Však v poho
Ja len, že ak tam aj vtrepeš ten vešiak tak to nespraví nič iné ako keď to postavím na stôl hore nohami, tá voda proste stečie do toho falcu pod vrchnákom. Ale to je jedno.
Ja ho tiez zavesim dolu napustacim otvorom a dovnutra davam plastovu lopticku velkosti napustacieho otvoru a vysuniem ju do stredu. Steny su od seba a lepsie luftuje. Jeden az dva krat do roka preplachnem savom. Pijm len cisu vodu.
keď tu o rezervoároch debatíte, dovolím si zopakovať svoju otázku
je možné použiť na Camel rezervoár Osprey hadicu?
neviem totiž nikde nájsť samotnú hadicu na Camel, buď iba tú zateplenú, alebo rovno celý rezervoár
Ja uz cez dva roky pouzivam Camelbak Lobo, od zaciatku je v nom stale original napln. Nemenil som ju a nema ani pachut ani plesen, mam ho stale naplneny vodou, vzdy iba pred vyjazdom vylejem a naplnim znova. Jediny problemik je len s naustkom, ktory zacina trosku kvapkat...
Ja pouzzivam uz nejaky ten rok hydrapak 3L....pekne po vyjazde to oplachnem, vyvratim naruby, este trochu poutieram kičenrolkou a polozim na taky susiacik co mam v kuchyni na utierky...A plesnivy nebol nikdy. Bezne si v tom zarabam magnesiove tableky citronove. ...Ale cistenie naustku je trosku obtiaznejsie, ale da sa vsetko, ked sa chce....Urcite by som nechcel camelbak, mne tento hydrapakacky sposob vyhovuje.
jj suhlasim hydrapak sa nie zrovna prakticky napusta ale s cistenim nemam problem daval som dovnútra taku plastovu varechu no teraz ten plastovy uraver otocim a davam dovnútra, pekne sa ususi ked to zavesim na snuru
Ja uz cez dva roky pouzivam Camelbak Lobo, od zaciatku je v nom stale original napln. Nemenil som ju a nema ani pachut ani plesen, mam ho stale naplneny vodou, vzdy iba pred vyjazdom vylejem a naplnim znova. Jediny problemik je len s naustkom, ktory zacina trosku kvapkat...
stale naplneny a nemas plesen? isto? ja som v mojom hydrapaku nechal trochu dlhsie vodu a trochu chytil plesen odvtedy v nom nechavam vodu max den potom hned vylievam a susim inak by to bol
tak ta voda je tam max dva dni nez ju vylejem a napustim novu a idem, pri tom preplachnem vak aj hadicu ale plesen tam rozhodne nieje. Neviem preco by tam aj mala byt, ved to ma antibakterialny potah z vnutra (udajne). Davam len cistu vodu, nikdy tam neboli ziadne prisady okrem vody. Flasa vam tiez nesplesnivie za par dni ked je v nej cista voda, to uz by co muselo byt za bordel aby to hned plesnivelo.
Ja uz som tam vodu nehal aj zopar tyzdnov a nic neplesnelo. Aspon som nic necitil ani nevidel. Umyl som ho, nabral vodu a siel jazdit. Ale nic okrem vody v nom nikdy nebolo.
vďaka za rady všetkým
záhradnú som tam práve pchať nechcel, to by asi fest umelo chutila voda z toho
tú zo zdravotníckych potrieb vyskúšam, ak nesadne, vezmem tú z bike24
(ďakujem za link, fakt som ju nevedel dohľadať, všade len tie neoprénmi zateplené som videl)
ja tam tiež vodu nechávam, s tým, že tam i tak nikdy neostáva dlhšie ako dva týždne, pred výjazdom ju len vymením
rezervoár v pohode (originál 3l čo bol k Mayhemu), ale hadica vyzerá dosť zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.google.sk/search?q=osprey+camelbak+cleaning+set&espv=2&biw=1280&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8BFuVayzDcnbU6WWgcAH&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=tIA6eTLImZckpM%253A%3BJPFGMQ-k-GuUDM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sprocketandgear.co.uk%252F204-home_default%252Fhydration_back_pack_cleaning_kit_for_camelbak_osprey_or_source_backpacks.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sprocketandgear.co.uk%252F45-bottle-cages%3B350%3B350
Ja len, že ak tam aj vtrepeš ten vešiak tak to nespraví nič iné ako keď to postavím na stôl hore nohami, tá voda proste stečie do toho falcu pod vrchnákom. Ale to je jedno.
je možné použiť na Camel rezervoár Osprey hadicu?
neviem totiž nikde nájsť samotnú hadicu na Camel, buď iba tú zateplenú, alebo rovno celý rezervoár
aha: http://www.gumex.sk/hadice/hadice-na-potraviny/tekute/
Napríklad http://www.lumavinicne.sk/kategoria/hadice/potravinarske-hadice/plastove-hadice/krystal-food/
Edit: Astro ma predbehol
Sorry, ale to je teda pekny humus...
stale naplneny a nemas plesen? isto? ja som v mojom hydrapaku nechal trochu dlhsie vodu a trochu chytil plesen odvtedy v nom nechavam vodu max den potom hned vylievam a susim inak by to bol
záhradnú som tam práve pchať nechcel, to by asi fest umelo chutila voda z toho
tú zo zdravotníckych potrieb vyskúšam, ak nesadne, vezmem tú z bike24
(ďakujem za link, fakt som ju nevedel dohľadať, všade len tie neoprénmi zateplené som videl)
ja tam tiež vodu nechávam, s tým, že tam i tak nikdy neostáva dlhšie ako dva týždne, pred výjazdom ju len vymením
rezervoár v pohode (originál 3l čo bol k Mayhemu), ale hadica vyzerá dosť zle