teraz na smeťách svieti clanok, ktory zacina takto: "V pozadí konfliktu na východe Európy stojí snaha putinovského Ruska zmeniť svetový poriadok. Hrozbe musíme čeliť jednotou a disciplínou."
na prvy pohlad je zrejme, ze je to nejaka proamericka sracka, ktoru nema zmysel citat:)
teraz na smeťách svieti clanok, ktory zacina takto: "V pozadí konfliktu na východe Európy stojí snaha putinovského Ruska zmeniť svetový poriadok. Hrozbe musíme čeliť jednotou a disciplínou."
na prvy pohlad je zrejme, ze je to nejaka proamericka sracka, ktoru nema zmysel citat:)
ide o text polskeho velvyslanca. Poliaci sa s rusmi nemaju prilis v laske a tak by som to nepripisoval proamerickemu postoju, skor protiruskemu.
Nie som zastanca konspiracnych teorii, ale myslim ze aj v 1937, 1938 a dokonca aj v 1939 bolo vela ludi, ktori si radsej precitali knihu a nejaky fuzaty saso z tej vedlajsej krajiny, "Nemci, tym sme dali minule na frak a teraz su uuuplne neskodni..." ich vooobec nezaujimal
Aj ked teda, ak pripustime konspiracne pozadie vsetkeho, je to aj tak jedno, ved to cele riadi velky ... v pozadi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto:
https://github.com/ejci/nepi-jano
nj, ked si clovek otvori sme.sk tak skoro vsetko tam uz je pod pianom. Bez nepi-jana tam uz nema cenu ani chodit.
ta-du-dum-tsssss
https://docs.google.com/forms/d/1PmYk3fZ32pvY7bsQQX51ofVLsm2WCPFrb_finDI0OLw/viewform
ide o text polskeho velvyslanca. Poliaci sa s rusmi nemaju prilis v laske a tak by som to nepripisoval proamerickemu postoju, skor protiruskemu.
Súhlasím. Však majú aspoň desať laureátov Nobelovej ceny.
... kiežby my, Slováci, sme mali aspoň jedného.
Aj ked teda, ak pripustime konspiracne pozadie vsetkeho, je to aj tak jedno, ved to cele riadi velky ... v pozadi
Keby nadiktovane podmienky boli aspon trochu realne, psychopat ako Hitler by sa k moci nikdy nedostal.