Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Little fox - hele, zober si zamok. ked si nalozis bike do batozinoveho vozna, tak si ho tam zamknes, a si v suchu. pinclovi povies kam to ide, a bike si ta tam pocka az do PU. ked budes v PU tak vybehni k voznu a buchaj co ti sily stacia. pincel otvori a da ti bike - pred tym si ho vsak musis odomknut!!! bo ked to budes odomykat az ked bude vlak stat na stanici - nestihačky, a vlak pojede daaaal :twisted: :twisted: aj s Little Foxom v batozinovom vozni :twisted:
dutchman - ooook, ale knedle musá byt!!! :twisted: . bo sa mi moc na Javorinu nece (uz som tam tento rok bola) ... :oops:
trasa vyzera pecka, ale od Kykuly po Myjavu mam tento rok hreben uz dva krat, ce sa mi treti? :roll: . radsej by som predsa len tie Javorniky :wink: . pomeee na knedle :oops:
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:15:23
00
kokso...

a to myslis, ze ked ti neotvoria v PU tak ti otvoria v TN??? :shock:

samozrejme je dobre si sadnut do vedlajsieho vagona a pripadne pozerat von oknom v kazdej stanici, potom nemusis utekat po perone ako pointer... :lol:
a keby mi nikto neotvaral, tzn. ze vlakveduci dostal sracku, tak skocim do vlaku spat a maximalne sa preveziem...

vsetko je to o ludoch, tak pokecam s vlakveducim a pripomeniem mu, kde chcem vystupovat, zazartujem, snad si ma zapamata...

z Presova som mal v IC zablateny bajk v kupe 1. triedy, tzn. obsadil som 6 miest vo vlaku a ani jeden sprievodca nemal namietky, slusne som im vysvetlil, ze mam trochu o bajk strach a spavam s nim aj doma... :idea:
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:17:42
00
...radsej by som predsa len tie Javorniky :wink: . pomeee na knedle :oops:

ja len stale hladam prislusnu temu, resp. trasu... :evil:
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:20:12
00

ja len stale hladam prislusnu temu, resp. trasu... :evil:

čo tym chcel basnik povedat? :D

akože sa mam činiť? ak chceme ist na knedle z puchova tak to pod 50km nebude isto. a pri nasom slimačiom tempe :oops: ..- + nesmieme zabudnut na to ze sa odporuca celopero

Naposledy upravil LittleFox dňa 02.10.2007 - 11:30:16, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:27:49
00
dudo, veru teba by si vryl do pamati kazdy.... :lol: :) (teraz myslim len v dobrom).....btw: to danka: aj ja som bol na Vtacniku s vami po druhy krat a bol som..
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:28:41
00
a ja pojdem na kohutku asi 150 krat :D a čo? bola to moje treningova trasa. puchov kohutka a speť, vsetko cesta 26km hore 26 dole
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:31:38
00
čo tym chcel basnik povedat? :D

akože sa mam činiť?

ano, ano, ano,

skus nejake varianty, pripadne smer Dubnica... sup sup :wink:
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:36:21
00
nic ine vam ponuknut nemozem ... :) ak chcete knedle ... z puchova by sme eventuelne mohli ist aj po ceste ten kusok Lúky.... od luk hore az na kohutku je vsetko zjazdne(pre mna) ...

Prílohy:

hrebenovka.JPG
hrebenovka.JPG 415.95 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.10.2007 - 11:43:51
00
foxiiiku: Sa neboj toho cestovania. Postovy vozen je iba polovica vozna, v druhej sa sedi a ja, aj ked nemam taky bike ako Ty (rozumej fajny), tak som vacsinu cesty stal na chodbe a sledoval situaciu. S vystupovanim nieje vobec ziaden problem, jak pise Dudo, prihovoris sa a s tvojim kukucom je to uplna pohoda (vacsinou su tam sprievodkyne).

A s vyberom trasy mi to je jedno v zasade, len aby bola dobra ucast.
Co sa mna tyka, by som privital tak 75-85km.
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 15:26:47
00

akože sa mam činiť? ak chceme ist na knedle z puchova tak to pod 50km nebude isto. a pri nasom slimačiom tempe :oops: ..- + nesmieme zabudnut na to ze sa odporuca celopero

:cry: no jooo, tak the biggest slimak in the world, without celopero, sa vzdava ucasti na knedlach :( . nechajme to radsej na buduci rok leto, ked bude svetlo do noci :wink: ... a najvacsi slimak na svete tak stihne posledny nocak vlak domo :wink: :oops:
ps:k trasam - na dlzke nezalezi ( :twisted: :oops: ), skor obtiaznosti.
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 16:00:04
00
Ani mne este pod zadkom nefuci tlmic :( Este asi 7 tyzdnov sa budem natriasat na HT :roll:

Danka, ale na tu Javorinu s nami dufam tento vikend pojdes, aby som mal s kym kontrolovat chvost pelotonu 8)
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 16:17:31
00
Ani mne este pod zadkom nefuci tlmic :( Este asi 7 tyzdnov sa budem natriasat na HT :roll:

Danka, ale na tu Javorinu s nami dufam tento vikend pojdes, aby som mal s kym kontrolovat chvost pelotonu 8)

:wink: pojdem, bo na Vtacniku som sa na tortu tesila, a torta neprisla :wink: (bo flamovala cely vecer na svadbe :wink: )
ps:nerobte si srandu! ja nie som posledna len tak z pasie :oops: . ja zabezpecujem aby nikto nezaostal, nezabludil ... :twisted: :oops: :D
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 16:47:39
00
a ja strazim zase teba... :D
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 16:53:57
00
a ja strazim zase teba... :D

hehe, no chvilu si zavahal a ja som to hned vyuzila a hodila som papulaka :shock: ... :D
zjavne potrebujem neustaly dozor :oops:
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 16:56:21
00
Pozeram, ze bude tam normalne bitka o posledne miesta :D :D :D

To uz radsej ani trenovat nepojdem, aby som nedajbeze nebol prilis rychly 8)
Zobraziť komentár 02.10.2007 - 16:56:53
00
keyboard_arrow_up