Nasa cesta by bola z TO vlakom ktory odchadza nieco okolo 6:40 smerom na prievidzu takze by ste mohli auta zaparkovat v TO a ist s nami pre prievidzanov vlak pride asi par minut po 8:00 by sme sa este dohodli na nejakom rozumnom mieste na zhromazdenie a islo by sa bud zelenou alebo zltou na big gric uz by nam poradili domorody bikery kade bude lepsie potom cervenou na Vtacnik dole na suchu horu a smerom na oslany a PE podla chuti domov bud vlakom alebo po statnej ceste.Hreben bude asi 40 km dlhy
a nastupanych m okolo 1600. pre bikerov z handlovej atd. mozeme sa dohodnut ze by ste nas pockali niekde inde v strede trate napr. na grici len treba dat vediet do predu a dat aj telefon.
takze kto sa na to citi je vítaný . pozeral som kalendar maratonov uz by nemala hrozit mensia ucast bikerov kôli nim.
ps ten termin sa vyberie asi hlavne podla pocasia ale inak cim skor tym lepsie
posledný komentár: 28. 11. 2014 o 17:45
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
To je tak, ked sa clovek na nieco velmi tesi
No akcioska maximalne podarena. Najlepsie boli zjazdy z vtacnika az dole, kde sme si s lisiakom dobre rozumeli
Nabude mozme kludne zas
No akcioska maximalne podarena. Najlepsie boli zjazdy z vtacnika az dole, kde sme si s lisiakom dobre rozumeli
Nabude mozme kludne zas
hadam sme ta neustvali!? sak sme stale stali- co vsak ustvalo mna dost... nemam rad take kuskovane bajkovanie ja radsi v kuse idem ... inak tie posledne zjazdy
Matheos: no aj som mal chut zakricat mtbiker alebo nieco podobne
PS dakujem vsetkym co prisli a aj tym co boli s nami v duchu ty co neprisli mozu banovat
Velmi velmi mi bolo luto tej partie ... ovela viac ako toho kopca ...
Ale pozitivne na tom je, ze sme neboli uz traja, co by sme chceli ist, ja, Ty, matt a mozno by sa pridali aj dalsi, stale je cas to zopakovat!
Ale pozitivne na tom je, ze sme neboli uz traja, co by sme chceli ist, ja, Ty, matt a mozno by sa pridali aj dalsi, stale je cas to zopakovat!
dutchman, neposielal si ju zbytocne, bo som volala rano lagondovi ze ci ta mame cakat
.
priatelia bolo skvelo, aj ked som uplna brzda a Little Foxa s Tonym som urcite vytacala vecnym cakanim - aj hore, aj dole
.
no, a dojmy s pojmami? no, Vtacnik je stylom 20km do kopca nato, aby sa slo potom 20km dole z kopca .... fujtajbl
ps: LittleFox je strasne zlaty
pri zjazde sme s Martinuxom tiez nezahalali, super sme si dali do tela, trochu techniky, trochu rychlosti, sem tam nejaka zavreta rampa (!!!)
dakujem vsetkym, bolo super
Neviem či ťa poteším ale mám za sebou 3 krát gastroskopiu, nespočetné množstvo liekov a trápim sa už 3 rok zo zápalom pažeráku, dvanastnika o pod. zez leto mám pokoj ale na jar a na jeseň každodenné bolesti žalúdka, nakoniec uvidíš čo ti pozistujú.
No tak styria dutchman, ja by som tam tiez rad bol, ale "musel" som absolvovat poslednu svadbu tento rok (no a o 5:30 som sa dostal do postele). dufam ze poslednu bo som total prezraty a prepity. rano o 10 som pisal lagondovi ci on siel, vedel som ze ma ist no nevedel ze takto dopadol. Smutne. Dufam ze S je uz lepsie. aa verim tomu ze pocko este niekedy bude a aj sa pridam. Moc ma to láka stretnut takto ludí. To je druhy vyjazd ktory som prepiskol, po inovci.