Stred sa trochu hybe, ale podla recenzii to velmi necitit. Recenzie su velmi pozitivne co sa tyka pruzenia. Nevyhoda je zlozitost a hlavne cena vs vybava, nove GT mali sialene ceny vzhladom na vybavu. Ale inak sa mi GT pacia, krasne ramy, carbon aj AL.
Bike osadia komponentami co su na bikoch za 800-1000 E a predavaju ho za 3500 - 4000 E... Az tieto vypredajove ceny za 2014 modely sa priblizuju konkurencii. Celkom by ma zaujimalo ako sa predavali Sensor / Force za rok 2014 v Cechach a u nas.
pol Myslel som hociaky bike v cene 800-1000 (za tisic podla mna nekupis ziadny full carbon, ani kradnuty ) ale mas pravdu, prestrelil som. Neviem ci updatli vybavu oproti prvym verziam co sa testovali, akurat pozeram 2014 modely a maju SLX a XT vybavu co je ok co sa tyka funkcnosti ale za SLX a Sektor pytat 4399 ci za XT a Fox Performance 5200 je sialenost. Zdalo sa mi ze prvy carbonovy Sensor model mal len Deore vybavu a Sektor vidlu, neviem ci to nebol len predprodukcny model v teste alebo som si to zle zafixoval v hlave .
Kompotenty su ok len pri tej cene by clovek cakal lepsiu vybavu, mozno potrebovali zaplatit vyvoj (boli to ich prve 275 ramy) alebo sa len zviezli na modnej vlne. Ale za seba mozem povedat ze su to jedny z najkrajsich ramov 2014 a 2015, nazivo to je uplne umelecke dielo.
neprehanaj...a ked si za tym stojis tak daj link na karbonovy full za 1000€ stou vybavou...
Neprehana, pomer cena/vykon resp. cena/vybava u 2014 modelov GT bol tak strasny, ze sensor alebo force pred vypredajovymi zlavami by si kupil len uplny debil. A linky som tu na fore na to tiez minuly rok daval... dost ludi sa na tom zabavalo.
Nic proti GT, ale ich cenova politika od ich "navratu" je dost mimo.
ja som nepovedal ze ceny niesu prestrelene...ale 2014 force bol iba karbon na 150mm, ktora znacka ma take nieco ovela lacnejsie? dalsia vec co pridala na cene, tak vacsina 27,5 ked prisli tak boli prestrelene....napr taky karbonovy canyon strive stoji len ram necelych 3000€...samozrejme by som za to gt v zivote take prachy nedal, ale netreba porovnavat karbonovy full s nejakym zeleznym HT za 800€, aj ked budu mat nejake nepodstatne komponenty rovnake...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kompotenty su ok len pri tej cene by clovek cakal lepsiu vybavu, mozno potrebovali zaplatit vyvoj (boli to ich prve 275 ramy) alebo sa len zviezli na modnej vlne. Ale za seba mozem povedat ze su to jedny z najkrajsich ramov 2014 a 2015, nazivo to je uplne umelecke dielo.
kazdopadne, nech je uz jar, nech sa da poriadne jazdit a neslinta clovek zbytocne pri obrazovke nad bikmi, ktore vobec nepotrebuje
Neprehana, pomer cena/vykon resp. cena/vybava u 2014 modelov GT bol tak strasny, ze sensor alebo force pred vypredajovymi zlavami by si kupil len uplny debil. A linky som tu na fore na to tiez minuly rok daval... dost ludi sa na tom zabavalo.
Nic proti GT, ale ich cenova politika od ich "navratu" je dost mimo.