Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
predpokladana trasa VV-galova-ruzin-a dalej podla vole a chuti...
predbezna zostava je gejza, gabi, ja plus dalsi ludkovia ktorych nepoznam
pridajte sa, kto chcete
pekny vecer
len upresnim: medzi Hresnou a VV je po lavej strane nadherna luka - zjazd s prdelkou nad zadnym kolesom - s origimal drevenym zrubom, moznost vidiet ho je len z tejto luky alebo dalekohladom z urciteho miesta cesty medzi Alpinkou a Findorakovou
inak spodok tejto luky sa pripaja na 90-kovou maratonsku trat medzi VV a Hresnou
skoda ste nedali aj foto typu zmoknute kurca
suera, to ti vyschnu do zajtra 8:00 tretry?
ja vyrazim najskor 9:00 musime sa povenovat vidle, dajako drhne kotuha, asi sa jej dneska dazd a 112 km nepacili.
http://img60.imageshack.us/img60/2839/ge1zq0.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/9340/ge2jpglv2.jpg
snad som na nic nezabudol, ked hej kopro3 ma doplni
Nabuduce dame vediet dopredu ked sa dakam takto chystame aby sa odvazlivci mohli pridat
Prikladam zopar fotiek
PS: Sory za omyl vo vyskaci HYLOV som kusa skomolil...
Neskor som sa pridal (samozrejme na iny stol)
A este sa nam stala taka "sranda" po ceste z nalepkova...
Siel oproti naky maly skaredy bus z ktoreho vyletel sacik z vodov (bus sel asi 60km/h my asi 40km/h) Steju-a to mynulo no mne to ocistilo vidlu a kluky. Ale vpoho aspon zajtra nemusim tolko umyvat.
A ja som myslel ze dobry ludia uz vyhynuli...
A pri zjazde z volovca do akejsi dediny sa mi podarilo preskocit takeho maleho vlezleho psa (cca pri 60km/h mal bohove stastie ze som sa naucil skakat z spd-ckami)... V tych dedinach kazdy pes ktory uvidel bike sa rozbehol pod kolesa...
peknee foto. mozem vediet cim fotis? ja sa tam chystam tou istou cestou vo strvrtok...ak sa pocasie nezblazni...