lebo tato nedela vyhovovala asi vsetkym a dalsi vikend ma byt uprsany takze asi preto ked to chceme dat este tento rok moc moznosti nam nezostava

neviem neviem chalani...ako pisal Martinux...myslim ze toto je hreben na cely den pokial je prijemne pocasie a sucho. nehovorim ze tam bude blata po rafky ale cely den byt na
bicykli mokry ( co predpokladam ze sa "kusok" zafrkate ) a v teplote cca 10´C sa mi ozaj nezda ako jeden z najlepich napadov...taktiez Vtacnik nie je pohorie ktore clovek da jednoducho ako Tribec alebo podobne. neviem ci chcete brat aj Danku ( tymto samozrejme vobec nechcem povedat ze to nezvladne, len to ze si zasluzi takuto trasu za inych podmienok

...proste som len gentleman

) ale treba brat ohlad na vsetky okolnosti ktore sa mozu vyskytnut. taktiez myslim ze este nejake to babie leto pride, tak keby aj prsalo buduci vikend, tak okolo 22-heho by to mohla byt nadherny jesenny vyjazd...ale kedze ja sa nezucastnim, tak Vam uz do toho nebudem tarat a prajem Vam nech sa Vam to teda vydari...vela stastia