stena o tom aky je lubo po***** am/enduro hardcore najsamfasa stylovy ochranicovany ultrakral co stiepa kolesa v terene na ktory niesu urcene
lubo len ti pripomeniem - ze bike na ktorom tie XRka su a ktory sem Zihadlo5 postol ma 100-120/100 zdvih je cistokrvny XCckovy bike takze odporucam sa uvolnit a nedavat sem steny textu o tvojej onanii o enduro/amen/neviemakych po***** veciach co jazdis ked je reakcia na XC bike a konstatovanie ze tie kolesa v pohode zvladaju aj trailove jazdenie a teda na XC biku im mozes nakladat uplne s prehladom - tvoju cool stylovu a modnu categoriu enduro som nespominal.
daj si pivko, pozri nejaky dobry film... bude lepsie
jazdne styly sa prelinaju lahsimi aj tazsimi prvkami a to nielen susediacich stylov, freeride chapem ja ako ...niekde vyjdem a poviem si teraz to pustim tadeto-hocikadial to zvladnem vyzera to dobre aj ked tu nie je ziadny chodnik a pod. proste nepouzivany a neupraveny teren... kazdy styl vyuziva prvky ineho....takze cisty styl neexistuje,a ako ujo bruce lee povedali styly su zväzujuce...iba podla prevladajucich prvkov tomu pridelime skatulku
nechapem na co to tak striktne delit ja mam enduro teda aspon si to myslim a jazdim s nim vsetko lebo som chcel univerzalny bike tak s nim jazdim xc aj enduro skor technickejsie ale za chvilu sa dozviem ze jazdim vikndove oddychove xc-cko
Donekonecna sa tu opakuju tvrdenia myslienky,konstatovania,dokonca aj konstatovania o tom,ze nech je uz leto.
Jedine co bolo pekne povedane,niekto spomenul,ze ide o to,vychutnat si flow. Presne to mam na tom rad. Akykolvek je narocny trail,ci je to bikepark,prirodny singlac,kamengarden,korenparadise,zvladnute zakruty... najviac ma bavi,ked to prejdem cele pekne plynulo,bez zbytocneho prebrzdovania usekov a zbytocnej straty rychlosti a pod...o tom to je.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lubo len ti pripomeniem - ze bike na ktorom tie XRka su a ktory sem Zihadlo5 postol ma 100-120/100 zdvih je cistokrvny XCckovy bike takze odporucam sa uvolnit a nedavat sem steny textu o tvojej onanii o enduro/amen/neviemakych po***** veciach co jazdis ked je reakcia na XC bike a konstatovanie ze tie kolesa v pohode zvladaju aj trailove jazdenie a teda na XC biku im mozes nakladat uplne s prehladom - tvoju cool stylovu a modnu categoriu enduro som nespominal.
daj si pivko, pozri nejaky dobry film... bude lepsie
Freeride: https://www.youtube.com/watch?v=3Ah8EwyeUho
Enduro: https://www.youtube.com/watch?v=wl5OYYdrk4A
Hadam je to dost jasne, co je co
to veru nie je ...Je to Vertriding...Vertriders: Mountain Biking Extreme (Full HD) I VAUDEOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
* hlavne že jazdíme
Jedine co bolo pekne povedane,niekto spomenul,ze ide o to,vychutnat si flow. Presne to mam na tom rad. Akykolvek je narocny trail,ci je to bikepark,prirodny singlac,kamengarden,korenparadise,zvladnute zakruty... najviac ma bavi,ked to prejdem cele pekne plynulo,bez zbytocneho prebrzdovania usekov a zbytocnej straty rychlosti a pod...o tom to je.