Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
jj, pre auto, ale je tam vzadu dost miesta na dielensky stol. Len paradoxne, asi sa vykaslem na bikeservis, uvažujem realne nad uplne niečim inym (servis bude iba pre vlastne potreby).
vela foto je na: http://*****saweb.google.com/duves1/Garaz#
a takto to vyzeralo:
Opravoval som: strechu, izoloval zaklady zo zadnej strany, maloval vnutro, vyrobil drevenu konstrukciu na odkladanie pneumatik, stresnych nosicov na biky...atd. Natiahal elektricke rozvody - svetlo, zasuvky, umyl a natrel jeden stary stol, natrel branu, opravil fasadu, rozbil časť podlahy - betonovej
p.s. jamu obnovat nebudem, je tam vela spodnej vody. Ona sa mi hned obajvila, co som odhrabal trochu štrku (potreboval som zahadzat ten beton z rozbitej podlahy):
To vieš, to mas tak. Som prislusnik Cosa Nostry.
Arcrue ma odhalil.
Veľmo šikovný stojanček,Ak máš od neho podklady ,porozmýšľaj či by nestálo za to ich sem pridať
Finito, hrob je zamaskovany:
Bude aj nejaka pamata tabulka ?? :-O
Odpočúvaj v pokoji
Alkohol hreje, ale nešatí!
No mam el.ohrievač. Zatial to nebolo treba zapinat.
Apropo, mam dolu hodiny, lebo sa mi točia asi 10x rychlejsie ako maju. To som zistil až teraz na jesen, po veceroch. Za vecer po 4 hodinach na žiarivkach 40+40+18 watttov+male radio som urobil 10 kWh.
Za dalsie, rozhodol som sa, že nebudem robit bike servis po večeroch. Mam v plane inu činnosť. V pivnici si ešte urobim maličku dielňu.
to rádio má ale spotrebu
inak nádhera
40+40+18 W = 98 W za 1 hodinu
98*4h = 392 W *5., Sk ( prierna cena za 1kWh ) = 1,960., Sk
10 kWh = 10 000 Wh
10 kWh * 5., Sk = 50., sk
Ako si prisiel k tym udajom ?