Tymto verejne vyhlasujem, ze uz nebudem verejne kritizovst meteorologov.

Pred casom som kritizoval obsluhu motorovych pil a na druhy den som odhadzoval tak 15 polien a napilenych kmenov,ktore mi nahadzal niekto pod
kolesa a to na peknom useku chodnika
popri potoku medzi Lazanmi a Malinovou(nebolo to prvykrat, no vtedy som si myslel,ze to mal tak niekto nachystane), no to nebolo vsetko. Cestou naspat krajom lesa medzi Chvojnicou a Porubou som zrazu zacul motorovu pilu a hned za zakrutou mi padol cez celu cestu dva metre pred nos mensi stromcek. Pilcik stal ku mne chrbtom a hned vedla cesty zacal pilit dalsi strom a ten by uz padol na mna a preto som sa ozval. Slusne bez zvyseneho hlasu a tak on slusne pozdravil. To vsak cele sledovala jeho asistentka, ktora ma videla prichadzat a neupozornila ani jeho ani mna na riziko urazu. Ja som vsak umravnoval pilcika,ze by mal sledovat situaciu aj za sebou najma ked stromy padaju na cestu. To som nemal robit, jeho asistentka sa do mna pustila zo slovami, ze co sa mi nepaci,ved ma slusne pozdravil. Takze poucenie pre ostatnych- ak na vas padne strom a jeho skolitel vas pozdravi,odzdravte a az potom sa vyhrabte spod stromu.