Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Novinka Kellys Groot 90 28 bicykel, dusty yellow, redakčný bicykel
1 529 €
MOC 1 899 €
-41% Bergamont Grandurance Elite 28 bicykel, shiny midnight blue
1 999 €
-41%
MOC 3 399 €
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
-16% Rock Machine Gravelride CRB 900 28 bicykel, khaki/oranžová/čierna
2 599 €
-16%
MOC 3 099 €
Pišta, a Teba to prekvapilo? Veď to nie je žiadna novinka, že na slovenskom vidieku otvárajú krčmy zväčša až neskoro popoludní. A v nedeľu obzvlášť
Ale buďme radi za to, čo máme. Napr. v centrálnom Švajčiarsku na vidieku takéto krčmičky ako u nás takmer vôbec neexistujú. Ak áno, tak ich otvárajú až podvečer...
Jumpsport este nema testovacku...
Solo sa mi nechcelo - nasiel sa partak, takze prekazit to by uz mohol asi len sv.Peter
Je zjazdna teda ta zelena zo Stosa na Hacavske sedlo? Minule som tam chcel ist, len som sa bal, ze budu popadane stromy.
N48.68933° E20.79767°
?
Neskor mozno video
presli sme ju len zcasti, ale potom otocka a po asfaltke, ktoru popisal Axel suradnicami sme sli do dediny. Vsade sa tam teraz klcuje drevo, aj zvaznice su tomu adekvatne - ich pocet narasta, niekoho to moze zmiast. samozrejme su ako tankodrom.
Ked sa najde nejaky dobrak, pivo ho neminie. A mozno dve, lebo mi hned zlepsi naladu!