Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
airbilly, "jeepom" chodila na hrad lesnou cestou z Ladíc. (na 100% - hovoril som s nimi)
Na hrad môžeš bikom od Remitáže, z Jeleneckých vinohradov, z Ladíc a z Kostolian p/T. Gaštanicu som raz vyskúšal a stačilo mi to na furt.
Čo si sa neozval skôr? Napr. Tribeči sme boli ďeň skôr ako ty.
Ak budeš mať chuť, daj mi vedieť súkromnou správou konkrétny deň a čas.
Inak mám budúci týždeň v pláne ísť na medvedí cesnak do Oponíc. NR, Remitáž, Červený kríž, Oponický hrad, krčma a hajde domov.
Bol som nedelu na pyramide a musim pochvalit ta cyklotrasa je fakt pekne znacena dufam ze to neznicia fanatickí turisti. Pokial sa pamatam galipe v tom mal prsty tak Dakujeme
Ak pojdete z Drazovskeho kostolika okolo strelnice smerom na Podhorany,davajte pozor,ti hajzli drevorubaci tam ponechavali konare a bordel ,je to tam jak po vybuchu bomby..
Ahojte, v sobotu idem bajkom Lazovu stovku 108 km 3300m+ http://www.lazovka.wbl.sk/ ak by niekto z NR a okolia chcel ist mam este volne dva nosice na streche.
dve otázočky
tá hlavná, dá sa niekde v okolí NR v prírode kúpať?
a vedlajšia, kto navrhoval červené Cčko po Zobori? veď tam to je miestami ohubu aj napešo
dve otázočky
a vedlajšia, kto navrhoval červené Cčko po Zobori? veď tam to je miestami ohubu aj napešo
Cetín - musíš ísť od Branču
Veľký Kyr a Komjatice a potom až Šurany
Cetín neviem-neviem. Už sprivatizoval aj vodu. Na tom starom štrkovisku je hnusná voda a ostatné 2 oplotili.
K strednému, čiastočne oplotenému sa dostane i škárou pri bráne. (ja tadiaľ chodím na biku)
CraObs, na tvoju otázku nájdeš odpoveď pár stránok dozadu. (sľúbili preznačiť)
áno Cetín je oplotený (aspoň čo som bol ja kuk).. ten Kýr a Komjatice platia?
hlavne overené info, kde sa reálne aj kúpe teraz, lebo pár rokov dozadu som toho našiel viac v tipoch, ale už to buď hygienici neodporúčajú, alebo to tam vypadá pekelne (či už špinavá voda, alebo totálne zarastené brehy).. aj keď teda zatial chodím len na venčiace výlety so psami, ale niekam ani tie nepustím
GaliPe54 nemusia preznačovať, aspoň to je výzva mňa len fascinuje že vôbec niekto bol takú trasu schopný vyznačiť..
Do kýrskeho štrkoviska by som veru neliezol.(čerstvý postreh) V Komjaticiach som už dávno nebol-teda neviem. To cetínske stredné vyzerá OK. Už vlani bolo čiastočne oplotené ale pokiaľ si neskákal rybárom pred udicu, dalo sa. Nik nás nevyháňal. (zadná časť od Branču)
Ak by si chcel trasy pre bicykel (nie značené), pozri si tu: http://mtb.waymarkedtrails.org/cs/?zoom=15&lat=48.35789&lon=18.11911&hill=0
Trasy sú zjazdné. Ak by si chcel niečo hodné Ibisa, Choď napr. na hrad Gýmeš po žltej smerom od smerom od rybníka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na hrad môžeš bikom od Remitáže, z Jeleneckých vinohradov, z Ladíc a z Kostolian p/T. Gaštanicu som raz vyskúšal a stačilo mi to na furt.
Ak budeš mať chuť, daj mi vedieť súkromnou správou konkrétny deň a čas.
Inak mám budúci týždeň v pláne ísť na medvedí cesnak do Oponíc. NR, Remitáž, Červený kríž, Oponický hrad, krčma a hajde domov.
Ja sa idem kryť popod horu a nakuknem do sedla pod Žibricou. Nemáš chuť sa pridať hneď poobede?
aka je to ta nova trasa ?
Inak dnes som bol na Pyramide a blata je tak akurat - hned na umyvarku
Ja som tiež bol dnes a pohoda. ani som moc bike nezašpinil.
Cetín - musíš ísť od Branču
Veľký Kyr a Komjatice a potom až Šurany
K strednému, čiastočne oplotenému sa dostane i škárou pri bráne. (ja tadiaľ chodím na biku)
CraObs, na tvoju otázku nájdeš odpoveď pár stránok dozadu. (sľúbili preznačiť)
hlavne overené info, kde sa reálne aj kúpe teraz, lebo pár rokov dozadu som toho našiel viac v tipoch, ale už to buď hygienici neodporúčajú, alebo to tam vypadá pekelne (či už špinavá voda, alebo totálne zarastené brehy).. aj keď teda zatial chodím len na venčiace výlety so psami, ale niekam ani tie nepustím
GaliPe54 nemusia preznačovať, aspoň to je výzva
Ak by si chcel trasy pre bicykel (nie značené), pozri si tu: http://mtb.waymarkedtrails.org/cs/?zoom=15&lat=48.35789&lon=18.11911&hill=0
Trasy sú zjazdné. Ak by si chcel niečo hodné Ibisa, Choď napr. na hrad Gýmeš po žltej smerom od smerom od rybníka.