tak co ? nikto nic ? ja konecne zajtra prerabam Beargrease na tubeless a nahadzujem Bluto vidlu, Lapierre) mi konecne fixol ks lev 27.2mm teleskop sedlovku, takze konecne vracia ako ma. Tu je video ako to bolo predtym: http://youtu.be/LeA7gjtmcHM
Stacila mu na to dusikova flasa a injekcna ihla. 27.2 od ks lev totiz nema ventil, len tovarenske nastavenie forever. S tymito upgrademi by som chcel ostat pod 12kg, uvidime ako to dopadne, bluto vidla ma svoju hmotnost, moja konkretne 1.7kg, karbonka co davam prec len 750g, na dusiach dufam ze usetrim 500-700g...uvidime. bike ma teraz 11,55 kg. Ked s tym vybehnem tak vam napisem. Vzhladom k pocasiu co tu teraz je to vidim najskor na stacionar ))
si sa vytrapil co ? s kasou nepohne ziadny dezen len vyfuknut skoro naprazdno, je to asi najhorsi povrch a podla mna sa to neda jazdit. vyslovene kasu som siel 2-3 krat a bolo to unavujuce a frustrujuce, viac sme tlacili nez sa viezli. Farba Tvojho ramu sa mi paci. S tou kapsou v rame sa to naozaj podoba na expedicny fatbike
to Maros - teraz mi je jasne preco taka nizka cena, ktoru si mne odpovedal a aj jeden z dovodov ,preco tvoj bike ma taku dobru vahu.(nic v zlom) Ja urcite pojdem do 100mm sirky, ta je trochu tazsia ,drahsia ale nezuzuje sirku samotnej pneu. Ramon ma asi o 2cm sirsi behun plasta proti mojmu na 60mm sirke. to Smart Sam -ty mas vpredu jedno prevodnik? Moj nazor - je myslim lepsie sa zprevodovat do pomala,hlavne na mekkom a nie pevnom podklade, lepsia kontrola trakcie.
celkovo vraj je dost vyrazny rozdiel medzi 4 a 5 palcami pri jazdeni mimo sneznej/piescitej sezony a 4 odporucaju v Salse na celorocne jazdenie. Ale zas na druhej strane Borealis robi len 5". Uvazujem nad druhou sadou kolies najma kvoli karbon vidle. Teraz som musel dat kvoli Blutu prepliest predne, takze v zime ak budem chciet opat nasadit Makwu (carbon tuha vidla) tak zase prepliest naspaet. Inak v zime nemyslim ze by som citil rozdiel medzi 4 alebo 5, len maly.
...nooo, neviem mne to pripadá , že debilkovia z Felt-u nepochopili o čom je Winter fatbiking...Teda určite nie o " menčestrákoch" a integrále v mínusových teplotách.
presne o tomto som pisal v clanku o fatbikoch, teda ze to nie je to o com je fatbike, taketo video nastavuje nespravne ocakavania aj predstavy pre nezainteresovanych.
tak dnes vyjazd konecne s vidlou Bluto, celkom som si to uzil, stale som prepinal CTD a hrajkal som sa s tym, ale to jedno kilo navyse som mal pocit ze vazi az 10kg )) ...buduci tyzden to dam na tubeless a verim ze nejakych 700g sa zbavim a budem blizsie k povodnej hmotnosti. Dufam ze cca 11,5kg skoncim, dam vam vediet. Dnes fuknute na 0.9, slo sa fajn. Najblizsi vyjazd sobota rano https://connect.garmin.com/modern/activity/741553970
Je sobota, takze o 10:00h musim byt uz doma s rodinku, preto som vyrazal uz 7:12h od Figara. Slo sa fajn, pekne slniecko, ale este dost chladno, na Kolibe som nahodil softshell windstopperku a bol som rad ze ju mam. Fotky su z panovej luky kde som bol okolo osmej dnes.
motorkari su v tom nevinne ..myslim ze najviac to moze pripominat asi motorku. Inak planujem ten Svatojursky a mohol by som tam zobrat niekoho z Ba autom aj s bikom (staci len predne kolo dole). Ak ma niekto zaujem napiste mi. Prihlasil som sa na prvu vlnu o 11hod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
normalne som to objednal na ich webe a pri doruceni zaplatil dph a vyclil....spolu sme brali 3pary rafikov...jedny pre mna a dva do shopu velocity.sk
Stacila mu na to dusikova flasa a injekcna ihla. 27.2 od ks lev totiz nema ventil, len tovarenske nastavenie forever. S tymito upgrademi by som chcel ostat pod 12kg, uvidime ako to dopadne, bluto vidla ma svoju hmotnost, moja konkretne 1.7kg, karbonka co davam prec len 750g, na dusiach dufam ze usetrim 500-700g...uvidime. bike ma teraz 11,55 kg. Ked s tym vybehnem tak vam napisem. Vzhladom k pocasiu co tu teraz je to vidim najskor na stacionar
povodne boli na biku tieto Whisky r.9 rims fat,
http://whiskyparts.co/catalog/rims
a vazi 575g jeden rafik.
moje nextie maju sirku 65mm a hmotnost 500g/1rafik
http://www.nextie-bike.com/fat-bike/carbon-fiber-fatbikes-rim-65mm-width-tubeless-ready-double-wall-black-eagle-nxt65be
Server má dočasné technické problémy. Ospravedlňujeme sa.
https://connect.garmin.com/modern/activity/741553970