To su casy davno minule. Potom sa z Kriznej presunuli na Vajnorsku. Ups, ved tam vlastne astro robi.
P.S. Uz to v meste nastastie nie je. Aktualne posobia hlavne na Slovnaftskej a na Ulici Svornosti. A mozno este stale aj na Panonskej, ale tadial som dlhsie nesiel.
To su casy davno minule. Potom sa z Kriznej presunuli na Vajnorsku. Ups, ved tam vlastne astro robi.
Keď som sa pred 13 rokmi prisťahoval do BA a začal tu pracovať tak sa ešte po Vajnorskej motali. Dokonca prvý moment, ktorý mi utkvel v pamäti bol, keď po vystúpení z auta pred robotou som na zemi zbadal váľať sa striekačky.
Vcera bol kopec cyklistov v okoli devinskeho jazera tak sme ich s polovickou takto provokovali
To je prístrešok pri vojakoch, že? Máš šťastie, že som nešiel okolo, len by som pribrzdil, ako na maratóne
edit: Dodatočne som si všimol, že aké máš Ty servítky, taký mám ja hajzlák
Sú SPD kufre kompatibilné s Crankbrothers pedalmi?
ak sa Cranky za posledných 7 rokov nijako výrazne nemenili tak sú.. teda si schopný sa so shimaňáckymi SPD zacvaknúť do Crank pedálov.. ale porovnanie zacvaknutia vs origo Crank kufre nemám..
Musím vám oznámiť jednu dôležitú vec. Včera si u mňa Quído kúpil Enduro Lepiacu Sadu. Táto ELS je vhodná na akýkoľvek bicykel a je veľmi kvalitná a univerzálna zároveň
A co ked si chcem taku kupit aj ja? Co ked neviem prezit, ze bude mat Quído nieco lepsie ako ja? Sak ukaz obchodnickeho ducha, daj sem foto a sprav si reklamu prdola!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Uz to v meste nastastie nie je. Aktualne posobia hlavne na Slovnaftskej a na Ulici Svornosti. A mozno este stale aj na Panonskej, ale tadial som dlhsie nesiel.
A mozno sa niekto potesi, ze konecne dobry tip na "vyjazd".
Crankbrothers Standard Release Cleats MTB kufre, bez vôle
25,99 €
Keď som sa pred 13 rokmi prisťahoval do BA a začal tu pracovať tak sa ešte po Vajnorskej motali. Dokonca prvý moment, ktorý mi utkvel v pamäti bol, keď po vystúpení z auta pred robotou som na zemi zbadal váľať sa striekačky.
To je prístrešok pri vojakoch, že? Máš šťastie, že som nešiel okolo, len by som pribrzdil, ako na maratóne
edit: Dodatočne som si všimol, že aké máš Ty servítky, taký mám ja hajzlák
http://www.koloshop.sk/pedaly-kufry-202/shimano-sm-sh56-mtb-kufry.html
http://www.koloshop.sk/pedaly-kufry-202/Crankbrothers-Premium-Cleats-kufry.html
Crankbrothers Standard Release Cleats MTB kufre, bez vôle
25,99 €
Shimano SM-SH40 adaptér na kufre SM-SH51, SM-SH56
18,69 €
MOC 21,99 €ak sa Cranky za posledných 7 rokov nijako výrazne nemenili tak sú.. teda si schopný sa so shimaňáckymi SPD zacvaknúť do Crank pedálov.. ale porovnanie zacvaknutia vs origo Crank kufre nemám..