Lokalizácia
Formulár sa odosiela
kimlo, treba poriadne citat. ;) On nepisal, ze nema peniaze...
nemam na karte taky vysoky limit. Povedali mi ze plati to co mam na fakture, tj week20 a to je termin kedy mi staci zvysit limit
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 13:06:27
00
Napriklad tatra banka nema moznost menit limity cez internet banking. Jedna zmena stoji 5 euro, cize sa to neda robit kazdy den. Zaroven nechcem mat na ucte peniaze a 2500 eurovy jednorazovy denny limit(ucet je poisteny ako kazdy iny, ale ..).
Preto som sa pytal ako canyon postupuje pri tom ak niekto zrusi objednavku a povedali mi ze termin dodania sa nemeni, cize staci ak zmenim limit v tyzden ktory mam na fakture.
A osobne sa mi nezda ani tak divne ak clovek nema kazdy den na ucte plnu sumu penazi, kedze sa bavime o tisicoch eur a cakacich dobach dlhsich ako 3 mesiace. Napriklad Spectral AL 7.0 EX XL ma termin dodania druhy augustovy tyzden. Ten termin tam bol uz vo februari.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 13:36:46
00
A preco to teda nezaplatis prevodom na ucet? Nemusis si predsa menit limit. Ja som to spravil tak a ziaden problem.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 13:38:44
02
Jeden postreh: V TB si mozes v realnom case presuvat peniaze medzi beznym a sporiacim uctom a k sporiacemu uctu pristup zvonku nie je, tzn. aj ked budes mat denny limit na karte 10 000 eur, tak ak na beznom ucte nechas 300 eur a na sporiaci presunies zvysok, tak viac ako 300 eur cez tu kartu nevies minut, tzn. ani Ti nevedia viac ukradnut.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 13:46:22
00
Napriklad ja som volil platbu kartou iba preto ze cakacie doby boli take vysoke. Ak by som sa medzicasom rozhodol kupit nieco ine tak peniaze mam na svojom ucte a nie niekde v Nemecku. Staci poslat jeden email a oznamit zrusenie objednavky.
Ajtak si myslim ze dodacie doby neposuvaju ludom o 1-2+ mesiace, ani ked zaplatili na ucet, cisto z praktickych dovodov - kazdeho by museli upozornit alebo sa opytat ci im to vyhovuje. To ze moze clovek poziadat o zmenu terminu dodania ak sa zmeni na web stranke som cital na B-F alebo mtb-news. Mne to vyslo a usetril som skoro 2 mesiace cakania.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 13:53:36
00
kimlo, treba poriadne citat. ;) On nepisal, ze nema peniaze...

ano mas pravdu, treba citat pozorne.. tak citaj este raz co napisal:

"lebo clovek nemusi mat kazdy den na ucte presne potrebnu sumu. Hlavne pri plateni kartou."

a presne na to som reagoval ;-)
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 14:17:02
00
Jezus, vdaka niekedy urcite vyuzijem. Aj ked popri hypoteke a leasingu tych volnych penazi vacsinou na ucte nie je vela :)

kimlo, ako som uz napisal vyssie, ja neviem ci o 3 mesiace alebo o 6 mesiacov vo stvrtok budem mat na ucte 2200 euro. Mozno niekto ma celorocne na ucte 5000 euro, ale ja medzi nich nepatrim :)
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 14:26:35
01
Ja to poriešim v pondelok - budú peniaze, tak to rovno zaplatím. Čítal som tu, že majú účet v SLSP. Tak pôjdem vložiť prašule na účet a rovno to z banky zaplatím.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 14:28:08
00
lamzor: v tom pripade mi to pride maximalne nezodpovedne ak niekto kupuje nieco, na co nevie ci bude mat o nejaky cas peniaze :)
ved ak nieco kupuje, tak musim mat na to uz vopred vyhradene/rezervovane prostriedky... ale mozno to tak len vidim ja :)
samozrejme do toho ako narabas s financiami ma je taky vekly.... :-)
len mi to proste prislo zvlastne, preto som sa vyjadri...
kazdopadne dost OT... drzim palce nech bike co skoro dorazi a nech ho je z coho zaplatit :-)
mne by to mali posielat v 16 tyzdni... :)
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 14:35:23
00
Napriklad ja som volil platbu kartou iba preto ze cakacie doby boli take vysoke. Ak by som sa medzicasom rozhodol kupit nieco ine tak peniaze mam na svojom ucte a nie niekde v Nemecku. Staci poslat jeden email a oznamit zrusenie objednavky.
Ajtak si myslim ze dodacie doby neposuvaju ludom o 1-2+ mesiace, ani ked zaplatili na ucet, cisto z praktickych dovodov - kazdeho by museli upozornit alebo sa opytat ci im to vyhovuje. To ze moze clovek poziadat o zmenu terminu dodania ak sa zmeni na web stranke som cital na B-F alebo mtb-news. Mne to vyslo a usetril som skoro 2 mesiace cakania.

