ja by som bol aj za jedno aj druhe mozeme ist potom vyletnickym tempom alebo aj nahanat na cas ale nepoznam moc dobre trasu lebo aj ked som tade isiel uz 2 x na maratone a raz s respom urcite by som si nebol isty odbockou a hladal by som cestu potom by bola honba casu zbytocna
no tak akoze to je asi najkrasi zjazd co vobec poznam... ist ho zdola hore by bola dobra volovina.... a zjazd z osecneho smerom dole po tych kamenoch by tomu len nasadil korunu... ja som za "klasicky" smer jazdy
jaaaaaaaj decka, cim blizsie idete, tym vacsiu chut mam zobrat bike a ist ho rozbit na jeden s velmi dobre znamych kamenoch, aspon ja ich poznam.
ak sa bude matt snazit a porobi co ma, tak sa pridam aj ja!!!! len na mna musite byt dobry, mam velkeeeee pily
ae zjazd by som si dal aj ja, ale len ako posledny
no tak akoze to je asi najkrasi zjazd co vobec poznam... ist ho zdola hore by bola dobra volovina.... a zjazd z osecneho smerom dole po tych kamenoch by tomu len nasadil korunu... ja som za "klasicky" smer jazdy
//takto voľako
Opacnym smerom (zo stoziarov dolu) som tiez par krat siel, je to pekny zahrievak brzd, ale ja som prave myslel smer od pomnika hore...to je zase dobry zahrievak noh Osecne myslis uplne z vrchu kopca az na tu luku ako sa ide na ondrej chatu? praveze to je parada...tadial chodim zjazd... Mozeme niekedy cez vikend ist... Tie stoziare-kota sa da dat na jeden sup, raz som to skusal, ale nemusim to pravidelne )) normalne na stoziaroch davam pauzicku na rozdychanie.
tak ani ja nie som 100% ziletkar, nikto nie je 100% ziletkar, pretoze kazdy raz chyti chut aj na MTB a dokonale sa vysantenie na single trackoch, vid matt, nema MTBcko ani neviem kolko a ked pisete o super vyjazdoch na hrebene vid vtacnik, alebo inovec, velka fatra a podobne, tak len silno zatina zuby, myslim ze ho to dost zerie, tak aj mna sem tam chyti ta hora, ale vsak co sa da robit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chodievam tade, i ked vacsinou opacnym smerom... sice neviem o akej kote je rec ale cez vikend si mozme sliapnut do pedalov
alebo si chces len porovnat casy??
btw pre tych co nevedia o com tocime, tak je to posledny zjazd do mesta na Bike Maratone Medzihorim
ja som myslel ze pojdeme v smere v akom isiel aj maratonik
//takto voľako
ak sa bude matt snazit a porobi co ma, tak sa pridam aj ja!!!! len na mna musite byt dobry, mam velkeeeee pily
ae zjazd by som si dal aj ja, ale len ako posledny
//takto voľako
Opacnym smerom (zo stoziarov dolu) som tiez par krat siel, je to pekny zahrievak brzd, ale ja som prave myslel smer od pomnika hore...to je zase dobry zahrievak noh
neboj poznam
kedze som sa kvoli jednemu super clovekovi stal ziletkarom, na taketo plane pokusy mozete zabudnut