ja som tiež čistila bike, a našla na zadnej stavbe-karbon vzpera vlepovana do AL koncovky nemily nalez
samozrejme 2 roky zaruky na zadnu stavbu uz vyprsali, zastupca Spesl Europe mi odpisal ze si mozem objednat u ktorehokolvek predajcu zadnu stavbu ( predbezna cena 250 eur ), asi to dojazdim, a mzono je to len v laku prasklinka , uvidime
EDIT: cena je len za zadne vzpery , a to se vyplatiiii
Ake oje.....? Ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami, s ktorymi sa mozes detailne oboznamit v case kupy, co dalej riesis. Ak ti nevyhovuju zarucne podmienky, hladaj ineho vyrobcu. Zakonna 2 rocna zaruka je jedna vec, nadstandardna zaruka poskytovana vyrobcom dalsia.
Zarucne podmienky su zname uz v case, ked to kupujes. Je vec kazdeho vyrobcu, ako si nastavi nadstandardnu zaruku. Ale ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami.
Ano, ale je smutne a trapne zaroven, ked vyrobca dovoli, aby si tieto podmienky dovozcovia svojvolne upravovali
v neprospech zakaznika.
Ake oje.....? Ak kupis, suhlasis so zarucnymi podmienkami, s ktorymi sa mozes detailne oboznamit v case kupy, co dalej riesis.
http://www.trek-bikes.cz/assets/files/ZARUCListTREK2015_NEW_TISK.pdf
Precitajk si kapitolu PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA RÁM KOLA. A potom si uplne inde v texte najdi malu poznamocku: "Rámem kola se rozumí jeho pevná část - u celodopružených kol se pak rámem rozumí pouze hlavní rámová část (označovaný jako rámový trojúhelník)."
Taketo oje.... cakam skor od podomoveho predajcu ako od premiovej znacky.
Ano, ze ramom sa rozumie len ramovy trojuholnik je uvedene v casti s nazvom "Poskytnutie zaruky" rovnakym fontom ako zvysny text. Kto by to tam hladal?
EDIT: Pre zaujimavost, zaruka poskytovana priamo Trekom.
Tak ale zase to nie je ram na skakanie .. to je light XC ram
no ale ja mam 62 kilo, moj muz 90 kilo a jazdi to iste, akurat ze hold nizsi model a ten nema zadnu karbonovu stavbu vlepovanu do al koncoviek
ale komplet hlinik ,a to drzi ( zatial)
Ano, ze ramom sa rozumie len ramovy trojuholnik je uvedene v casti s nazvom "Poskytnutie zaruky" rovnakym fontom ako zvysny text. Kto by to tam hladal?
A najma kto by cakal, ze premiova znacka bude v CR predavat rozky pod nazvom chleba.
LIFETIME
Frames for the lifetime of the original owner (except forks, the Session, Scratch, Slash, and Ticket model frames, and the swing arms on all full suspension bicycles)
a pod tym:
5 years
Swing arms on all full suspension bicycles (except the Session, Scratch, and Slash model frames)
V com spekuluju? Ved ani v US nemas celozivotnu zaruku na cely ram.
1. Na zadnu stavbu mas v US,SK 5 rocnu zaruku, v CR nie.
2. Podmienky su napisane jasne a prehladne, v CR nie.
3. Vymenu len ramoveho trojuholnika urobili aj v zakonnej zaruke, bez toho, ze by to konzultovali so zakaznikom/predajcom
silvaak som dobre videl, tak ten lak praska aj v mieste uchytu brzdy, nic moc teda. Inak karbonove zadne stavby, to je zlo, siriace sa z kapitalistickych krajin
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
samozrejme 2 roky zaruky na zadnu stavbu uz vyprsali, zastupca Spesl Europe mi odpisal ze si mozem objednat u ktorehokolvek predajcu zadnu stavbu ( predbezna cena 250 eur ), asi to dojazdim, a mzono je to len v laku prasklinka , uvidime
EDIT: cena je len za zadne vzpery
máš ty riadnu smolu
neda sa zapojit do testovania prototypov ?
To by nič nepredali, silva by im všetko rozbila
Je tam aj reklamacia noveho biku v zakonnej zaruke.
http://www.bike-forum.cz/forum/reklamace-ramu-trek.html#comment2882890
Ano, ale je smutne a trapne zaroven, ked vyrobca dovoli, aby si tieto podmienky dovozcovia svojvolne upravovali
v neprospech zakaznika.
http://www.trek-bikes.cz/assets/files/ZARUCListTREK2015_NEW_TISK.pdf
Precitajk si kapitolu PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA RÁM KOLA. A potom si uplne inde v texte najdi malu poznamocku: "Rámem kola se rozumí jeho pevná část - u celodopružených kol se pak rámem rozumí pouze hlavní rámová část (označovaný jako rámový trojúhelník)."
Taketo oje.... cakam skor od podomoveho predajcu ako od premiovej znacky.
EDIT: Pre zaujimavost, zaruka poskytovana priamo Trekom.
no ale ja mam 62 kilo, moj muz 90 kilo a jazdi to iste, akurat ze hold nizsi model a ten nema zadnu karbonovu stavbu vlepovanu do al koncoviek
ale komplet hlinik ,a to drzi ( zatial)
A najma kto by cakal, ze premiova znacka bude v CR predavat rozky pod nazvom chleba.
Vsak prave, len v CR spekuluju.
Ale Giant a Specialized sa v CR/SK tiez nemaju(resp. nemali) za co hanbit
http://www.bike-forum.cz/forum/zaruka-na-ram.html#comment1201122
V nemecku by Silva mala zadnu stavbu stale v zaruke...
http://www.trekbikes.com/us/en/support/warranty/
LIFETIME
Frames for the lifetime of the original owner (except forks, the Session, Scratch, Slash, and Ticket model frames, and the swing arms on all full suspension bicycles)
a pod tym:
5 years
Swing arms on all full suspension bicycles (except the Session, Scratch, and Slash model frames)
Na zadnu stavbu nemaju nikde dozivotnu zaruku.
1. Na zadnu stavbu mas v US,SK 5 rocnu zaruku, v CR nie.
2. Podmienky su napisane jasne a prehladne, v CR nie.
3. Vymenu len ramoveho trojuholnika urobili aj v zakonnej zaruke, bez toho, ze by to konzultovali so zakaznikom/predajcom