dufus: existuje vela rovín rozhodovania.
môžeš počuť, vidieť ale jedna z najlepších (v tomto prípade) je pocit (skúsiť, previesť sa ..). Pocit je ale zavádzajúci, nakolko ho každý cíti inak. Strašne vela spravia skúsenosti. Pre nováčika bude RST dostačujúca žehlička, pokial nepríde na to, že niečo nieje v poriadku a mohlo by byť lepšie. Potom zoberie RS Judy 3 a už bude v siedmom nebi nad funkčnosťou vidly a pritom je stále na začiatku cesty ...
Aj ja som začínal na RST a odjazdil dve sezony maratonov. Potom som prešiel na Manitou Splice a bol som verrry happy. Nanešťastie som narazil na Milanové stránky a jeho laický test a pochopil som že to ani zdaleka nemože byť dobré a funkčné. Za pomoci Milana som si ju doma upravil, vrátane tlmiča .... trvalo to niekolko mesiacov a moooc vela peňiažkou. Ked sa na to teraz pozerám, tak by bola možno aj dalšia nová vidla. Ale nelutujem. Potom som prešiel na upravenú XC-Pro, potom dalšia s úpravou zdvihu.... ktorú som si za MIlanovej osobnej asistencie upravil a upravujem a testujem na nej riešenia dodnes. Chudátko
vidla
Jedna vidla, desať ludí a minimálne 8 rôznych pocitov.
Najlepšie riešenie je naučiť sa spolahlivo čítať graf charakteristiky, tam nemôže prísť k nepochopeniu ....