Keby som sa mal riadit profilmi vo fore, tak polovica foristov su bezdomovci resp. migranti zo zahranicia. A okrem toho uvadzas v profile BA, ale pritom pises, ze parkujes v NR. Takze to ani Ty nemas poriadne zaktualizovane.
chlapci, keby sa parkovanie vyriešilo ako si to tu predstavujete, to jest každý by za to svoje platil, a keďže chodí do práce a aspoň sem tam potrebuje ísť do práce autom ... tak by platil tam aj tam ... tak by väčšina áut proste zmizla .. tým by ste zároveň vyriešili aj problém dopravy v meste, keďže v starom meste je už teraz drvivá väčšina miest vyhradená rezidentom alebo firmám ... ja vám tlieskam ... a takto isto by sa dal rišieť každý aspekt života ... všetko by malo byť tak drahé aby si to dovolilo len obmedzené spektrum populácie .. a tým pádom sa všetko pekne vyfiltruje, nikde nebude problém všade bude priestor ... keďže sme na mtbike fóre tak by som spoplatnil vjazd do lesa, pričom single budú tak 10 násobne drahšie ako lesné cesty a tie 10 násobne drahšie ako lesné asfaltky ... pre cesťákov budú platiť povinnosti ako pre autá, to jest pravidelné stk ek poplatok za užívanie ciest, ... všetko samozrejme rádovo drahšie ako v súčasnosti ... no a tí čo si to dovoliť nemôžu ... na tých srať
jazdil som si na svojom 29er HT s 80mm predstavcom a dlho som nemal žiaden problém. Ale ako sa v poslednej dobe venujem cesťáku,zistil som,že aj na MTB potrebujem natiahnutejší posed. Moja otázka znie : je 100mm predstavec,otočený v negatíve nejaký problém? / estetický,funkčný,akýkoľvek...? /
no,ved toho sa bojim:) jeden z dovodov,prečo mením posed je,že na lavej ruke mám tzv. tenisový lakeť,ktorý ma bolí len na mtb,keď jazdím cesťák je to ok...tak,snad natiahnutejsí posed to vyriesi...inak,už som skúšal kupit silikonové gripy,aj rukavice a viac menej žiadna zmena. sedlo je samozrejme v rovine.
Moja otázka znie : je 100mm predstavec,otočený v negatíve nejaký problém? / estetický,funkčný,akýkoľvek...? /
Funkcny a iny nie, jazdil som to tak 10 rokov. Esteticky problem ti vysvetlia v galerii, som si 100% isty, ze nieco najdu Resp. aby som bol presny, ten problem najdu aj ked to nebude negativny a 10cm dlhy. Preto by som do galerie najprv daval fotku so 130mm predstavcom a potom zmenil na 10.
ahojte,
neviem kam to dat tak skusim sem.
kolko by som si mohol realne vypytat za Giant Trance X3 2010, povodna vybava (okrem sedla)- tak aby som to predal? minimalne jazdeny...mozno by som aj papiere niekde nasiel. dik.
... ja vám tlieskam ... a takto isto by sa dal rišieť každý aspekt života ... všetko by malo byť tak drahé aby si to dovolilo len obmedzené spektrum populácie .. a tým pádom sa všetko pekne vyfiltruje, nikde nebude problém všade bude priestor ...
Vlastnictvo auta je spojene s urcitymi prevadzkovymi nakladmi, ku ktorym jednoznacne patria aj naklady na parkovanie. Ked si niekto ledva naskrabe na auto a nema potom peniaze na jeho parkovanie - tak ho nemal vobec kupovat a mal jazdit MHD !! Zdravy clovek auto nepotrebuje, je to len o jeho pohodli. A postihnuti maju vyhradene parkovacie miesta, takze tych sa tento navrh netyka.
Ono to je taky slovensky pristup - zadrbme vsetky chodniky autami lebo tam parkujeme zadarmo a to ze nejake mamicky s kocikmi musia z chodniku zist dole na cestu aby presli, to uz nikoho nezaujima. Ja som za absolutny zakaz parkovania na chodnikoch VSADE. Kto chce parkovat, nech plati. Tak ako u nas to vyzera len v rozvojovych krajinach vychodnej Europy, v civilizovanom svete su chodniky pre chodcov a auta tam nemaju co robit.
zdravý človek auto nepotrebuje? .... a ty si čo predstavuješ, na čo taký priemerný človek používa auto, a aké ďalšie situácie kde je potrebné si vieš predstaviť .. skús mi uviesť nejaký príklad ... aby som vedel či vôbec má zmysel diskutovať
Ano, zdravy clovek auto nepotrebuje. Je to len pohodlnejsi a rychlejsi dopravny prostriedok - nie vsak jediny mozny. 20 rokov som jazdil v Bratislave s MHD, 10 rokov autom, tak snad to viem porovnat...
Ved nech chodia. Ale nech parkuju jak ludia a nie ako debili.
K comu by urcite prispelo zakazanie parkovania na chodnikoch vystavba parkovacich domov. Ked si niekto ide kupovat za 8 tisic nejaku daciu, nech si aj spocita kolko ho bude stat parkovanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vidíš, zas nečítaš poriadne
Funkcny a iny nie, jazdil som to tak 10 rokov. Esteticky problem ti vysvetlia v galerii, som si 100% isty, ze nieco najdu
neviem kam to dat tak skusim sem.
kolko by som si mohol realne vypytat za Giant Trance X3 2010, povodna vybava (okrem sedla)- tak aby som to predal? minimalne jazdeny...mozno by som aj papiere niekde nasiel. dik.
uvedomujem si že štvorciferná suma to nebude len som potreboval poradiť.
Vlastnictvo auta je spojene s urcitymi prevadzkovymi nakladmi, ku ktorym jednoznacne patria aj naklady na parkovanie. Ked si niekto ledva naskrabe na auto a nema potom peniaze na jeho parkovanie - tak ho nemal vobec kupovat a mal jazdit MHD !! Zdravy clovek auto nepotrebuje, je to len o jeho pohodli. A postihnuti maju vyhradene parkovacie miesta, takze tych sa tento navrh netyka.
Ono to je taky slovensky pristup - zadrbme vsetky chodniky autami lebo tam parkujeme zadarmo a to ze nejake mamicky s kocikmi musia z chodniku zist dole na cestu aby presli, to uz nikoho nezaujima. Ja som za absolutny zakaz parkovania na chodnikoch VSADE. Kto chce parkovat, nech plati. Tak ako u nas to vyzera len v rozvojovych krajinach vychodnej Europy, v civilizovanom svete su chodniky pre chodcov a auta tam nemaju co robit.
K comu by urcite prispelo zakazanie parkovania na chodnikoch vystavba parkovacich domov. Ked si niekto ide kupovat za 8 tisic nejaku daciu, nech si aj spocita kolko ho bude stat parkovanie.