Ked som menil kolesa na aute, tak otec tiez nerozumel, preco mazem celu dosadaciu plochu na disku aj na naboji kolesa a aj zavity skrutiek. Zavity, stvorhrany, tisichrany a vlastne takmer vsetky dosadacie plochy dvoch roznych suciastok sa na bajku mazu. Nemazem akurat upnutie riadidiel v predstavci a upnutie predstavca na krk vidlice, ale ani tam by to neublizilo.
Ja mažem niektoré skrutky a dosadacie plochy, ale napr. matice na CL kotúčoch, misky kľúk nikdy. Teda misky som plánoval, aby sa ľahšie odkrúcali pri ich čistení min raz ročne, ale povedal som si, že pre istotu nie, keď som videl čo urobia uvoľnené misky v ráme, keď si to človek ťažšie všimne. Zas pedále som vždy mazal, aj uvoľnený pedál si asi skôr všimnem...
Mal som niečo podobné. Bolo mi divné, že každú chvíľu mám defekt z vnútornej strany duše. Spôsobovala to tá pozdĺžna prasklina. Po nafúknutí sa ráfik pod tlakom roztiahol, čím sa roztiahla aj tá prasklina a defekt bol len otázkou času. Ani páska tomu nezabránila. Bol som prekvapený, keď som odmeral vonkajšiu šírku ráfika s nafúkaným a nenafúkaným kolesom.
Ja som to jazdil bez duse a na pocudovanie to tlak drzalo normalne. Boli tam dve vrstvy zltej NoTubes pasky a ta gumena paska. Mozno navod pre lto ako "opravit" ten jeho prasknuty Mavic.
myslienka za 500: klepkaj na sedlovku jemne zhora dole, do stran, trebars aj cez drevenu ci plastovu podlozku, aby sa odlepila a potom ju vytahuj von.nie ruckou kladiva, zbytocne by sa pokazila.
Myslel som,ze si pokrstil:) Ja som rusil rafiky ked som mal duse. Maly nebadany defekt,pomaly pustal,potom prisiel velky suter a drrrrb,dusa precvaknuta,rafik ohnuty.
Stary dobry DTSwiss 4.2. Chybalo este 8 niplov a je to dokola. Okrem umyvania nebudem radsej ani prezuvat.
R.I.P.
Tak to mam este vela-vela km na mojom rafku, este nie je ani po prvy nipel
Mal som niečo podobné. Bolo mi divné, že každú chvíľu mám defekt z vnútornej strany duše. Spôsobovala to tá pozdĺžna prasklina. Po nafúknutí sa ráfik pod tlakom roztiahol, čím sa roztiahla aj tá prasklina a defekt bol len otázkou času. Ani páska tomu nezabránila. Bol som prekvapený, keď som odmeral vonkajšiu šírku ráfika s nafúkaným a nenafúkaným kolesom.
Tiez som toto presne jeden cas riesil, dlho mi trvalo, nez som zistil pricinu.
Ja som to jazdil bez duse a na pocudovanie to tlak drzalo normalne. Boli tam dve vrstvy zltej NoTubes pasky a ta gumena paska. Mozno navod pre lto ako "opravit" ten jeho prasknuty Mavic.
Vidis .. to ma nenapadlo .. uz mam pasku, mozem to vyskusat. Otazka ci to mam skusat na klasickom smartsame, asi radsej nie
To je tá optimalizácia zastarávania. Zákazník má na XT alebo dokonca na XTR? Super. Znížime kvalitu a nabalíme ho na nízku hmotnosť. A vymačkáme z neho posledný cent.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mažem niektoré skrutky a dosadacie plochy, ale napr. matice na CL kotúčoch, misky kľúk nikdy. Teda misky som plánoval, aby sa ľahšie odkrúcali pri ich čistení min raz ročne, ale povedal som si, že pre istotu nie, keď som videl čo urobia uvoľnené misky v ráme, keď si to človek ťažšie všimne. Zas pedále som vždy mazal, aj uvoľnený pedál si asi skôr všimnem...
R.I.P.
inak toto je ich typicka vlastnost
To je novy wtb?
R.I.P.
Tak to mam este vela-vela km na mojom rafku, este nie je ani po prvy nipel
Tiez som toto presne jeden cas riesil, dlho mi trvalo, nez som zistil pricinu.
Vidis .. to ma nenapadlo .. uz mam pasku, mozem to vyskusat. Otazka ci to mam skusat na klasickom smartsame, asi radsej nie
zcela zdarma
Tiež mi praskla kazetka podobným spôsobom. Teraz točím druhú, tiež XT tak som zvedavý koľko vydrží.