Vtipne nie ale smutne. Vcera to bol v TN ze aby ste nezabudli dieta v aute dajte si nieco dolezite k nemu. No neviem kto ma dolezitejsie veci ako vlastne dieta. Chory svet toto
Tak to mohli aspon napisat k tej karikature, ze glosuju tu "dobru radu" z TV a nie ze sa vysmievaju z toho nestastnika, co na to dieta zabudol. Takto to vyznelo dost uboho.
Mne prave došiel takýto mail, neviem kam to dať či do vtipkára alebo sem...
súrne!!
Doručené
Peter Grnáč
20:20
dobrý deň!
prosím, pomôžte mi! som cestovala na Cyprus a bol som okradnutý a zranených.potrebujem peniaze na návrat domov.mojej kreditnej karty, peniaze a telefón boli ukradnuté.Ja som sa obrátila na slovensku veľvyslanectvo, ale povedal, že potrebujú viac času na spracovanie mojich dokumentu.Už sa nemôžem dočkať . som zranený a ja potrebujú naliehavú lekársku starostlivosť doma.prosím, môžete mi požičať 1200 euro na pokrytie moje náklady tak, že sa môžem vrátiť domov. som plietol.dajte mi vedieť, aby som mohol poslať podrobností o tom, ako môžete previesť peniaze.
Story na uvod: Dal som inzerat na predaj auta. Kamen urazu: Cenu som stanovil na 100 € a uviedol som, ze dohoda na cene mozna. Zaver: Nerobte to. Nepredavajte veci pod cenu, lebo spoznate, aki ludia na Slovensku naozaj ziju.
Takze pripajam SMS komunikaciu s jednym vytrvalym zaujemcom, ktory ma naozaj prekvapil. A teraz nemam na mysli gramatiku, ale tu podstatu, teda jeho neschopnost pochopit, ze mi nerobi laskavost tym, ze to chce kupit za menej, nez mi ponukaju. Po jeho poslednej odpovedi som uz radsej nic nenapisal - nechcel som stratit uplne vsetku nadej v lepsiu buducnost tejto krajiny ak by mi odpovedal znovu.
ha! toto mi pripomina pismenkarov z bazaru
neuveritelne. neuveritelne!
tiez niekedy zvazujem ci je to svojpravne.
Vtipne nie ale smutne. Vcera to bol v TN ze aby ste nezabudli dieta v aute dajte si nieco dolezite k nemu. No neviem kto ma dolezitejsie veci ako vlastne dieta. Chory svet toto
...pripnut nan iphone a vybavene. tragedia, o to viac ma zarazil ten kresleny vtip co nadelil nejaky online dennik 2 dni na to ako tej babe umrelo dieta... *****y tusim... ? zumpa zurnalistiky a facka zdravemu rozumu.
Jezus , prečo o Lučenci? V Lučenci včera nepršalo. Tu pršalo predvčerom.
Ja som povedal len že včera pršalo. Žiadne miesto som nespomínal.
Jááj, nechajme to tak. Práve vymýšľam trasu kam dnes ísť, aby som si neprehrial mozog a ako vidíš, už teraz ho mám prehriaty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
súrne!!
Doručené
Peter Grnáč
20:20
dobrý deň!
prosím, pomôžte mi! som cestovala na Cyprus a bol som okradnutý a zranených.potrebujem peniaze na návrat domov.mojej kreditnej karty, peniaze a telefón boli ukradnuté.Ja som sa obrátila na slovensku veľvyslanectvo, ale povedal, že potrebujú viac času na spracovanie mojich dokumentu.Už sa nemôžem dočkať . som zranený a ja potrebujú naliehavú lekársku starostlivosť doma.prosím, môžete mi požičať 1200 euro na pokrytie moje náklady tak, že sa môžem vrátiť domov. som plietol.dajte mi vedieť, aby som mohol poslať podrobností o tom, ako môžete previesť peniaze.
s pozdravom
Najhoršie je to, že sem-tam sa tieto "veci" niekto aj chytí
Kamen urazu: Cenu som stanovil na 100 € a uviedol som, ze dohoda na cene mozna.
Zaver: Nerobte to. Nepredavajte veci pod cenu, lebo spoznate, aki ludia na Slovensku naozaj ziju.
Takze pripajam SMS komunikaciu s jednym vytrvalym zaujemcom, ktory ma naozaj prekvapil. A teraz nemam na mysli gramatiku, ale tu podstatu, teda jeho neschopnost pochopit, ze mi nerobi laskavost tym, ze to chce kupit za menej, nez mi ponukaju. Po jeho poslednej odpovedi som uz radsej nic nenapisal - nechcel som stratit uplne vsetku nadej v lepsiu buducnost tejto krajiny ak by mi odpovedal znovu.
ha! toto mi pripomina pismenkarov z bazaru
neuveritelne. neuveritelne!
tiez niekedy zvazujem ci je to svojpravne.
...pripnut nan iphone a vybavene. tragedia, o to viac ma zarazil ten kresleny vtip co nadelil nejaky online dennik 2 dni na to ako tej babe umrelo dieta... *****y tusim... ? zumpa zurnalistiky a facka zdravemu rozumu.
Konecne mam v byte trosku prijemnejsie.
Ja som povedal len že včera pršalo. Žiadne miesto som nespomínal.
Jááj, nechajme to tak. Práve vymýšľam trasu kam dnes ísť, aby som si neprehrial mozog a ako vidíš, už teraz ho mám prehriaty.