To záleží hlavne na type kolesa a spôsobe jazdy. Niektoré kolesá zmäknú a rozcentrujú sa veľmi ľahko, iné toho vydržia ďaleko viac. Ak máš klasické náboje s obrubou tak sa oplatí dať vždy po sezóne nastaviť výplet, a samozrejme podľa potreby aj počas sezóny (osmička,vajce,mäkký výplet).
ja som bol len raz po velkom pade, zaniesol som to do servisu pri autobusovej stanici (neviem ci to este funguje), bolo to tam tyzden a ked som po to prisiel tak mi manik vravi ze sa to neda a vratil mi to v povodnom stave boli to nejake stare kolesa Alex rims, takze mozno sa to fakt nedalo :/
odvtedy ani tuk, jednak jazdim sikovnejsie a jednak lepsie kolesa.
a na silnicke som nielenze este necentroval kolesa, ale este ani nemal defekt a to ju jazdim uz 2 roky
Treba mat kvalitne tuhe kolesa a nie nejake blato co sa na kazdej jame rozcentruje. Zo zaciatku vsak treba skoro vsetky kolesa "zabehnut" cize po par stovkach km dat dotiahnut vyplet tensometrom na napatie udavane vyrobcom (v pripade zapletenych komplet kolies) alebo na svoju vahu v pripade obycajnych vypletanych kolies.
Palo1707, len pre moju informáciu, aký je rozdiel medzi zapletanými komplet kolesami a obyčajnými vypletanými kolesami? Začínam, tak niektoré veci ešte nechápem. Tieto pojmy by som pokladal za rovnocenné, keby si to tak nerozdeľoval.
Zapletane komplet kolesa su fabricke zaplety, casto pouzivajuce specificke diely a mensi pocet spic (Mavic, CB....). Zvycajne tazsie servisovatelne a mavaju problemy s nahradnymi dielmi. Obycajne vypletane kolesa su z beznych komponentov, zapletane podla specifickych poziadaviek na naboj, raf a vyplet.
Ja napr centrujem raz za rok nie zeby som nemal osmu ale vsak kotucovym brzdam osma nevadi a kym nesucha o ram ale robim si srandu ked nie je velka tak to necham tak ked je uz vacsia tak mi to neda a centruje sa
Osmičky treba centrovať, nerovnomerne utiahnutý výplet zbytočne namáha ráfik a ten môže časom prasknúť. napríklad ak je jedna š***** povolená, druhú to nadmerne namáha, vznikajú tam napätia a časom to môže skončiť dosť zle. Podobné fotky som videl aj v demoláciách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odvtedy ani tuk, jednak jazdim sikovnejsie a jednak lepsie kolesa.
a na silnicke som nielenze este necentroval kolesa, ale este ani nemal defekt a to ju jazdim uz 2 roky
Zle skusenosti s Remerxom, s ktorym rafkom ?
Mam dlhe roky tieto http://www.remerx.cz/dragon-rmx-4530/
su sice tazsie, ale bez problemov.
Na 29" tiez dam asi Remerx.