Ano, ale tak ta honda + vozik je uz liga v cene 1500+ a este stale mas len traktorik na vozenie hliny bez prislusenstva...
Chcel si do 1000, predpokladal som, ze aj s nejakym obracacom zeminy, kedze to mal byt kultivator.
jj presne, len ked pozeram tie ceny,tak do 1000: sa zmestim aj s kolesami,kedze vsade sa vsetko prikupuje ostatne vyjde tak v cene cca 60+60 euro
volnobezku predpokladam,ze nemaju vsetky pri otacani
Akoze volnobezku na jedno koleso? To nie je uplne bezne a v hline je to aj tak jedno.
Az chces kompletku za 1000, tak fakt len cina, mauntfiled a tak a dokupit nejake lowcost prislusenstvo.
no nic,uz som sa rozhodol...troska priplatim,ale bude to stat za to---- precital som par recenzii a tie krcance NON field apod nestoja zevraj za to.....
navyse GSV Honda 4 takt je vynikajuci,co som pozeral konstrukciu oproti ohv/ohc
Piľní domajší a poľňí Hospodar, vinaučující ňevedomého, pochibujícího Hospodára.
Též napomínající leňivu Gazdinu k potrebním Prácám celého Roku.
Od Mnohovelebného Pána Jura Fándliho, Naháckého Farára spísaní pre Slovákov.
Witlačení z Utratámi Pánov Predplaťitelov v Trnave u Václava Geľinka, mestského Knihotlačára Roku 1792.
Čínu nekupovať, s tým veľa vody nanamúťiš, nehovoriac o servise.
Hondu (motorová jednotka) možno považovať v tomto segmente za "etalón".
Potom už treba len vybrať príslušenstvo.
bubulak do toho sa mi aj bajk zmesti vladoNM uz som dostal rady,ze VARI bude funkcne a spolahlive...zavazia+pluh+vyoravac zemiakov apod hovadiny nech si vyberie a kupi svokor,do toho mu kibicovat uz nemusim
Ano, ale Agzat zacina na 1800 eurach za holotu bez vlecky...
A az jeho svokor neni malorolnik, tak ani ten snekovy prevod nedokaze do konca svojho zivota znicit. Navyse Vari odservisuje skoro kazdy, kto to uz niekedy videl rozobrate.
Jedine, co moze zavazit, je snad ten staly predny vyvod hriadela na Agzate, no ako citam, zaujem je hlavne o pluh a vyoravac, na co ho nepotrebuje...
Zaroven vyhlasujem, ze hladame clena redakcie na clanky - kludne na par clankov mesacne alebo aj na viac, ak bude mat viac casu. Odmena ista a zaujemcovia mi mozu napisat do spravy alebo na [email protected]
takze nedalo mi a bol som kupit u nas v Leviciach VARI GSV 190+vlecka+zavazia+prevodovka so 6 hrannym prevedenim cena 1900..... zhodil chalanisko skoro 400 euro ako som spomenul nechtiac svagra s ktorym kedysi pijazovali za mlada, takze nie je o com...chcem vidiet svokrov ksicht ked mu to donesieme s predajcom
navyse ako pise Axel majitel je hlavne servisman,cize vie opravit v podstate cokolvek od VARI/AGZAT vladoNM kvoli tej Honde som to chcel, i ked vravel ze aj Jikov je dobre,ale ze na GSVcko to mat nikdy nebude
ako prichadzali ludia,od kazdeho som zistoval,ze ci je to dobra kupa, nikto nenamietal ani slovo proti vari s gsv 190 honda motorom
1sakal1 nevyhody mi to neumoznili,inac som aj nad tym rozmyslal na predajni
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel si do 1000, predpokladal som, ze aj s nejakym obracacom zeminy, kedze to mal byt kultivator.
volnobezku predpokladam,ze nemaju vsetky pri otacani
Az chces kompletku za 1000, tak fakt len cina, mauntfiled a tak a dokupit nejake lowcost prislusenstvo.
navyse GSV Honda 4 takt je vynikajuci,co som pozeral konstrukciu oproti ohv/ohc
Též napomínající leňivu Gazdinu k potrebním Prácám celého Roku.
Od Mnohovelebného Pána Jura Fándliho, Naháckého Farára spísaní pre Slovákov.
Witlačení z Utratámi Pánov Predplaťitelov v Trnave u Václava Geľinka, mestského Knihotlačára Roku 1792.
Hondu (motorová jednotka) možno považovať v tomto segmente za "etalón".
Potom už treba len vybrať príslušenstvo.
vladoNM uz som dostal rady,ze VARI bude funkcne a spolahlive...zavazia+pluh+vyoravac zemiakov apod hovadiny nech si vyberie a kupi svokor,do toho mu kibicovat uz nemusim
Motorová jednotka je však JIKOV a nie HONDA (tá je však ešte lepšia).
A az jeho svokor neni malorolnik, tak ani ten snekovy prevod nedokaze do konca svojho zivota znicit. Navyse Vari odservisuje skoro kazdy, kto to uz niekedy videl rozobrate.
Jedine, co moze zavazit, je snad ten staly predny vyvod hriadela na Agzate, no ako citam, zaujem je hlavne o pluh a vyoravac, na co ho nepotrebuje...
http://www.google.sk/maps/@48.172562,16.974704,3a,75y,73.01h,91.24t/data=!3m5!1e1!3m3!1sBQ_T7-yW95RBFWk_qNgJpg!2e0!3e5?hl=sk
http://www.damynakole.cz/2015/04/mit-ci-nemit-kalhotky-pod-cyklisticke-kratasy/
http://www.damynakole.cz/2015/04/mit-ci-nemit-kalhotky-pod-cyklisticke-kratasy/
Velmi zaujimavy tip na clanok
Zaroven vyhlasujem, ze hladame clena redakcie na clanky - kludne na par clankov mesacne alebo aj na viac, ak bude mat viac casu. Odmena ista a zaujemcovia mi mozu napisat do spravy alebo na [email protected]
navyse ako pise Axel majitel je hlavne servisman,cize vie opravit v podstate cokolvek od VARI/AGZAT
vladoNM kvoli tej Honde som to chcel, i ked vravel ze aj Jikov je dobre,ale ze na GSVcko to mat nikdy nebude
ako prichadzali ludia,od kazdeho som zistoval,ze ci je to dobra kupa, nikto nenamietal ani slovo proti vari s gsv 190 honda motorom
1sakal1 nevyhody mi to neumoznili,inac som aj nad tym rozmyslal na predajni