To som siel. Je to pekny a solidne zjazdny trail po chrbte Oravskej magury. Siel som po cervenej az do sedla Prislop nad Hrustinom (mizerna kuchyna v tom motoreste) a potom po zelenej turistickej az na Kubinku a ked pridas 400m tak az na kubinsky Mincol. Pekne cucoriedky aj vyhlady na Kubin a Choc tam su.
Dnes 21km v okoli Zverovky z parkoviska pri skanzene, po 2km odbocka vpravo na lesnu cestu s rampou a zakazom vjazdu. Cca 3km som tade siel, stale dohora vlastne az do nejakeho sedla a rubaniska. Kedze som to tam nepoznal tak som otocil a po 1,5km navrate odbocka vpravo na zltu co vedie origos k Partiz. nemocnici, tymto smerom ale naspaet k Zverovke, zlta sice dolekop ale dost technicke, niekolko switchbackov treba, po 13min som bol pri asfaltovej odbocke na parkovisko pod vlekmi. Presiel som prvy aj druhy vlek a dalej po lesnej ktora bola neskor stupava a technicka s velkymi kamenmi az na Adamculu (stare MHD obratisko). Odtial po asfalte k Tatl. jazierku a naspaet. Zistil som ze tazbou vzniklo mnoho lesnych ciest v okoli Zverovky a da sa takmer luxusne pojazdit na komfortnom
gravel povrchu, miestami az malo terenne na Rohace

Belohribkov s nejakym partakom az nabuduce, myslim ale ze som sa k nemu dnes dost priblizil.