Chceš byť pri zrode prvého flow trailu v Štiavnických vrchoch a premeniť svoju verbálnu podporu na internete na hmotnú pomoc? Príď nám pomôcť pri výstavbe trate, ktorá bude slúžiť a robiť radosť z jazdy nám všetkým.
Informácie o pripravovanom projekte trate s prvkami FCT nájdeš tu: http://goo.gl/YrMHZy
Samotná výstavba takejto trate sa skladá z niekoľkých etáp. Skôr, ako sa pustia do modelovania jednotlivých prvkov flow trailu v teréne skúsení stavitelia, musíme im pomôcť s vyčistením povrchu vytýčenej trate od popadaných konárov a stromov, kameňov a lístia.
Dobrovoľnícka brigáda zameraná na vyčistenie povrchu trate sa uskutoční v piatok 8. mája. Stretneme sa o 9:00 hod. na Hornom hodrušskom tajchu pri hoteli Salamandra.
V prípade nepriaznivého počasia sa brigáda ruší a o náhradnom termíne budeme informovať.
Občerstvenie pre brigádnikov zabezpečí Salamandra Resort vo svojom zariadení.
Z dôvodu zabezpečeniu potrebného množstva náradia a občerstvenia prosíme potvrdiť účasť vopred. Môžeš tak urobiť na Facebooku, alebo poslaním správu na našu emailovú adresu: [email protected]
Ak si chceš v sobotu 9. mája zajazdiť na biku, zober ho so sebou a spoločne môžeme absolvovať niekoľko kilometrov po cyklotrasách Bajkom k tajchom. Ubytovanie nájdeš na našej webovej stránke v sekcii Ubytovanie.
pol zelenu zo Sitna radsej vynechaj... byva tam cez vikendy dost turistov a zelena je hlavna trasa pre nich, zbytocne kazit podmienky miestnym bikerom... na zaciatku su drevene schody a okrem toho az na par usekov je to tiez viacmenej iba strmina.... radsej tu zltu od Vlcej jamy k Pocuvadlu, siel som to davno a fajn ale pred 3 rokmi docela zarastene, odvtedy neviem
Ja som šiel 16.5. od Červenej studne po červenom C potom žltá TZT okolo Sitna a naspäť na Červenú studňu po zelenom C. V pohode zjazdné + ešte bonbónik vybehnutie na Sitno zo žltej TZT. Ak pôjdeš v sobotu, načasuj si to tak aby si bol na Počúvadle o 18,00 hod - začínajú porcovať pečené prasa
Moj tip :
- zlta TZ okolo Sitna ,
- cervene a zelene "C" od sedlo Pleso po Cervenu studnu
hlavne to cervene, cize Velky hodrussky okruh a isiel som to naopak
ta zlta juzne od Sitna Vlcia jama - Tatarsky jarok je fajn singel a je to tam pekne osekane
Ja som tam tiež pobudol minulý týždeň 5 dní. Super trasy, čo k dokonalosti chýbalo značeniu, dodal Locus s gpx záznamom. Absolvované:
1. Počúvadlo - Sitno a späť
2. Veľký hodrušský okruh
3. Vyhniansky okruh - na prakticky celom stúpaní na Janovské sedlo zničená trasa od lesákov, bolo aj nosenie
4. Beliansky okruh - 0,8 km na Salaš tiež s vizitkou lesákov
sorcerer nie, na ten zelený chodník A. Kmeťa je zákaz cyklistov. A teda je to asi viac nosenie... Ja som išiel dookola po žltej a napojili som sa cca v polovičke tej asfaltky čo ide z druhej strany.
jasne, ja som o tej zltej ani nevedel. my sme isli hore asfaltkou od Svataho Antona, ale k Pocuvadlu prave po tych skalach nepodarenych na zelenej. nabuduce budem mudrejsi, dik za info
Sorcerer, tak aspoň máš dôvod sa vrátiť - žltý chodník z Počúvadla okolo Sitna (proti smeru hodinových ručičik) je pekný singláč a navyše je to tam aj zaujímavé, je to bývalý banský jarok (volá sa Tatarský jarok) a je tam zachovaný jeden vodný tunel...
Ja som sa tiež snažil ísť najprv na zelenú, ale nerád porušujem zákaz vstupu cyklistov... Prípadne podľa trasy v časopise Biker, ale to som nejako netrafil, lebo som si nenaklikal trasu... Tamto som objavil viacmenej náhodou pri sedení na lavičke pri Počúvadle vďaka vrstve NLC v Locuse .
Vďaka Jaroh za info, ak sa tam raz vrátim (v čo dúfam), tiež skúsim nájsť ten singláč. Ja som sa bohužiaľ vrátil po rovnakej trase...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mtb-akcie-vyjazdy/mtb-trasy-levice-a-okolie-t3687.html
Miestna znalost sa da nastastie vo formate GPS dat dobre zdielat.
Informácie o pripravovanom projekte trate s prvkami FCT nájdeš tu: http://goo.gl/YrMHZy
Samotná výstavba takejto trate sa skladá z niekoľkých etáp. Skôr, ako sa pustia do modelovania jednotlivých prvkov flow trailu v teréne skúsení stavitelia, musíme im pomôcť s vyčistením povrchu vytýčenej trate od popadaných konárov a stromov, kameňov a lístia.
Dobrovoľnícka brigáda zameraná na vyčistenie povrchu trate sa uskutoční v piatok 8. mája. Stretneme sa o 9:00 hod. na Hornom hodrušskom tajchu pri hoteli Salamandra.
V prípade nepriaznivého počasia sa brigáda ruší a o náhradnom termíne budeme informovať.
Občerstvenie pre brigádnikov zabezpečí Salamandra Resort vo svojom zariadení.
Z dôvodu zabezpečeniu potrebného množstva náradia a občerstvenia prosíme potvrdiť účasť vopred. Môžeš tak urobiť na Facebooku, alebo poslaním správu na našu emailovú adresu: [email protected]
Ak si chceš v sobotu 9. mája zajazdiť na biku, zober ho so sebou a spoločne môžeme absolvovať niekoľko kilometrov po cyklotrasách Bajkom k tajchom. Ubytovanie nájdeš na našej webovej stránke v sekcii Ubytovanie.
- zlta TZ okolo Sitna ,
- zlta TZ okolo Sitna ,
hlavne to cervene, cize Velky hodrussky okruh a isiel som to naopak
ta zlta juzne od Sitna Vlcia jama - Tatarsky jarok je fajn singel a je to tam pekne osekane
http://www.sports-tracker.com/workout/immortals/55dde7e6e4b094b778f49ee9
http://www.sports-tracker.com/workout/immortals/55def61ee4b0e6dddc676156
1. Počúvadlo - Sitno a späť
2. Veľký hodrušský okruh
3. Vyhniansky okruh - na prakticky celom stúpaní na Janovské sedlo zničená trasa od lesákov, bolo aj nosenie
4. Beliansky okruh - 0,8 km na Salaš tiež s vizitkou lesákov
PS: a samozrejme veľká vďaka http://www.bajkomktajchom.sk
Ludo prosim ta ty si isiel z pocuvadla na sitno po tej zelenej a nasledne modrej?
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/148764/ludo-vyjazd-pocuvadlo-sitno-mtb-sucho-19km-1h-614m.html
Vďaka Jaroh za info, ak sa tam raz vrátim (v čo dúfam), tiež skúsim nájsť ten singláč. Ja som sa bohužiaľ vrátil po rovnakej trase...