Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no dneska sme sa vybrali s Billes-om a ocom na Jahodnú...
tak vysli sme si na bankov, ale kedze oco ma trochu pomalsie tempo
tak sme sli do predu a na kamennom hrbe sme s Billesom sli po zltej a oco isiel dalej po cervenej znacke...
my s billesom sme videli dve srnky a jedneho jelena a oco stretol Dzurindu :lol:, ze vraj trenoval na maraton... :)
no potom sme si na jahodnej dali cajicek a sli dalej...
vybrali sme sa domov cez klatovianku cestou tam v jednom zjazde oco dostal defekt...bolo to stiknute o dajaky kamen v polnej ceste cez ktoru sme sli...tak zacal opravovat dal tam nahradnu dusu, ktrora bola samozrejme dierava... :lol: tak zasa koleso rozobral a dal tam dusu ktoru mu dal Billes tak nasadil cely stastny ze konecnce ideme dalej ale este pre istotu skontroluje zadne koleso a na nom dalsi defekt :lol: tak tamtu dusu zalepil a ked nasadzoval plast vyfucalo to lebo lepka este nebola poriadne prilepena tak zasa to rozobral a opravil este raz a poriadne nasadil...a to ani nehovorim o tej zime aka cely cas pri tom opravovani defektu bola :x ...no nakonec sme to prezili a sli dalej...
ked sme neskor vosli do lesa bola tma jak v rohu samozrejme jediny kto mal svetlo nastastie aj v predu bol oco tak isiel prvy a mi za nim pekne pomalicky kedze nebolo vidno ani pred koleso...potom cely vymrznuty zamrznuty premrznuty sme si na klatovianke dali zasa cajik na zohriatie a potom sme sli s5 uz chvalabohu po betonovej ceste ale aj tak sme nic nevideli...nakonec sme uz vysli na kvp-cku a s tamat uz len rychlo hore na furcu a konecnce doma v teplucku...a po tejto skusenosti sme s Billesom obaja zmenili nazor ze svetlo treba a to nie len blikacku do zadu ale hlavne svetlo do predu aby sme v takej tme aspon daco videli...
to je asi vsio... 8)
Zobraziť komentár 03.09.2007 - 21:33:19
00
Napadaju ma viacere bikingi, napr. krasne marcove pocasie ma vyhnalo v kratasoch na bike a ked sa zvecerilo bola kosa cca. 15 st., pomaly som sa vliekol domov a nad Vrickom 26 km od Prievidze asi o 18 hodke ma asvaltka voviedla do este zasnezenej dolinky kde sa teplota este viac znizilaMohlo tam byt takych 5st.. Ked som pred domom zosadol z biku nevladal som chodit a malicek na ruke som mal mesiac strpnuty z toho chladu.
Ak mozem este cosi. Pamatam na prvu poriadnu bikovacku na zaciatku sezony pred asi 4 rokmi.Bolo to na zaciatku aprila. Vybral som sa na Martinske hole. Bola akasi vysoka oblacnost. Niekde pod Hodinovkou mi zacalo jemne prsat potom na chvilu prestalo a ked som vysiel na cestu zacalo tak viac prsat. Tak som sa schoval pri malej chatke nad chatou Martinske hole. Cakal som 30 min a neprestavalo a kedze bolo 16:45 musel som sa pobrat, lebo dom ma cakala este daleka cesta, okolo 70 km. Tak som sa pustil do vydatneho mrholenia, ktore akoby zazrakom za 5 min prestalo. Samo ze pod Krizavou bolo este nahulakaneho snehu a i ked som sa zabaral len 5 cm za chvilu som mal nohy total premocene. Nehovorim o kose co tam bola. Tak som sa spustil do Kuneradu no a cestou dole som narazil na medvedie stopy, bol riadny 15 min letny lejak ktory som preckal pod stromom no a ked som prisiel na lesnu cestu ktora bola mokra zo zjazdovania som mal nohy vo vode, to ma ale dom este cakalo takych 46 km. Takze asi tak.
Zobraziť komentár 04.09.2007 - 10:14:16
00
keyboard_arrow_up