Myslim ze vacsina ich zakaznikov plati za tie bicykle kreditkou a neriesi nejake volne peniaze na ucte, takze ani ziadne upozornenie netreba riesit. Jednoducho ked je tvoj bicykel pripraveny, stiahnu peniaze. Ak sa im to nepodari, upozornia ta na to a podla mna ked im do tyzdna ta platba nezbehne tak ho posunu druhemu.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 14:53:00
00
lamzor: v tom pripade mi to pride maximalne nezodpovedne ak niekto kupuje nieco, na co nevie ci bude mat o nejaky cas peniaze :)
ved ak nieco kupuje, tak musim mat na to uz vopred vyhradene/rezervovane prostriedky... ale mozno to tak len vidim ja :)
samozrejme do toho ako narabas s financiami ma je taky vekly.... :-)

Mne osobne pripada absurdne nechat si uplne zbytocne blokovat peniaze na 3 alebo 6 mesiacov bicyklom ak nemusim. Clovek nikdy nevie co sa moze stat a ja mam proste peniaze radsej na svojom ucte. Ale ako pises, uz sme otrasne OT ;) Su to osobne preferencie.
Zobraziť komentár 19.03.2015 - 15:40:38
00
Včera som objednal Spectrala, no zatiaľ mi neprišla faktúra na úhradu. Bicykel je skladom, koľko to asi potrvá??
Zobraziť komentár 20.03.2015 - 20:40:35
00
9.2 som ho objednal a hned mi dosiel email o objednavke. Faktura mi dosla 16.2, tj 7dni po objednani.
V emaile s fakturou bol tento text(ale moj nebol skladom cize este stale cakam):
"Momentálne evidujeme extrémne velké mnozství objednávek a kola, která jsou skladem,
muzou být odeslána nejdríve za 5-7 dní od objednání (zaplacení). Omlouváme se za toto zpozdení a
dekujeme za pochopení. Vase objednané kolo Vám zasleme co nejrychleji to bude mozné."
Zobraziť komentár 20.03.2015 - 20:59:48
00
Včera som objednal Spectrala, no zatiaľ mi neprišla faktúra na úhradu. Bicykel je skladom, koľko to asi potrvá??

ja som si teraz kupoval cestak, uz to bude moj 2. bajk tejto znacky (hlavne pre to, ze s MTB som nadmieru spokojny. vaha, vybavava a pomer cena/vykon najlepsi na trhu podla mna)
bol skladom, objednane 4.3.
potvrdenie objednavky a faktura dosli 5.3. a v ten den som zaplatil prevodom na ich ucet na slovensku (udaje boli vo fakture)
od vtedy ticho, az ma to zacalo srat (maily na cz/sk support bez vysledku / efektu lebo chlapik iba cakal na mail od Canyon-u a ti mu nic nepisali) a v Pondelok 16.03. som volal priamo na hotline do Nemecka. nepovedali mi kde bol problem, ale aspon sa to pohlo a za chvilu doslo potvrdenie o platbe.
takze ak objednavate bajky skladom a ste nedockavi, kludne tam zavolajte na hotline ak vam nepride potvrdenie o platbe po par dnoch.
dnes 20.03. mi poslali tracking code na UPS a uz len cakam na krabicu a poklad v nom
Zobraziť komentár 20.03.2015 - 21:38:31
00
podelim sa so skusenostou: objednal som Spectral al 6.0 niekedy zaciatkom februara s predpokladanym datumom CW 14. 4 dni dozadu som zaplatil prevodom fakturu, a cuduj sa svete bajk je uz na cese ku mne (momentalne je CW 12)... u mna velka super spokojnost.... tracking code od UPS mam...ocakavam dorucenie buduci tyzden
Zobraziť komentár 21.03.2015 - 04:17:37
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up