2saldi: ak ma pamat neklame, tak si zhanala cervene kolesa, alebo nieco v cervenom, nezda sa mi mozno monitor nahodil ine farby, ale ze by to bolo cervene ...
chcela som lahke kolesa (a aj su) a ak by boli cervene, moc by potesilo.. cervene su iba niple, no som nad mieru spokojna.
2saldi: ak ma pamat neklame, tak si zhanala cervene kolesa, alebo nieco v cervenom, nezda sa mi mozno monitor nahodil ine farby, ale ze by to bolo cervene ...
chcela som lahke kolesa (a aj su) a ak by boli cervene, moc by potesilo.. cervene su iba niple, no som nad mieru spokojna.
pokial by boli ciste, aj by to bolo vidiet
dnes ho dam do pucu a hlavne dotiahnem vsetky rychloupinaky, lebo vcera pred vyjazdom mi vo vytahu odpadlo zadne koleso... naozaj netusim, kto sa s nim hral, no ja som to nebola... a takisto mi vcelico puka, takze dnes ide na generalku..
Dosť mi to nahnalo strach, takze si budem davat pozor...
na vlastne oci som videla, ako jednemu panovi uslo predna koleso, ten pad vyzeral dost bolestivo.. neviem co sa stalo, no vypadlo mu v zjazde.
jj...kamos bol tiez raz riadne nasrany ze kupil novy naboj a uz po mesiaci na nom mal volu jak hovado...tyzden s tou "volou" jazdil po horach kym som nezistil ze ma uplne povoleny rychloupinak ...doteraz nechapem ako mu to koleso mohlo drzat vo vidlici...
s takymto problemom som aj ja svojho casu dosiel do servisu...chlapik sa na to pozrel, povolil upinak, dotiahol a zasmial sa. Dost trapas. Odvtedy to kontrolujem pred kazdou jazdou.
2Peter: jasneee, lepsie som si nemohol kupit, vidno ze to ma realne 120 mm(mozno zajtra by som ju riadne otestoval na zjazde do Vysehradneho, ved ty vies co mam na mysli )
2kaso: stara vidla mala(dlzka krku) 27cm a tato o cm nizsia, tak 1 isla dole, povodne som chcel dat dole vsetky, ale este mam s tou vidlou dobuducna nejake plany - zato som nechcel spilovat, vsak mozno o nejake 3-4 roky
no polepsil si si, ale podla mna si to prepiskol so zdvihom... aspon na tej "fotke" to tak vyzera. skus to odfotit zboku na rovnej ceste. ale aj tak si myslim, ze na tvoj ram by bolo 100mm akurat
hmm cely ten ram je dajaky vysoky, aka je to velkost?
a proste hlavova trubka je nejaka dlha tomu vobec nechapem, bud to skresluje abo co...sak ja mam hlavovu trubku polovicu z toho co ty...je to vysoke a "vdaka" tej vidle este viac..je to dost predkopnute...no neviem...mozno len na tej fotke to je take divne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a aj nalepky na rafkoch su cervene
dnes ho dam do pucu a hlavne dotiahnem vsetky rychloupinaky, lebo vcera pred vyjazdom mi vo vytahu odpadlo zadne koleso... naozaj netusim, kto sa s nim hral, no ja som to nebola... a takisto mi vcelico puka, takze dnes ide na generalku..
na vlastne oci som videla, ako jednemu panovi uslo predna koleso, ten pad vyzeral dost bolestivo.. neviem co sa stalo, no vypadlo mu v zjazde.
co tak sa pozriet na jeho podpis
2kaso: stara vidla mala(dlzka krku) 27cm a tato o cm nizsia, tak 1 isla dole, povodne som chcel dat dole vsetky, ale este mam s tou vidlou dobuducna nejake plany - zato som nechcel spilovat, vsak mozno o nejake 3-4 roky
a proste hlavova trubka je nejaka dlha tomu vobec nechapem, bud to skresluje abo co...sak ja mam hlavovu trubku polovicu z toho co ty...je to vysoke a "vdaka" tej vidle este viac..je to dost predkopnute...no neviem...mozno len na tej fotke to je take divne.