..sa posereme všetci až to zasiahne aj nás, neboj.....hrdinom pri klaávesnici je ľahké byť.....boli sme minulý rok na UA a ako sprievodcu v NP v pohraničí sme mali takého mladého vojačika, keď som hodil reč či sa nebojí že ho prevelia "dole", povedal že bojí a v očiach mal strach, aký som ešte nevidel......takže buďme radi, že sme radi a dúfajme,že sa tento nezmyselný spor čo najskôr uzavrie a prestanú tam zbytočne zomierať ľudia.
Na to som mieril svojou iróniou; „klávesnicoví hrdinovia“. Je ich plný internet a zločinecký režim na Ukrajine obhajujú ostošesť. Ale ak by mali prejsť od slov k činom, schovajú sa mamičke pod sukňu. Ako ten nácek, čo na mňa reagoval, že „vraj si honím ego na cudzom nešťastí“.
Na to som mieril svojou iróniou; „klávesnicoví hrdinovia“. Je ich plný internet a zločinecký režim na Ukrajine obhajujú ostošesť. Ale ak by mali prejsť od slov k činom, schovajú sa mamičke pod sukňu. Ako ten nácek, čo na mňa reagoval, že „vraj si honím ego na cudzom nešťastí“.
Vlastnu dusevnu ubohost urazkami neskryjes. Sirenie nenavisit ti ide vyborne. Ale asi ti to robi nejakym uchylnym sposobom dobre, inak si to neviem vysvetlit...
Opakovanie mantry o šírení nenávisti ti nepomôže. Obhajuješ zločinecký, k nacistickej minulosti sa hlásiaci režim, ktorý sa k moci dostal násilnou cestou, vyvolal na Ukrajine vojnu a pácha genocídu. Si nácek.
MageZbreza_biela .... indicke prislovie hovori ze kazdy vidi svet cez okluiare ktore sa hodia na jeho oci...... preto vasa polemika (ak to tak nazvem) nema vitaza ani porazeneho,............ LOVE & PEACE
Opakovanie mantry o šírení nenávisti ti nepomôže. Obhajuješ zločinecký, k nacistickej minulosti sa hlásiaci režim, ktorý sa k moci dostal násilnou cestou, vyvolal na Ukrajine vojnu a pácha genocídu. Si nácek.
Buďme spravodliví, nie všetci, ktorí zastávaju tvoje názory na dianie okolo UA sú náckovia. Ale prečo do čerta na západ od Ukrajiny všetci náckovia do nohy zastávajú presne ako cez kopirák tvoje názory (a rétoriku) v tejto veci?
Zadanie:
Mykola z Kyjeva na Majdane skákal 8 dní,
Petro z Ivano-Frankovska – 42 dní,
Bogdan z Melitopoja – 115 dní,
Taras z Poltavy 344 krát zaspieval La-la-la,
Saško z Dnepropetrovska 1374 krát zakričal „sláva Ukrajine“
a Dmitro zo Sum napísal na Facebook 726 príspevkov o ruskej ivázii.
Úloha:
Kto z nich, po obdržaní povolávacieho rozkazu, rýchlejšie dobehne na ruskú hranicu?
Lenže toto všetko príliš pripomína situáciu, keď Linus Pauling s Dr. Rathom informovali farmaceutické spoločnosti o objave vplyvu vitamínu C na koronárne ochorenia na čo tieto následne 1. zvýšili násobne cenu vitamínu C, 2. začali neúnavnú kampaň o "rizikách" brania vitamínov, 3. snažia sa o to, aby boli iba na predpis. (Výborne zdokumentované v knižke Prečo zvieratá nemajú infarkt, ale človek áno).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vlastnu dusevnu ubohost urazkami neskryjes. Sirenie nenavisit ti ide vyborne. Ale asi ti to robi nejakym uchylnym sposobom dobre, inak si to neviem vysvetlit...
Buďme spravodliví, nie všetci, ktorí zastávaju tvoje názory na dianie okolo UA sú náckovia. Ale prečo do čerta na západ od Ukrajiny všetci náckovia do nohy zastávajú presne ako cez kopirák tvoje názory (a rétoriku) v tejto veci?
Mykola z Kyjeva na Majdane skákal 8 dní,
Petro z Ivano-Frankovska – 42 dní,
Bogdan z Melitopoja – 115 dní,
Taras z Poltavy 344 krát zaspieval La-la-la,
Saško z Dnepropetrovska 1374 krát zakričal „sláva Ukrajine“
a Dmitro zo Sum napísal na Facebook 726 príspevkov o ruskej ivázii.
Úloha:
Kto z nich, po obdržaní povolávacieho rozkazu, rýchlejšie dobehne na ruskú hranicu?
12.02.15 Драка в Верховной Раде УкраиныOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
http://www.reformy.cz/zpravy/eu-zakazala-propagaci-alternativni-lecby/
tu je nejaky ten nazor na to
http://www.zradielko.sk/2013/10/eu-nezakazuje-bylinky-ale-sarlatanov/
Na výjazde si natrham čo len chcem
Kto má záujem, ten si to bez problémov nájde. Kto nechce, nech lieky neberie....