No na zaciatku ako som dostal novy
bajk som to vedel ako tak nastavit, trvalo to asi pol hodinu a stale to nebolo uplne ciste, ale nedrhlo to. Potom som mal dole par krat koleso, najazdil asi 400km a teraz posledne ked som to nahodil tak som to uz nevedel vyladit. Pripisujem to k tomu ze platnicky su trocha blizsie ku kotucu ako boli predtym a tym ze to je dost excentricke, neni sanca to nastavit. Bud to drhne zlava, alebo zprava. Skusal som to aj s kolesom mimo vidlice, nechal som to len na oske a skusil roztocit, jasne vidno ze sa to toci nesymetricky. Cize moze to byt iba rotor alebo problem s nabojom. Chova sa to presne akoby bol krivy rotor, ale to som vylucil, pretoze som ho mal demontovany a je uplne rovny, rovnako ako aj 2 dalsie, ktore som skusil. Ten isty problem. Cize ostava naboj, len som sa s tym nikdy nestretol, preto by ma zaujimalo, ci s tym ma niekto skusenost. Najlepsie by bolo skusit s inym kolesom, ale nemam momentalne po ruke 29" s 200mm kotucom. Kamos ma s 180mm kotucom, asi to skusim od neho poziciat a uvidim.