kto nevidel este cerenkovo ziarenie paci sa!!! je to bazen skladu vyhoreneho jadroveho paliva, fotka je z nemenovanej jadrovej elektrarne
pre predstavu,to co vidite je bazen s "vodou", kde sa pohybuje ta kazeta,takze to nejde vzduchom,je to opticky klam
isheep mochovce to samozrejme nie su,a co su tieto veci tajne,ci co? KS150ka ked mala havariu v Bohuniciach,resp. 2,tak za sociku sa to tutlalo jedna radost,teraz je ina doba,kazda somarina,co sa stane sa hlasi do sveta, sype sa popol na hlavu,tym padom sa vsetci oboznamuju a vyvaruju sa navzajom pomocou JITov=just in time matvej11 100 bodov
a co je na tom, ze treba platit? bezne ides do obchodu a zoberies si noviny alebo casopisy bez platenia? nemas pocit, ze ten kto ten clanok napisal by mal za to dostat zaplatene? ak myslis, ze to nestoji za to tak si to nekupuj. alebo kradnutie na nete je ok?
Ja to vidim inak. Ani tu su nikto nepyta prachy za ovela lepsie myslienky ako su balasty na sme apod a kludne by to mohlo byt spoplatnene na tomto webe
ked som videl co za blaboly pytaju prachy tak amen tma. Clanok za piano je vacsi o cca 10-20% to mi je len clanok.
niektore vedecke clanky z coho by som chcel cerpat vedomosti su na zaplakanie.autor zjavne problematike nechape nerozumie alebo pozbieral vycucy odinakadial.on tym ludom zaplatil ked copy ich tvorby?urcite nie
howgh
za nic to nestoji, je to na zaplakanie, necitam to, ale aj tak to ukradnem... nikto ti nebrani urobit si ten vycuc z tvorby sam a v kvalite akej pozadujes.
a tiez koncim.
sorac ale ako mam vediet ci ten clanok za nieco stoji ekd bez piana vidim tak prvy odstavec? z toho sa nedozviem nic... nanestastie casto krat po rozbaleni zistim ze je to naozaj totalne od veci...a preto nevidim dovod platit si piano.. ked je tu nepijano
brudy nemoralizuj...v zivote si si pesnicku alebo hocico ine enstiahol z netu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pre predstavu,to co vidite je bazen s "vodou", kde sa pohybuje ta kazeta,takze to nejde vzduchom,je to opticky klam
nezoberies ma tam niekedy? zobral by som aj svokru
matvej11
Jezus piano si musis platit
ked som videl co za blaboly pytaju prachy tak amen tma. Clanok za piano je vacsi o cca 10-20% to mi je len clanok.
niektore vedecke clanky z coho by som chcel cerpat vedomosti su na zaplakanie.autor zjavne problematike nechape nerozumie alebo pozbieral vycucy odinakadial.on tym ludom zaplatil ked copy ich tvorby?urcite nie
howgh
a tiez koncim.
brudy nemoralizuj...v zivote si si pesnicku alebo hocico ine enstiahol z netu?