Viete mi povedat ako vyberiem odtialto loziska? Je to predne koleso dt swiss m1850 spline. Lozisko je 6902rs. Druha strana je taka ista ak dam dole end cap.
V strede je valcek ktory ti uhne a opatrne ho potom mozes vyklepnut zvnutra, ale idealne je kupit napr kotvu a tou ho dat von. Potom uz jedine specializovane naradie.
V strede je valcek ktory ti uhne a opatrne ho potom mozes vyklepnut zvnutra, ale idealne je kupit napr kotvu a tou ho dat von. Potom uz jedine specializovane naradie.
Ten valcek treba naprv nejak zatlacit? lebo on je zarovno. Ako vyzera ta kotva a kde sa da kupit? Ake specializovane naradie?
Viete mi povedat ako vyberiem odtialto loziska? Je to predne koleso dt swiss m1850 spline. Lozisko je 6902rs. Druha strana je taka ista ak dam dole end cap.
nerozumiem tomu, ze naco clovek bez akychkolvek znalosti(na to potrebnych aspom teoretickych) sa rozhode si vymienat lozisko....
kocnere a ako má tie znalosti nadobudnúť keď sa niekde neopýta alebo si to nenaštuduje a ako má získať zručnosť keď to nevyskúša? Keby každý všetko vedel tak je nám tu toto fórum asi zbytočné. Príde mi to podobné ako keď sa hľadá mladý absolvent s 20 ročnou praxou.
Plne chapem tvoje rozhorcenie, mas nan narok. Na druhej strane je "milion" navodov na stranke vyrobcu, youtebe... Na takuto vymenu loziska staci mat trochu technickeho myslenia a byt trosku zrucnejsi, nejadna sa o opravu rakety...
Ono nieco takto pisomne vysvetlit je niekedy zlozitejsie/zdlhavejsie, ako ked si pozres kradke video
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten valcek treba naprv nejak zatlacit? lebo on je zarovno. Ako vyzera ta kotva a kde sa da kupit? Ake specializovane naradie?
https://www.youtube.com/watch?v=I1E3AI9QH4E&t=187s neako takto ako na tomto videu?
nerozumiem tomu, ze naco clovek bez akychkolvek znalosti(na to potrebnych aspom teoretickych) sa rozhode si vymienat lozisko....
Ono nieco takto pisomne vysvetlit je niekedy zlozitejsie/zdlhavejsie, ako ked si pozres kradke video
Ospravedlnujem sa, musel som to omylom stlacit pri scrollovani.