Mal by byt celoodpruzeny,kotucove brzdy,prevodov viac nez 18,idealne 28 a cena niekde okolo 1000€.Idealne z eshopu niekde tu v BA.Ak niekto vie poradit budem rad,kludne aj viac modelov,nech je z coho vyberat a tiez uplne nechapem velkostiam,pozeral som neake tabulky ale na kazdej bola pre mna odporucena ina velkost ramu,meriam okolo 178 cm,tak neviem aky ram je pre mna vhodny...
posledný komentár: 25. 8. 2013 o 11:24
Cize 18,5" ram a 27,5" kolesa budu OK pre mna...Predavac mi totiz povedal ze ze 19" a 29" je idealne pre mna...
Co ten tlmic a vidla?
Sagu je co?
Ozaj kolesa budu uplne nafukane a pripravene na jazdu,ci ich bude treba dofukat,pripadne budu uplne vyfucane?
Nemam pumpu,tak ze ci ju mam kupit,alebo sa daju dofukovat v pohode aj na pumpe?
http://www.kubicasport.eu/shop/goods/kellys-swag-10-275-2015-m?goods=24371
Novinka Kellys Swag 10 29/27.5 bicykel, quartz blue
1 899 €
MOC 2 099 €Dizajnovo je velmi pekny.
A nie sagu ale sag.Je to zanorenie vidlice a tlmica ked sa posadis na bajk.Nehupat,neskakat.Nastavovat najlepsie aj s batohom a obleceny tak ako budes jazdit.Sag by mal byt 20-30% zdvihu,podla preferencii jazdca.A pumpu na vidlu a kolesa si kup tak ci tak.Zide sa Ti
Ked mam 104 KG a nadiktoval som nastavenie odpruzenia na 100 KG,je to zle?
Pumpu chcem kupit,ale ako auto kompresor do auto zapalovaca,ale najprv potrebujem zistit ci bajk ma autoventili,nevies ci ich ma?
Dizajnovo je velmi pekny.
Ja nic neporovnavam
http://www.mt-sport.sk/product/sk/Celoodpruzeny-Bicykel-CTM-Rocker-Xpert-2015-Matna-cierna-cervena
Takto vyzera moj, dostal nove pedale, pneumatiky, teleskopku, napinak retaze, mudguard, ass saver..
Pekny,aj si upravoval trosku foto,ci je to prirodzena fotka?
A ako sa opravuju defekty?
Co je to davat dorazy?
.... ale zase to nieje az taka polozka.... normalna pumpa stoji okolo 10-15 euro a pumpa na vidlu okolo 25-30 euro prehlad pump ... alebo kukni ine e-shopy napr.
Nikto asi nema ani len pumpu a urcite nikto nema pumpu na odpruzenie,takze vsetko casom zadovazim...
ok... pumpu na vidlu mozno nema kazdy ale minimalne kym sa s tym pohras a najdes spravne tlaky pre seba tak ju potrebovat budes.... tak potom hladaj ci ju niekto v tvojom okoli ma a ci ti ju pozicia.......