u mna nastastie to iste len v opacnom garde...takze som nejako vedel fungovat aj v praci aj doma, kedze kvoli potravinovym intoleranciam si vacsinu jedla aj tak mysim chystat sam...ale nastastie len 1 zlomenina, nie ako ty..:/ umyvanie riadu 1 rukou, vyvesovanie ponoziek jednou rukou atd...to cloveku den ubehne ani nevie ako D
no 5 tyzdnov sadry na zlomenom zapasti - dnes isla dole, ale este minimalne mesiac bez zataze - zakazany bike, aj kazda zataz, takze sezona definitine v rici...ked uz clovek nema 15 rokov, trva to nejako dlhsie....:/
Sak teraz sa aj tak nedalo jazdit .. az o mesiac bude snad ako tak pouzitelne.
no veru pekny masaker zapastia, dobre si to tam mal rozhadzane...pekne pupratovali to mas teraz nejake cerstve ci uz davnejsie? rychlost asi bola celkom slusna ked to az tak rozhodilo tie kosti tak rychle a uspesne zahojenie...
trenazer by bol fajn...kebyze mam k nemu aj ten balkon
No od padu je to uz dve sadry a jedna orteza, ktoru mi daju v pondelok dole. pred tyzdnom mi vybrali ten drot, ktory sa nejak zlomil, tak to bola velka zabava, platnicka a skrutky mi ostanu hadam zo 30-40 rokov
Rychlo som ale ani tak nesiel, ako som dopadol celou vahou v letku na ruku... malo ktora kost ostala na mieste, hned som videl ze to nieje v poriadku.
MageZ
To si hadam nemyslel vazne, ze po mesiaci koncatiny v sadre nasadnes na bike a ufujazdis? Nie je to vekom. Kazda zlomenina potrebuje cas na zotavenie sa a navrat hybnosti do normalu postupnym zatazovanim.
Este stihnes bikovanie v tejto sezone, tak ako MarinaMilitare, len netreba byt netrpezlivy.
AdamSakovy No pekneee. Aj padat sa treba naucit. To bude ok...
tulenik
K tej vymene nazorov a k citatu od Briana mi napadlo:
Názor je ako análny otvor. Vieme, že každý ho má, no predsa nie sme zvedavý na ten druhý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
u mna nastastie to iste len v opacnom garde...takze som nejako vedel fungovat aj v praci aj doma, kedze kvoli potravinovym intoleranciam si vacsinu jedla aj tak mysim chystat sam...ale nastastie len 1 zlomenina, nie ako ty..:/ umyvanie riadu 1 rukou, vyvesovanie ponoziek jednou rukou atd...to cloveku den ubehne ani nevie ako
Sak teraz sa aj tak nedalo jazdit .. az o mesiac bude snad ako tak pouzitelne.
skore uzdravenie prajem ...
Klucna sa zlomila tiez, ale z toho nemam obrazok.
trenazer by bol fajn...kebyze mam k nemu aj ten balkon
Rychlo som ale ani tak nesiel, ako som dopadol celou vahou v letku na ruku... malo ktora kost ostala na mieste, hned som videl ze to nieje v poriadku.
To si hadam nemyslel vazne, ze po mesiaci koncatiny v sadre nasadnes na bike a ufujazdis? Nie je to vekom. Kazda zlomenina potrebuje cas na zotavenie sa a navrat hybnosti do normalu postupnym zatazovanim.
Este stihnes bikovanie v tejto sezone, tak ako MarinaMilitare, len netreba byt netrpezlivy.
AdamSakovy No pekneee. Aj padat sa treba naucit. To bude ok...
tulenik
K tej vymene nazorov a k citatu od Briana mi napadlo:
Názor je ako análny otvor. Vieme, že každý ho má, no predsa nie sme zvedavý na ten druhý.
a co mate s tym dorastanim prstu? to ako fakt? dorastie ten odfakleny koniec?
Dobra sprava - nic zlomene,
zla sprava - prisiel som o dva prsty