ide riesit homosexualov.
s dodatkom: ..ale len ako ja považujem za správne a kludne o tom aj referendum vyhlásim..
ak by sa každý naozaj postaral o seba ... nač by komu bol boh a inštitúcie v jeho alebo mene?
takže to by bola nočná mora kompletne vládnucej vrstve jedno v akom smere vládne a preto to nikdá nedovolí
Raver - dakujem ti velmi pekne, teraz mam pochybnosti o prvej otazke....spochybni mi este dalsie dve plsss..hmm
A btw..to ze chcu homosexuali regostrovane partneratvo sa da tiez pekne v zakone ustanovit ako partnerstvo dvoch osob
klasicke
http://www.mynoviny.sk/nase-redakcie/zilinsky-kraj/zilinske-noviny/
http://www.zilinskyvecernik.sk/
no a letakova forma
http://regionpress.sk/vydavatelstvo/redakcie/stred/zilinsko-bytciansko
http://diakritika.brm.sk/
Toto je lepsie, to funguje na 100 % bez manualneho zasahu.
http://head.wall.sk/odstranenie_diakritiky/
ale napriklad aj teraz nedavno, ked som pomahal prelozit par popisov do shopu tak by sa mi to hodilo.
tych par naslednych uprav pri dodatocnom precitani je uz najmenej.