Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
prave toho sa chcem vyvarovat lebo tolko nestoji pomaly ani cele auto co dam za robotu... sem tam som nasiel nejaku zmienku o repase... ze ked by to nebolo uplne dosekane ... chapeme sa... ?
nepoznam Astru G....pomocny myslis ten co je pri pedali?....lebo ludia to nazyvaju rozne....... a potom su spojkove vacle co su na prevodovke, co su pri spojke, vytlacne hydraulicke loziska..... ta robota zas nemoze byt tak moc u nejakeho domaceho mechanika
matko001 dnes uz mas v kazdom aute 2.... jeden nad/pod pedalom spojky a druhy na/v prevodovke...... lanko a vidlicu az mala naposledy asi felicia/octavia1
domaci mechanik s materialom mi zahlasil 420€ nie na pedali ale na prevodovke... nechcel som to rozoberat uplne ale mozno odislo len nejake tesnenie nie? pedal na podlahu a koniec... a to som ostal visiet v cudzom meste... na skusku som dolial brzdovu ze ci nahodou sa to len nezavzdusnilo ale pekne mi to vytekalo spodkom a to som dal astre prednost pred mazdou3 co som tu nedavno riesil...
a to je aj s komplet spojkou? (mekano, lamela, lozisko)?...... lebo ak ten valec tecie do spojky k lamele, ta bude nasiaknuta kvapalinou a treba to dat cele nove ked uz je to vonku!!...inak vymenis valec a zacas si to zopakujes ..... z lamely ani olej ani brzdovu kvapalinu nedostanes von takze je mudrejsie to pomenit cele.....
este je variant ze nieje zly spojkovy valec ale niekde tlakova hadica a to by bol lepsi pripad,,,,,, vymenit, odvzdusnit a ides dalej za par evry
+- 200 000, 2003 kupene vlastne koli bajkom a neskor kociku a to som si tieto prachy odkladal na to nestastne cerpadlo VP44 ... lebo tak trochu s tym ratam ze pojde ... ale asi auto pojde do sveta a za tie prachy kupim nejaky novy bajk
ja som niekde pisal o mojom Sharane 1,9 TDi 2006........ stoji obcas nejake 100 euro ale ide jak hodinky a ma 370 000km..... nevymenim ho kym sa nerozpadne.... dobre (trvacne) auta sa uz asi 5-6 rokov nevyrabaju,,,,, a je jedno aku znacku kupis .... dneska to je vyratane ze to ma prezit +/- 5 rokov a dovi dopo.... konzumna spolocnost
lakko ... tazko povedat co sa stalo........ nic v zlom ale kolko a kde robis km?.... v meste? stredne trate? dialnice?..... mas nohu na spojkovom pedaly aj ked neradis?
ved aj nasa rodina prva astra vydrzala 300 000 a sla prec len koli korozii... ale zas 1,4 66kw tam sa nemalo co pokazit... druha zatial drzi v pohode ... len som asi nemal stastie ... ale ked mam dnes meniny idem sa od ´´radosti´´ asi opit
lakko ... tazko povedat co sa stalo........ nic v zlom ale kolko a kde robis km?.... v meste? stredne trate? dialnice?..... mas nohu na spojkovom pedaly aj ked neradis?
Jazdim takmer kazdy den do roboty t.j. cca 23 km tam a 23 km spat po obchvate a stvorprudovke z Kosic do US Steelu . Mesto obchadzam. Obcas vylety cez vikendy 150+150 km a v lete raz-dva dovolenka 1000+1000km. Od maja do septembra vela auto nevyuzivam , mam dva biky. Nohu na spojke nemam na to mam v Tiguane pohodlnu opierku na lavu nohu.
za tú spojku nemôže tvoj štýl jazdy,ale optimalizácia výrobných nákladov-ta sa robí tak,že sa vyrobí napr: mekano z tenšieho,prípadne lacnejšieho materiálu-ono to potom snáď nejako vydrží do konca záruky,a po záruke to už sa ich netýka ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mato: ako sa to prejavuje?
este je variant ze nieje zly spojkovy valec ale niekde tlakova hadica a to by bol lepsi pripad,,,,,, vymenit, odvzdusnit a ides dalej za par evry
Jazdim takmer kazdy den do roboty t.j. cca 23 km tam a 23 km spat po obchvate a stvorprudovke z Kosic do US Steelu . Mesto obchadzam. Obcas vylety cez vikendy 150+150 km a v lete raz-dva dovolenka 1000+1000km. Od maja do septembra vela auto nevyuzivam , mam dva biky. Nohu na spojke nemam na to mam v Tiguane pohodlnu opierku na lavu nohu.