Prístavný most nemám rád, ajkeď tam vedie dobra cyklocesta od mosta Apollo, lebo má hrboľatý asfalt na obidvoch stranách cyklocesty. Most SNP má nevýhodu, že z Hlavnej stanice by sa musel trepať cez Michalskú bránu a potom na Petržalskej strane obísť stavebnú zónu Starý most. Za daných okolností je Apollo najlepšia voľba.
na strane blizsie k mestu nie je az taky hrbolaty ten Pristavny most. ja tadial jazdim vzdy, aj na cestaku. na tej druhej strane, kde je tocity slimak a kopa hrbolov, som uz nebol ani nepamatam.
ale pravda, Apollo je najlepsi most, lebo je aj dost kratky. ten pristavny ma snad aj kilometer.
aj tak ma najviac sere ta obchadzka Stareho mosta - ked idem z Rakuska na cestaku, tak tam musim ist po tom dlazdenom rozbitom chodniku podla mna by v civilizovanej krajine spravili priechod popod most aspon v sirke jeden meter, mi nehovorte ze hned popri tom velkom pilieri pri byvalej krcme by to nebolo mozne.
na strane blizsie k mestu nie je az taky hrbolaty ten Pristavny most. ja tadial jazdim vzdy, aj na cestaku. na tej druhej strane, kde je tocity slimak a kopa hrbolov, som uz nebol ani nepamatam.
Som trochu zmätený, buď som nedával pozor alebo nerozumiem: slimák je predsa na strane mesta, zatiaľ čo na strane Petržalky ide chodník rovno, s napojením sa priamo na hrádzu. Či je vari chodník aj z druhej strany mosta tak ako na Lafranconi?
Inak podobnú situáciu ako tu vznikla som niekoľkokrát zažil keď sa náhodný cezpoľný opýtal na zastávke ako sa dostane tam a tam. Koľko ľudí bolo v tej chvíli na zastávke, toľko rôznych tipov dostal, najviac samozrejme od dôchodcov a celé to nakoniec skončilo tak, že dôchodcovia začali svoje tipy rozoberať medzi sebou a na náhodného cezpoľného sa úplne vykašľali.
Som trochu zmätený, buď som nedával pozor alebo nerozumiem: slimák je predsa na strane mesta, zatiaľ čo na strane Petržalky ide chodník rovno, s napojením sa priamo na hrádzu. Či je vari chodník aj z druhej strany mosta tak ako na Lafranconi?
Slimak je samozrejme len na lavom brehu, teda na strane mesta. Tiez som si vsimol ten nezmysel, ale nechcelo sa mi to riesit.
P.S. A ano, chodnik je aj na druhej strane mosta, ale tam su z oboch stran cik-cak rampy / schody. Uz si presne nepamätam. Ale slimak tam nie je.
inak ked uz sa spominaju aplikacie - neda sa v Locuse nastavit aby pri nahravani trasy zobrazoval dole udaje ako cyklocomputer tak ako to robi Oruxmaps ? tj trip distance, cas, nadmorska vyska, rychlost atd ?
Akoze os zasrobovanu do pätky? Takto - kazdy naboj 135x10 je standardne osaditelny do bezneho MTB ramu s beznymi pätkami. Ak ma ta Merida nejaku zradu v pätkach, tak ako tam mozes osadzat standardny naboj?
Lelo, fakt si neviem predstavit ako to vyzera zlozene s nabojom a RU dokopy. Ved cez ten malicky otvor na tom konickom zakonceni pätky 10 mm osku RU neprepchas. To jedine ze by si mal nejaky specialny RU, ktory nejde cez pätku von ale konci v tej pätke. Ale v takom pripade musis zhanat specialny RU s presnou dlzkou a s presnym zavitom pre tu pätku. To asi nemozes pouzit standardny RU s presahom cez obe pätky, lebo by mohol byt prilis dlhy. Skus si tu Novatec osku od niekoho z okolia pozicat a vyskusat ci bude ta dlzka a zavit OK.
Podla mna sa aj na tej Meride skrutkuje do pätky len ten 10 mm RU. Naboj sa o nu len opiera. Teda predpokladam. Ved inak by museli spolu s ramom dodavat aj ten speci naboj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale pravda, Apollo je najlepsi most, lebo je aj dost kratky. ten pristavny ma snad aj kilometer.
aj tak ma najviac sere ta obchadzka Stareho mosta - ked idem z Rakuska na cestaku, tak tam musim ist po tom dlazdenom rozbitom chodniku
Inak podobnú situáciu ako tu vznikla som niekoľkokrát zažil keď sa náhodný cezpoľný opýtal na zastávke ako sa dostane tam a tam. Koľko ľudí bolo v tej chvíli na zastávke, toľko rôznych tipov dostal, najviac samozrejme od dôchodcov a celé to nakoniec skončilo tak, že dôchodcovia začali svoje tipy rozoberať medzi sebou a na náhodného cezpoľného sa úplne vykašľali.
Slimak je samozrejme len na lavom brehu, teda na strane mesta. Tiez som si vsimol ten nezmysel, ale nechcelo sa mi to riesit.
P.S. A ano, chodnik je aj na druhej strane mosta, ale tam su z oboch stran cik-cak rampy / schody. Uz si presne nepamätam. Ale slimak tam nie je.
ved sa zobrazuje toto. ci to nestaci ?
a tuto osku: https://www.soof.sk/novatec-qr215r-alu
Som uvazoval na nim http://www.axit.cz/D133023-merida_ram_one-five-o_3000-d-2010.html