Ahojte chalani. Bez toho, ze by som chcel vyvolat nejaky flame mam na vas jednoduchu otazku - co podla vas robi znacku znackou? Ake su vase kriteria, kedy si poviete - tento
bicykel je znackovy a tento je "no name"? Ak sa da, poprosim vecne, konstruktivne odpovede. Osobnych vypadov sme si tu na fore uz uzili dost.
Mna to zaujima z toho dovodu, ze vela bicyklov, ktore su tuna prezentovane ako znackove som videl na "vyrobnom pase". Uz celkom solidne viem, ako ta-ktora znacka cyklobiznis robi a rovnako tak viem, aky je pohlad Cinanov na nas europanov, pripadne ako sa pozeraju na "talianske kultove znacky"... Mnohe z Fondriestov, Canyonov, Torpad,
bicyklov znacky Olmo, Bottecchia ci dokonca novych pripravovanych modelov Specialized na sezonu 2016 som videl vznikat pod tymi istymi rukami co Strada. A boli by ste mozno velmi prekvapeni, kto ake materialy a prevedenia pouziva, kto setri a kto to robi vazne poctivo ... Nechcem a nepotrebujem si robit reklamu na moje bicykle, zaujima ma len feedback od cyklistov a potencialnych zakaznikov, co zlepsit aby boli bicykle k vasej uplnej spokojnosti a podla predstav.
Dakujem
Martin
P.S. pre Michala Petrovica - prechod na matne farby suvisi s premiestnanim procesu finalnych lakovacich prac nazad na Slovensko, Zavadzame farby, ktore maju specialne zlozenie a navysujeme odolnost voci provrchovemu poskodeniu /drobne odery, napr. od kamienkov/ . Tato zlozka laku sa vizualne ukazovala najlepsie v kombinacii s matnou finalnou upravou. Nejde teda o dizajn, ale najma o funcknost v prvom rade.