chcem sa skúsenejších spýtať ako riešite pri výjazde alebo pri dlhom preteku ( Half IM alebo Full IM ) keď dostanete defekt na 80mm kolesách? Prvýkrát mam také kolesa a viem, že najdlhšie konektori na duše sú 80mm ( aspoň tak som videl Continentali, ktoré používam ). Momentálne tam mam nejaký konektor, ktorý sa dá vyšrobovať ( mám kolesa od Reynolds ) ale neskúšal som to ešte rozoberať uplne tak neviem aká je tam duša.
Viete poradiť nejaké riešenie?
- nosiť so sebou nejaký konektor špecialný s náradím a náhradnú dušu cca 60mm napríklad a teda opravovať to
- je nejaká značka čo robi 100mm duše s konektormi
- prosím nenápište mi čo chalanisko v obchode, že keď dostaneš defekt tak odstúpiš z preteku
Vopred dík za odpoveď
posledný komentár: 9. 7. 2018 o 9:12
Beriem si so sebou aj ten maly klucik na extender, pre pripad, ze by som mal tych defektov viac a niekto cudzi mi pozicia nahradnu dusu (ale to je skor na vyjazd nez na pretek, a predpoklada to, ze pozicana dusa bude mat vyberatelny ventil, kazdopadne onen nastroj je tak maly, ze skoda ho nebrat:)).
nejde o par minut navyse na lepenie, ale o par desiatok minut navyse na hladanie dierky/dierok ...
tiez radsej v terene vymenim dusu za par sekund a lepim doma v klude
Aj aj
vlastoch
To je otazka kolko defektov dokazes vyriesit dvoma dusami alebo dusou a lepenim. Nikdy som asi nedostal dva defekty na jednom vyjazde. Ale napr som dostal defekt a prisiel som az na BK tam som to zalepil a dusu si usetril na cestu domov a pripadny dalsi defekt ktory by sa mi nechcel lepit po tme a pod. A lepenie je lahsie ako dusa.
Aj aj
vlastoch
To je otazka kolko defektov dokazes vyriesit dvoma dusami alebo dusou a lepenim. Nikdy som asi nedostal dva defekty na jednom vyjazde. Ale napr som dostal defekt a prisiel som az na BK tam som to zalepil a dusu si usetril na cestu domov a pripadny dalsi defekt ktory by sa mi nechcel lepit po tme a pod. A lepenie je lahsie ako dusa.
myslel som niekolko dierok NARAZ ... uz som zazil vyjazd s kamosom, on defekt, stiahol dusu, hladali sme dieru, po case nasli, zalepili, nasadili, fuka a nic ... opat dusa von, hladanie dier, a nasli sme dalsie 2 ... 40 min vyjazdu v háji ...
Galuskaci vozia dve galusky? Kamos sekol galusku za bruckom, tmel nepomohol, diera vacsia, ostal tam a volal si odvoz.
Hladanie dier na dusi s naslinenym prstom je este easy rychlovka. Na cestaku je castokrat narocnejsie nasadzovanie plastov