Mal by byt celoodpruzeny,kotucove brzdy,prevodov viac nez 18,idealne 28 a cena niekde okolo 1000€.Idealne z eshopu niekde tu v BA.Ak niekto vie poradit budem rad,kludne aj viac modelov,nech je z coho vyberat a tiez uplne nechapem velkostiam,pozeral som neake tabulky ale na kazdej bola pre mna odporucena ina velkost ramu,meriam okolo 178 cm,tak neviem aky ram je pre mna vhodny...
posledný komentár: 25. 8. 2013 o 11:24
http://www.merida.sk/horske-bicykle/one-twenty-500
Tak dnes som sa bol previest na najku v Kaktuse v 3. veziach a asi 5 minut som na nom sedel,predavac velmi ochotny,vyrospraval mi kopec veci okolo toho,este aj ako sa zacali vyrabat vacsie kolesa pre horske bajky,prve kolecko a hned som si to nasmeroval do vykladu
Brzdy su taky zakladny model od Shimana, brzdia, ale su aj brzdy, ktore brzdia lepsie. Nieco sa da vyriesit vymenou platniciek, aj ked predpokladam, ze sucasne s kotucmi. Na druhu stranu su shimana jednoduche na udrzbu a zvycajne bezproblemove.
nameless_one Co by si cakal na biku za 1200 Eur? Osobne by som povedal, ze ako entry-level full je to OK. Ak nema skusenosti s fullmi, tak si na nom akurat vyspecifikuje, co vlastne chce a casom kupi lepsi.
Myslel som to tak ze kym vidlu a tlmic asi horsie pochopim rozdiel v dobrej a zlej,u brzd by ten rozdiel mohol byt jednoduchsi.
Cize rozdiel v brzdach je ze brzdia horsie,teda je vacsia brzdna draha.
Este pre upresnenie narokov,ak na bajku stravim 4 hodiny do tyzdna,budem rad.Kym niekto tu dava aj 5 hodin za den,cize tym chcem povedat ze urcite niesom neaky narocny zakaznik,ci mam brzdnu drahu o meter dlhsiu,alebo kratsiu je mo sumafuk,pokial samozrejme nepojde o zivot.Naucim sa odhadnut brzdnu drahu a na hradzi si myslim to bude uplne v pohode...
Super tak nieco take okolo litra by bolo fajn,predsalen na nom nebudem travit az taky dlhy cas...
Cize rozdiel v brzdach je ze brzdia horsie,teda je vacsia brzdna draha.
No ale čo si myslíš, že ťa nezbrzdia z 20km/h na chodníku pred predajňou?! To už je fakt sr. brzdy, keď to nedokážu. To, že to sú horšie brzdy zistíš, keď sa pustíš dole kopcom 40km/h a viac a zrazu pod kopcom v zátačke skončíš v malinčí.