petrikdvaja debili co maju viac penazi jak rozumu
Takze ja som vedel, ze to bude trosku inak:
http://auto.sme.sk/c/7667644/vodici-luxusnych-aut-sa-pobili-na-ulici-jeden-bol-policajtom.html?ref=njctZa volantom Bentley bol bývalý policajt a podnikateľ Ľubomír Smetana. Potvrdil, že bol účastníkom incidentu, odmieta však, že by útočil prvý. "On napadol mňa. Podal som trestné oznámenie," hovorí Smetana. Auto podľa neho nebolo jeho, ale mal ho požičané od klienta.
toto je zaujimave:
Smetana má firmu, ktorá sa zaoberá poradenstvom pre cudzincov pri udeľovaní pobytu na Slovensku a rozbiehaní podnikania. Policajtom bol v rokoch 1992 až 2011. Naposledy pracoval ako riaditeľ na oddelení cudzineckej polície v Bratislave.
BMW inak bolo nejake to najmensie 118d ci cosi take.
A teraz vypoved ociteho svedka (z diskusie):
Preboha! Som svedkom incidentu, uz som v tejto veci aj vypovedala. Agresorom je byvaly policajt lubomir smetana, vodic bentley, ktory musel obist auto bmw, ked don chcelo nastupit dieta! Vodic bently vyskocil a ako sialeny trieskal pastou do bmw kym nevytrhol dvere a vodica bmw namieste tlkol pestou do hlavy. Ja som tam bola uplne v soku, kricala som volajte policiu. Vodic bentley rychlo nasadol do auta s umyslom utiect a vtedy mu bmw voslo do cesty. Kedze bentley je bentley ten uz don napalil. Je to uplne inac! A to ze ten blazon ma stab ludi okolo seba, ktori budu sirit lzi a uplacat policiu nemoze predsa takto zvratit skutocnost!