"Aj počas tohtoročného mája môžu Banskobystričania nechať svoje autá doma a vymeniť ich za bicykel.
Obľúbená súťaž Do práce na bicykli 2015 sa opäť uskutoční od 1. do 31. mája, registrácia pre tímy a jednotlivcov sa však začína už 1. apríla prostredníctvom webovej stránky www.dopracenabicykli.eu.
Prvým mestom, ktoré v roku 2012 zorganizovalo súťaž Do práce na bicykli, bola práve Banská Bystrica. Minulý ročník bol špecifický tým, že projekt svojím obsahom zaujal Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR a dostal sa na celonárodnú úroveň. Na pomyselný štart tohtoročného štvrtého ročníka sa tak postavia všetky prihlásené samosprávy i jednotlivci, ktorí chcú vo svojom meste podporiť ekodopravu.
"Každý Banskobystričan, ktorý sa do súťaže zapojí, urobí niečo pre seba, svoje zdravie a ekológiu nášho mesta. Projekty, ktoré majú potenciál rásť a rozširovať sa na celonárodnú či medzinárodnú úroveň, budeme i naďalej podporovať. S tým súvisiaca cyklodoprava a budovanie nových cyklotrás je našou prioritou," konštatoval primátor Ján Nosko.
Cieľovou skupinou kampane sú zamestnaní ľudia, od ktorých sa očakáva, aby z času na čas zmenili svoje dopravné návyky. "Radi by sme vyzvali všetkých ľudí, aby podporili ekodopravu v našom meste a pokiaľ to pracovné povinnosti dovoľujú, využili bicykle na pravidelné dochádzanie do práce," vyzvala Andrea Štulajterová, štatutárna zástupkyňa Občianskej cykloiniciatívy OCIBB, ktorá súťaž pod Urpínom organizuje spoločne s mestom.
negramárim pri zhruba 3,1 kilovom ráme by som ani nemohol ... mám ťažké hope brzdy a podobne .. len chcem vedieť či to má 12 či 13 alebo dokonca 14 kilo .. ale ono to vždy na jar ma to zaujíma a pak ma to prejde
takto, keď som ho skladal pred časom tak som si do excelu urobil tabulku s cenami a váhami .. a mám tam sumár 11,956* kila +- že som na niečo zabudol ... ale nezdá sa mi žeby bol tak ľahký
*opravené
takto, keď som ho skladal pred časom tak som si do excelu urobil tabulku s cenami a váhami .. a mám tam sumár 11,956* kila +- že som na niečo zabudol ... ale nezdá sa mi žeby bol tak ľahký
*opravené
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obľúbená súťaž Do práce na bicykli 2015 sa opäť uskutoční od 1. do 31. mája, registrácia pre tímy a jednotlivcov sa však začína už 1. apríla prostredníctvom webovej stránky www.dopracenabicykli.eu.
Prvým mestom, ktoré v roku 2012 zorganizovalo súťaž Do práce na bicykli, bola práve Banská Bystrica. Minulý ročník bol špecifický tým, že projekt svojím obsahom zaujal Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR a dostal sa na celonárodnú úroveň. Na pomyselný štart tohtoročného štvrtého ročníka sa tak postavia všetky prihlásené samosprávy i jednotlivci, ktorí chcú vo svojom meste podporiť ekodopravu.
"Každý Banskobystričan, ktorý sa do súťaže zapojí, urobí niečo pre seba, svoje zdravie a ekológiu nášho mesta. Projekty, ktoré majú potenciál rásť a rozširovať sa na celonárodnú či medzinárodnú úroveň, budeme i naďalej podporovať. S tým súvisiaca cyklodoprava a budovanie nových cyklotrás je našou prioritou," konštatoval primátor Ján Nosko.
Cieľovou skupinou kampane sú zamestnaní ľudia, od ktorých sa očakáva, aby z času na čas zmenili svoje dopravné návyky. "Radi by sme vyzvali všetkých ľudí, aby podporili ekodopravu v našom meste a pokiaľ to pracovné povinnosti dovoľujú, využili bicykle na pravidelné dochádzanie do práce," vyzvala Andrea Štulajterová, štatutárna zástupkyňa Občianskej cykloiniciatívy OCIBB, ktorá súťaž pod Urpínom organizuje spoločne s mestom.
Ako dodala, cieľom súťaže je podporiť rozvoj nemotorovej, predovšetkým cyklistickej dopravy, motivovať zamestnávateľov, aby vytvárali kvalitné podmienky pre ekologické druhy dopravy v meste a motivovať zamestnancov, aby viac používali túto formu alternatívnej dopravy pri každodennom cestovaní do práce."
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000673/1462917/Banskobystricania-snad-nechaju-auta-doma-a-do-prace-pojdu-na-bicykli
Alebo si kúp toto. Za dva týždne to máš doma a môžeš začať gramáriť..
http://www.banggood.com/Wholesale-Luminous-Digital-Handy-Scales-for-Luggage-Fishing-Portable-40KG-80LB-p-53067.html
A s tým čínskym obchodom mám dobrú skúsenosť. Veci chodia do dvoch týždňov. Tak ak ti netreba začať gramáriť hneď, tak doporučujem.
takto, keď som ho skladal pred časom tak som si do excelu urobil tabulku s cenami a váhami .. a mám tam sumár 11,956* kila
*opravené
*opravené
tak máš niekde chybu
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=817605234955654&id=464734126909435
http://m.theage.com.au/victoria/melbourne-police-officers-pull-up-arnold-schwarzenegger-for-riding-a-bike-without-a-helmet-20150317-1m0s5c.html