Veru sklamem ťa, mám pred sebou záručný list k môjmu Rumblefishu a doživotná záruka je len na predný rámový trojuholník a 5 rokov na zadné stavby okrem Session a Slash. A je tam aj ta čarovná formulka, že pre prvého vlastníka.
V com to bude odlisne na Slovensku? Z Treku mu poslali ramovy trojuholnik inej farby. Ci je to CR alebo SR je Treku uplne jedno. Evidentne poslu, co maju.
1. Ty by si bol spokojny, ak by ti pri opravnenej reklamacii karoserie auta v zakonnej 2rocnej zaruke dali dvere inej farby?
2. V zarucnych podmienkach maju nenapadnu definiciu, ze ram pri fuloch je len hlavny ramovy trojuholnik, na zadnu stavbu nemaju 5 rocnu zaruku ale len zakonnu 2rocnu, cele zle
3. ale to neznamena, ze na SK bude lepsi pristup, ale tu aspon nemaju snahu oje..... uz v zarucaku
Dnes sa zadarilo. V tretine vyjazdu. Potom uz som najväcsie 3 pastorky radit nemohol. A veruze som chcel.
Cize si sa stal nedobrovolnym uzivatelom 1x9(10) .. som si isty, ze sa to na kondicke podpisalo, resp. zrazu sli kopce jazdit aj na tazsom prevode. Alebo nie ?
Palo TT: mozno na tu fintu este neprisli, ja by som ich neprecenoval
Aby som to uviedol na správnu mieru, toto čo mám je záručák z KCKčka. A na bicykle do 2010 je doživotná aj na zadné stavby. 2011 je 2 roky na zadnú stavbu. A od 2012 je 5 rokov na zadnú stavbu. Všetko pre prvého vlastníka. A Session, Slash a Ticket majú skrátenú záruku na 3 roky, ale to celkom chápem.
uff, ked takto vyzera ta dozivotna zaruka treku (poslu nekompatibilny ram/zadnu stavbu), tak to teda nie je ziadna vyhra... a potom sa divia ze ludia kupuju direct sale znacky kde ram (po napocitani beznej hodnoty komponentov) maju vpodstate zadarmo
No uvidime, sam som zvedavy, je to 2011 a som prvy majitel, kamosovi to ruplo minuly rok a nebol problem, po 4 tyzdnoch dosla, sice bez polepov, len matna cierna, ale to by som fakt neriesil. Dam vediet ako to pojde.
Cize si sa stal nedobrovolnym uzivatelom 1x9(10) .. som si isty, ze sa to na kondicke podpisalo, resp. zrazu sli kopce jazdit aj na tazsom prevode. Alebo nie ?
Najlahsi prevod som mal 22:23, takze este horsie ako na jednoplacke. Kopce sli ako sli. Samozrejme to nebolo komfortne, miestami prilis silove. Nemohol som ist svoju kadenciu. Ale nesli sa az take stojky, skor take tiahlejsie stupania (58/2100). Ale jedna kratucka stojka bola a tam som radsej rovno vystupil a potlacil, nechcel som si odpalit nohy. Vytacalo ma hlavne to, ze som tie tri horne pastorky nemohol radit na strednej pile, to jazdim najcastesie a teraz som kvoli tomu musel zhadzovat na malu. Cele zle.
Inak na cca 85-90% to pohltila pätka a asi 10-15% odniesol prehadzovac. Pätka doma zrovnana a druhy den normalne plne funkcne.
1. Ty by si bol spokojny, ak by ti pri opravnenej reklamacii karoserie auta v zakonnej 2rocnej zaruke dali dvere inej farby?
Nie, nebol by som spokojny. Rovnako by som taky postup riesenia reklamacie nepokladal za vybavenie reklamacie a riesil by som to dalej. EDIT: V tom odkaze na BF sa neriesi reklamacia v zakonnej zarucnej dobe ale po 6 rokoch.
2. V zarucnych podmienkach maju nenapadnu definiciu, ze ram pri fuloch je len hlavny ramovy trojuholnik, na zadnu stavbu nemaju 5 rocnu zaruku ale len zakonnu 2rocnu, cele zle
Zarucne podmienky su zname uz v case, ked to kupujes. Je vec kazdeho vyrobcu, ako si nastavi nadstandardnu zaruku. Ale ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami.
3. ale to neznamena, ze na SK bude lepsi pristup, ale tu aspon nemaju snahu oje..... uz v zarucaku
Ake oje.....? Ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami, s ktorymi sa mozes detailne oboznamit v case kupy, co dalej riesis. Ak ti nevyhovuju zarucne podmienky, hladaj ineho vyrobcu. Zakonna 2 rocna zaruka je jedna vec, nadstandardna zaruka poskytovana vyrobcom dalsia.
ja som tiež čistila bike, a našla na zadnej stavbe-karbon vzpera vlepovana do AL koncovky nemily nalez
samozrejme 2 roky zaruky na zadnu stavbu uz vyprsali, zastupca Spesl Europe mi odpisal ze si mozem objednat u ktorehokolvek predajcu zadnu stavbu ( predbezna cena 250 eur ), asi to dojazdim, a mzono je to len v laku prasklinka , uvidime
EDIT: cena je len za zadne horné vzpery , a to se vyplatiiii
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
5 rokov na zadnu stavbu je stale dost dlha doba. Problem by bol, ak by ho kupoval (a reklamoval) v CR http://www.bike-forum.cz/forum/reklamace-ramu-trek.html
Palo TT: mozno na tu fintu este neprisli, ja by som ich neprecenoval
Najlahsi prevod som mal 22:23, takze este horsie ako na jednoplacke. Kopce sli ako sli. Samozrejme to nebolo komfortne, miestami prilis silove. Nemohol som ist svoju kadenciu. Ale nesli sa az take stojky, skor take tiahlejsie stupania (58/2100). Ale jedna kratucka stojka bola a tam som radsej rovno vystupil a potlacil, nechcel som si odpalit nohy. Vytacalo ma hlavne to, ze som tie tri horne pastorky nemohol radit na strednej pile, to jazdim najcastesie a teraz som kvoli tomu musel zhadzovat na malu. Cele zle.
Inak na cca 85-90% to pohltila pätka a asi 10-15% odniesol prehadzovac. Pätka doma zrovnana a druhy den normalne plne funkcne.
Nie, nebol by som spokojny. Rovnako by som taky postup riesenia reklamacie nepokladal za vybavenie reklamacie a riesil by som to dalej. EDIT: V tom odkaze na BF sa neriesi reklamacia v zakonnej zarucnej dobe ale po 6 rokoch.
Zarucne podmienky su zname uz v case, ked to kupujes. Je vec kazdeho vyrobcu, ako si nastavi nadstandardnu zaruku. Ale ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami.
Ake oje.....? Ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami, s ktorymi sa mozes detailne oboznamit v case kupy, co dalej riesis. Ak ti nevyhovuju zarucne podmienky, hladaj ineho vyrobcu. Zakonna 2 rocna zaruka je jedna vec, nadstandardna zaruka poskytovana vyrobcom dalsia.
samozrejme 2 roky zaruky na zadnu stavbu uz vyprsali, zastupca Spesl Europe mi odpisal ze si mozem objednat u ktorehokolvek predajcu zadnu stavbu ( predbezna cena 250 eur ), asi to dojazdim, a mzono je to len v laku prasklinka , uvidime
EDIT: cena je len za zadne horné vzpery